Puiuti de Randunici 2008!! (301)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Probabil ca inseamna pruna...
Vazut Mateiul vechi si neobosit! O dulceata

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, pana la urma am trantit o friptura la tava si cu garnitura de mazare si gata. Si am pus de mamaliga pt fata...Am niste draci, nu mai pot, sunt neiesita din casa de atatea zile, gata, daca desteptul ala zice ca nu-i boala contagioasa iau maine fata si zbor undeva departe, intr-un parc din celalalt capat al Bucurestiului...poate ar trebui sa aterizez in IOR, ca tot vroiam

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleu, fetelor, mai am 2 vinete si gata, plus vreo 7-8 de curatat , nu mai pot! ma doare si spatele de cand stau langa ele, sunt varza, afumata si mi-e cald rauuuuuuuu! daca las geamul deschis mi-e cald, daca il inchid si dau drumulla AC se face fum in casa ...pfiuuuuuuuuuuu!

Bravo, Naty, sa va fie de bine!

Luny, e un dulce Mateiu! Si ai mei mananca mure, zmeurici, afine de toate , tot cu pumnu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu sunt nostalgica rau - imi caut muzica pentru montajul pozelor din Paris... Doamne cat pot sa iubesc orasul asta...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Poate mai vreti una:

Mergi la inceput

V-a placut mica plimbare prin Paris?

Eu continui sa ascult Joe Dassin, Charles Aznavour si sa dansez cu Sanziana. Cand ascultam "La Boehme" randunoiul a zis ca daca mai asculta mult isi taie venele si n-a mai rezistat... Eh, ce stie el ce-nseamna muzica frumoasa...

Mergi la inceput

Daaa, Kya, superba plimbarica! gata montajul?

Baietii mei au dormit ca boierii, de la 3 jumate la 7 si a poi a venit soacra-mea si i-a scos la plimbarica...eu sunt varzaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit si noi de afara, suntem victoriosii papaciosi de salata de legume maruntita(ardei rosu, ceapa si rosie) cu mozzarella, un strop de branza de oaie+capra, asa, de gust, si paine!nu's cum de nu mi-a dat prin cap mai demult sa le fac la robot, marunt..ii dadeam bucatele si fiind tari(ardei, castravete) si cojoase, le scotea..
kya ce romanticoasa esti!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, super! Eu am facut aseara o salata din asta cu telemea si daca n-a mancat Stef cot la cot cu mine si paine inmuiata in zeama de la salata Eu am avut niste rosii carnoase de la tara si le-am decojit si a fost o bunatate salata!
Acum a mancat iar din farfuria mea mancarica cu vinete si paine la greu

Mergi la inceput

Ma apuc de capitolas.

... montajul nu l-am terminat inca. Cred ca o mergem a 2-a oara la Paris si eu nu o sa-l termin p-asta...

Mergi la inceput