Mamici cu 2 pitici(10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dodo-pui, multumim de urari! Am vrut sa accesez blogul lui Bogdan si mi-a dat un mesaj ca cica daca dau clik imi imbolnavesc computerul oare de ce?
Vad ca juniorul tau este mai maricel, asa ca intervin cu o intrebare pentru tine: Cu ce se mai joaca Bogdan? Ce jucarii mai cumperi? Ce parere ai despre Gormiti si daca copilul tau are asa ceva Eu simt ca o iau razna....am vrut sa deschid un topic la PSI despre Gormitii astia....insa mi sa nu par dusa cu pluta....vreau sa stiu ce parere ai tu apoi ma decid daca deschid subiectul sau nu

Fetele, noi dormim "la gramada" in sensul ca dormim cu totii, nu numai eu cu copii, tati doarme si el cu noi Nu as suporta sa doarma in sufragerie Acolo ne retragem noi pentru momente cand vrem sa fim singuri In rest, noroc ca avem o camera mare, unde sunt insirate 3 paturi Incepand de la geam: patutul lui Matei lipit de patul nostru mare, pe marginea mea, apoi patul de o persoana a lui Stefan lipit de marginea lui tati. Practic fierace este in patul lui, dar toti impreuna Stefan mai vine langa tati, sa-l inghesuie ca asa-i place sa-l tina in brate, dar de regula doarme linistit in patul lui. Uneori vrea pe partea mea, si atunci cica doarme cu mine.
Cand culcam copii, tati sta pe partea cu Matei, eu pe partea cu Stefan si apoi ne inversam . Suntem tot o treaba....abia astept sa doarma si ei singurei si sa avem si noi dormitorul nostru....dar cred ca va mai dura ceva vreme pana atunci.

Despre petrecerea lui Stefan as avea multe de povestit, trebuie mai intai sa ma linistesc eu sa pot povesti mai detasat...
Copii sau simtit foarte bine, o sa pun si poze astazi.

Va si toate cele bune!

proud mummy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Oana, ti-am trimis pe mail cateva din carti.

Cine doreste, sa-mi trimita adresa de mail, ca direct de pe DC nu stiu sa trimit, si nici nu cred ca se poate pune vre-un attach.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Vreau si eu cartile. Adresa mea este: anaadam77@yahoo.com Daca foloseste YM poti sa ma treci in lista ta de mess. La fel si celelalte fete care folosesc YM si nu ma au in lista. Dintre ele am si eu Manualul parintilor eficace. Ar fi interesant sa povestim despre cartea asta, eu am citit-o cam pe jumatate, m-am oprit la un moment dat din lipsa de timp, insa mi sa parut cam utopica....oare ce anume nu am inteles eu?? Tu ce parere ai? Ai reusit sa comunici cu copii asa cum explica in carte? Te asculta? Poate ar trebui sa termin cartea de citit si eventual sa o mai recitesc inca o data. Mie imi place ideea, insa mi se pare greu realizabila, mai ales ca in jurul lui Stefan de exemplu mai sunt persoane cu care intra in contact - bunicii - care au alt comportament. De exemplu cat a fost plecat la Tihuta, soacra ia spus ca este rau, nu mancase intr-o zi (de dorul nostru) - noaptea a vomat, iar a doua zi soacra ia zis ca este rau, ca din cauza asta nu mananca si o sa vomite. In plus nu ne-a mai lasat sa vorbim cu el ca il stricam, ca ramane trist dupa ce inchide telefonul si nu se mai intelege cu el.El a venit acasa convins ca este un copil rau...
Discutia a fost cam asa:
Eu: si cum sa intamplat de ai vomat? ca mi-a spus buni....
Stefan: am fost rau si nu am mancat si din cauza asta am vomat in olita noaptea.
Eu: cum sa fi rau? Tu nu esti un copil rau!Ce sa intamplat de crezi acest lucru?
Stefan: ba da!Am fost rau, si daia am vomat! Si apoi am fost cuminte si am mancat tot si nu am mai vomat.

Pe mine ma impresionat reactia lui....era asa de trist ca a fost rau... eu nu-i spun niciodata ca este rau, eventual ii spun de ce nu imi place cand face anumite lucruri, nepotrivite...
In fine, ar fi multe de discutat, mi-ar place sa povestim mai multe despre educatia juniorilor.

Eu de exemplu sunt acum intr-un mega impas :prietenii lui Stefan si efectele lor asupra comportamentului lui, jucariile agresive si violente(monstrii astia-gormiti) reclamele la TV (de care am scapat ca am scos din grila de programe cartoon si jetix) si multe altele....

No m-am intins..... acuma sa vedem daca am si cu cine conversa Daca nu, voi deschide subiectul la PSI inainte sa o iau razna ....

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ana, precis ai cu cine conversa...
Si pe mine ma intristeaza faptul ca n-am cum "izola" comportamentele "deviate" ale adultilor... da' eu sunt disperata ca incepe caminul... si acolo contact cu copii crescuti altfel..
Partea optimista e ca am vazut la o prietena buna a a mea cum "devine problema"... Adica baietelul ei are deja catre 8 ani si chiar daca intra in contact cu idei aiurea (bunici) si copii educati in fel si chip, baza e tot ce primeste acasa, asa ca sper sa ne tinem si noi pe linia de plutire.
Faza e ca mie imi "scapa" chestii pe care le am "induse" de educatia mea, de genul ca-i zic "raule" sau asa ceva, uneori sunt obosita si pleaca numai din gura fara sa treaca prin creier

Na in fine, vreau sa citesc ce mi-a trimis Khrisu
Khrisu, te rog sa-mi trimiti si restul cartilor

O zi buna

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Dodo-pui Sa-ti traiasca puii

Si eu sunt pasionata de goblenuri da' n-am mai lucrat, din lipsa de timp.
off-topic: se pot vinde? adica merita efortul de a lucra pt a le vinde?

In Ro e f greu...din pacate
e ok daca poiate se te ajute cineva de afara.Eu una nu am reusit sa vand nik si nici degeaba nu le dau(oricum acolo e pret de RO in afara e dublu)

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

Dodo-pui, multumim de urari! Am vrut sa accesez blogul lui Bogdan si mi-a dat un mesaj ca cica daca dau clik imi imbolnavesc computerul oare de ce?
Vad ca juniorul tau este mai maricel, asa ca intervin cu o intrebare pentru tine: Cu ce se mai joaca Bogdan? Ce jucarii mai cumperi? Ce parere ai despre Gormiti si daca copilul tau are asa ceva

nu stiu de iti spune ca-s "prieteni"prin blog-(iti spune si ce anume ar fi infectat?)
Bogdan e mai mare dar e un copil "cu nevoi speciale" prin urmare noi ne jucam cu plastelina,sabloane,carioci,culori,puzzle(am ajuns la 20 de piese),nu te supara frate... masinutze si are si un joc pe pc care-l atrage

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am citit asa, mai pe sarite, mai multe carti de psihologia copilului. Din lipsa de timp n-am apucat sa termin de fapt nici una.
Cel mai mult mi-a placut o carte pe care am cumparat-o, nu o am in format electronic, din pacate. Se numeste www.curteaveche.ro/Cele_cinci_limbaje_de_iubire_ale_copiilor_Editia_a_III_a-3-622" target="_blank">"Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor" de Gary Chapman. Eu am comandat-o pe net, mi-a venit repede acasa.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarandu spune:

vreau si eu carticica... ma intereseaza si pe mine subiectul acesta.. aresa mea de mail.aanamariap@yahoo.com
multumesc, Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

La Multi Ani Alex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Desi cu intarziere caci ieri nu am putut intra, Iulia iti doresc sa-ti traiasca baiatul si sa se faca mare si frumos si sanatos!!!!!!!!!!!

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,Crengu,multumim!Am reusit sa citesc dar nu am reusit sa si raspund,desi discutiile sunt interesante. Am sarbatorit duminica,de ieri avem oameni la lucru,caci schimbam tevile din casa+ca s-a stricat evacuarea la baie si nu avem apa,in fine ,nebuneala,hai sa revin la ale noastre,
Referitor la dormit,eu cu Ioana,tata cu Alex(el mai scapa caci alex mai doarme la bunici).Savurez si eu momentele in care dormim impreuna(asta dupa prima trezire de noapte),desi la inceput ma gandeam ca vezi Doamne se va obisnui asa si poate nu va mai dormi singura.Acum nu ma mai gandesc la asta si am scapat de-un stresKhrisu,as dori si eu perimele doua carti
Mami, tati, ma auziti? - Salome Jacques
Manualul Parintilor eficace. Thomas Gordon
Daca poti le-as vrea pe toate Gabitza,am citit si eu "Cele 5 limbaje ale iubirii",dar erau pentru adulti,oricum,interesanta ideea.Sarandu,Gaia,bine ati venit!As mai fi raspuns,dar nu sunt foarte coerenta ,poate zilele astea.
Noapte buna!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Dodo-pui,eu nu iti cunosc povestea, sper sa nu te superi pe mine ca intreb, poti sa ne povestesti despre Bogdan, de ce spui ca este un copil cu nevoi speciale.
Cat despre blogul vostru, am incercat sa dau copy+paste la mesajul care il primesc eu si nu ma lasa, am sa copiez aici ce scrie...pote iti foloseste la ceva:
"A fost detectat malware!Accesarea acestui site poate produce pagube computerului dumneavoastra!Site-ul web de la bogdan-andrei.blogspot.com contine elemente de pe site-ul culorisiganduri.blogspot.com care se pare ca gazduieste malware - softwer care va poate afecta computerul sau opera in alt mod fara acceptul dumneavoastra.Simpla accesare a unui site care contine malware va poate infecta computerul...."etc...mai scrie inca ceva dar ideea cam asta este.

La multi ani Alex!!!sa cresti mare si voinic!!!!
Iulia, sa-ti traiasca flacaul!Spor la treaba!Stiu cum este sa ai astfel de probleme, am avut si noi in urma cu vreo 2 ani si am scapat

Noi suntem bine, Stefan sa linistit Hai ca a inceput sa mai lase gormitii la o parte, sa mai facem si alceva....si cred ca cel mai bine este sa rareasca vizitele baietelului care are ca prima activitatea vizionarea TV-ului mai precis pe cartoon de unde invata tot felul de porcarii....
Nu vreau sa zic ca l-as creste ca pe o flower power ne mai jucam si noi de-a luptatorii....cavalerii...piratii...dar in limita bunului simt, fara expresii de genul "iti tai gatul" sau " iti bag cutitul in burta" etc...
Faceti tot posibilul si taiati accesul la astfel de desene animate, sunt ingrozitor de violente si dupa parerea mea indobitocesc copii....sau ma rog...cine poate reusi sa poata controla serialele, de exemplu pe jetix "Oraselul lenes" este ok, iar pe cartoon "scooby" iarasi mi se pare ok....in rest....INGROZITOR.Atat personajele cat si actiunile.
Eu deja am o obsesie....citesc din priviri fiecare copil care vine la noi, si imi dau seama rapid daca se uita necontrolat la desene....se vede automat din jocuri si preocupari....

Cam asta ar fi preocuparea mea zilele astea

revin

proud mummy

Mergi la inceput