Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
larisel spune:
alexia28 Felicitari pt carucior!
bubu_bu Cand mergi la eco? Te asteptam cu vesti...
21+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
decenuela spune:
Onitzaeu am fost la Iosup sapt trecuta....eram asa, ca o curca , nestiind la ce sa ma astept. Sa va zic conversatia.
: el....vrei sa stii sexul?
eu....da!
el...al copilului !?
eu...pai ma gandeam eu ca al copilului...
el ..ce vrei sa fie?
eu.....na, fata...
el...si tu ce crezi ca e...
eu...nu stiu...
el...cum sa nu stii? n-ai feeling? straduieste-te!
eu...cred ca baiat!
el..pai baiat e!Cum il cheama?
eu..pe cine?
el...pe baiat!
eu...habar n-am ,chiar nu m-am gandit mai ales ca imi doream fata( nu ca la nume de fata m-as fi gandit)
el...hai fa un efort!
eu....andrei ( e primul nume ce mi-a venit in minte sa scap de interogatoriu)
pe fisa scrie...sex-masculin-andrei..:))
eu tot ce-mi doream era sa-mi spuna ca e sanatos mai ales ca citisem tot felul de tampenii. Oricum e dragut. Si chiar mi se pare f f profi. Ma asteptam sa gasesc un acbinet luxos...cum sunt la alti doctori mai...."modesti'...CRED CA E UN TIP PREGATIT..MERGI CU INCREDERE !!
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel bubu_bu Si pe mine ma doare spatele; se pare ca ni se schimba centrul de greutate si coloana este mai solicitata decat inainte. Iar picioarele mi se umfla si mie dar doar la glezne si mai mult stangul decat dreptul. Dorm cu picioarele ridicate pe 2 perne si pana dimineata se dezumfla, cand o iau de la capat. ionela28 La multi ani lu' tati! 21+ odiseea noastra nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
larisel: si eu am constatat ca ma doare de curand piciorul stang si parca se si umfla, mai ales spre sfarsitul zilei. Insa mie imi pare ca este cam devreme pentru manifestari de acest gen . Daca acum suntem asa, la 30-35 de saptamani oare cum o fi???
carmita_baby spune:
Neata burticilor de pufuleti m-ati dat pe spate, suntem deja la a 3a pagina woooooooow
Alicredo, mai ales acum ca vine si bebe nu stiu daca e o idee atat de buna, dar cred ca pana la urma cel care de sufetit va fi tipul ala. Cred ca o sa faca de veghe cu voi la capul lui bebe Bafta la eco!
Latitica si Alexia28 FELICITARI pentru carucioarele albastre!
Iar sunt pe fuga... asa ca va spun repede, repede.. Am fost ieri sa masuram pliul nucal, insa deoarece nu sosisera rezultatele testului de sange, au zis ca ma vor suna ca sa-mi comunice telefonic. Singurul lucru pe care l-am vazut ieri a fost bebe meu care se intorcea cand pe o parte cu spatele la mine, cand pe spate I-au masurat deci pliul nucal 2mm, eu as fi vrut sa fi fost mai putin, iar bebe masura 6 cm, am baiat/fetita mare neamule, ce mai!!!
Azi dimineata la 9 m-au sunat ca sa imi spuna ca au primit ieri dupa amiaza rezultatul testului de sange si mi-au comunicat cat ris am la SD. In total varsta + analiza sangelui + pliul nucal = 1/8891 sunt super fericita nici nu ma mai intereseaza ca dau la boboci hehehe
va pupicesc
12+
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Masinutza, te rog stai alaturi de noi, eu una m-as bucura sa te vad scriind mai des si sa ne spui ca stai bine cu moralul ca esti optimista si ca bebe e pe drum
12+
Mello motanelul iubit
aylin_tarcan spune:
neata pe la pranz si de pe frontul nostru!
lalitica, felicitari pentru baietel si pentru rezultatele bune la TT!
onitza, nu e prea comunicativ, dar nici mut. si e glumet. il intrebi si raspunde. da pe stick (in caz ca le merge programul care ultima oara nu mergea), daca nu, poze. da, intreaba numele. eu am zis ca se lasa cu negociere si a trecut (negocierea si smiley)
decenuela, rezultatul e negativ. sunt f bune.
bubu_bu, dureri de spate de la suprasolicitarea coloanei sunt normale, daca sunt asociate cu intariri ale burtii sau dureri de burta nu sunt normale. cu picioarele, sa nu mananci sarat si sa stai cu ela mai ridicate decat restul corpului.
alexia, felicitari pentru baietel! chiar ca se inmultesc baieteii in ritm alert. bine ca mai suntem si noi, care facem fetite....
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 20+ cu
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza burticilor....sunt cheanua pe ziua de azi ca m-am trezit de pe la 3..:((. Ce vroiam sa va intreb pe cele care ati fc triplu test. Eu mai am pana ajung cu rezultatele la dr asa ca poate dintre cele care ati fost imi puteti interpreta. risc trisomie 21....1/2035 risc trisomie 18....1/4635 risc defect de tub neural..... 1/10000 asa din cate vad eu cu valorile normale ar fi ok. voi ce ziceti? ms mult |
Rezultatul este negativ deci poti sta linistita.
La mine pe foaia cu rezultate inafara de ce ai tu mai am si rezultatul final cu concluzii.
16+
Bebe
bubu_bu spune:
fete dupa-masa la 17:20 am programare dar nu cred ca intru pana pe la 18 cum aflu va zic imediat!
17+
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Neata burticilor de pufuleti m-ati dat pe spate, suntem deja la a 3a pagina woooooooow Alicredo, mai ales acum ca vine si bebe nu stiu daca e o idee atat de buna, dar cred ca pana la urma cel care de sufetit va fi tipul ala. Cred ca o sa faca de veghe cu voi la capul lui bebe Bafta la eco! Latitica si Alexia28 FELICITARI pentru carucioarele albastre! Iar sunt pe fuga... asa ca va spun repede, repede.. Am fost ieri sa masuram pliul nucal, insa deoarece nu sosisera rezultatele testului de sange, au zis ca ma vor suna ca sa-mi comunice telefonic. Singurul lucru pe care l-am vazut ieri a fost bebe meu care se intorcea cand pe o parte cu spatele la mine, cand pe spate I-au masurat deci pliul nucal 2mm, eu as fi vrut sa fi fost mai putin, iar bebe masura 6 cm, am baiat/fetita mare neamule, ce mai!!! Azi dimineata la 9 m-au sunat ca sa imi spuna ca au primit ieri dupa amiaza rezultatul testului de sange si mi-au comunicat cat ris am la SD. In total varsta + analiza sangelui + pliul nucal = 1/8891 sunt super fericita nici nu ma mai intereseaza ca dau la boboci hehehe va pupicesc 12+ Mello motanelul iubit |
carmita_baby Draga Carmita_baby, ma pot ajuta te rog cu o explicatie: ce este acest pliu nucal? Se mai numeste cumva si altfel? Mie nu mi-a masurat nimeni asa ceva si ma gandesc ca sunt cam avansata in sarcina... ca sa nu mai spun ca pare important
aylin_tarcan spune:
citat din mesajul lui bubu_bu fete dupa-masa la 17:20 am programare dar nu cred ca intru pana pe la 18 cum aflu va zic imediat! 17+ |
tinem pumnii!
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 20+ cu