Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

bubu_bu Si pe mine ma doare spatele; se pare ca ni se schimba centrul de greutate si coloana este mai solicitata decat inainte. Iar picioarele mi se umfla si mie dar doar la glezne si mai mult stangul decat dreptul. Dorm cu picioarele ridicate pe 2 perne si pana dimineata se dezumfla, cand o iau de la capat.

ionela28 La multi ani lu' tati!




21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna burtici,

Sa avem un capitol numai cu vesti bune

Am intrat sa va anunt ca o sa avem un baietel, deci mai adaugati acolo un carucior albastru tati e taree fericit, bebe e bine, e dezvoltat pt 18 sapt, acum il mai vad la morfologica trim II la dr Pop peste o luna.

Merg sa va citesc din urma ca am cam pierdut sirul.

Onitza dr Iosup e super glumet, haios, mie mi-a placut de dansul, sa fii pregatita cu nume pt bebe, te intreaba si ti-l trece pe eco. Mie imi vine sa rad cand ma uit pe eco la fata ca am zis Teodora Antonia si a iesit NAtalia Maria pana la urma.

va pup

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 16 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Bubu si eu am dureri de spate de la bun inceput, din primele saptamani. Incerc sa merg mai mult pe jos, plimbari usoare si sa dorm fara perna. Pt picioare, desi inca nu am aceste probleme, mi-am luat o perna rotunda si lunga pe care dorm cu picioarele (ca sa stau cu ele mai sus). Sau daca nu, stai macar o jumatate de ora cu ele mai ridicate seara.

Constipatie...hm, eu mi-am acceptat soarta, nu fac mai des de o data la 3 zile si pace, indiferent ce as manca. Asa ca asta e! sper sa imi revin dupa nastere, pt ca eu nu am avut niciodata probleme.

Alicredo si eu ti-as recomanda sa stati voi doi singuri. E destul de greu mai ales cu bb. O sa si planga,pe colegul vostru poate nu o sa il deranjeze la inceput, dar mai apoi. Nu e copilul lui ca sa nu il deranjeze. Si atunci o sa te simti vinovata si stresata de fiecare data cand plange. Oricum ar fi apar discutii, din experienta iti spun.



Catalutza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

alexia28felicitari pentru carucior...doamnece bine ar fii sa ne arate bebe puta si noua azi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza burtici,

fetelor multumesc mult pentru felicitari. Sa dea Doamne-Doamne sa venim toate numai cu vesti bune.

onitza, Iosup este foarte vorbaret si glumet, cel putin asa a fost cand am fost noi la echo. La sfarsitul consultatiei asistenta mi-a pus pe un stick tot filmultetul de la consultatie.

alicredo, e mai bine sa stai doar tu cu sotul tau, mai ales ca acum veti avea si un copil. Daca va mutati cu inca o persoana, o sa va lipseasca intimitatea si riscati ca la un moment dat sa stricati prietenia cu acea persoana.

bubu, si eu cateodata am dureri de spate. La mine de putina vreme au mai aparut noaptea amorteli ale mainilor. Sper sa nu fie ceva grav.

Lali 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALEXIA, interesant ca intreaba de numele bebe-ului. Avem si noi pregatit de ceva timp: pentru fetita-Natalia Elena, pentru baietel-Daniel.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) 14+

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

asa este Iosup te intreaba de numele copilului si cum noi nu aveam pregatit decat nume pentru fetita ne-a cam luat prin suprindere dar sotul meu a fost pe faza si a zis sa-l chemam David, iar mie mi-a placut tare mult numele, asa ca deocamdata ramane la numele de bebe David

Lali 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare dragele mele,

Sunt si eu o viitoare mamica de "pufulet", cu DPN 06 februarie 2010.
Suntem in 15 saptamani, in urmarire la domnul doctor Nayel Isreb si, din pacate, inca mai pendulam intre ce spital sa alegem pentru nastere .

Daca nu este prea tarziu, as dori sa ma alatur si eu odiseei.

Oricum, avand in vedere ca este primul meu mesaj, as vrea intai de toate sa va multumesc foarte mult ! Discutiile voastre m-au ajutat foarte mult si mi-au dat multe informatii folositoare, mai ales ca eu sunt la prima sarcina, deci ma crizez la orice nimic .

Pupici dulci tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Acum m-ati facut si mai nerabdatoare sa merg la Iosup, mai e "un pic" pana pe 23 septembrie! Sper sa fie carucior roz!

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) 14+

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

salutare!!!!!
fetelor va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine, ma simt foarte bine cand vad cate persoane se gandesc la mine
catalutza ai zis ca esti din ploiesti, la ce medic esti?si sa inteleg ca ai pierdut si tu o sarcina?

Mergi la inceput