Puiuti de Randunici 2008!! (301)
Raspunsuri - Pagina 19
Kya spune:
Sa va zic ca mai are un cuvintel nou in vocabular
Cand vrea in brate, intinde mainile si zice "IA-MA"

Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
bubule, mie nu mi-a fost bun vicky, in schimb parul meu a sarit is sus de bucurie la toate produsele Joico! le ador!!!! dar sunt scumpicele si se gasesc numai in saloanele de specialitate, ca sunt produse profesionale. pune o intrebare la nicol, poate stie ea o sursa mai ieftina.
acum ma spal cu clear, m-a scapat de matreata foarte rapid, dar cade parul de la el. noroc ca eu am surplus. foarte bine mi-a facut, dupa alex, crisseis parca se scria, de la wella.
am uitat sa va zic ca ieri am fost la coafor cu alexoiul si ne-am frezat, raschetat si aratam si noi mai a "duamne".
alex are coafura de domnisoara, adica filata, ii sta superb!!!
...iar eu tunsoarea mea clasica, scaricit si jumulit
. acum tre sa ma fac si bruna, ca duminica e nunta si vreau sa ascund firele albe pe care mi le-au scos astia ![]()
mimo, are importanta sa stii ce animal transporti...in primul rand ca sa stii ce atitudine terapeutica sa adopti si in al 2 lea rand sa stii cum si unde mergi. de ex parvovirusul transmis unei femei gravide in primul trimestru duce la anencefalie...eu una nu as avea liniste
...rubeolla si aia e pacatoasa la sarcina...
mai rau e ca nu se poate afla daca e asta decat din simptomatologie si analize se fac in cateva laboratoare in tara, e o analiza destul de scumpa, iar in cazul lui naty absolut inutila...caci ea e la "arest" de zile in sir...oricum, in faza de bube, iulia nu mai e contagioasa. in schimb e naty si sunt REA, dar rau de tot
ca sper sa il fi infectat pe pediatru nesimtit, sa vada si el cum apar bube de la praf si nespalare! mama lui! asta denota lipsa clara de profesionalism, sa te apuci sa comentezi ce casa au unii si ca apare eruptie din cauza prafului. ce magar!!!! plus ca e batut in cap, ca nu stie macar un lucru esential in pediatrie si anume ca dupa ce trece febra, la orice boala eruptiva apar bubitele. unde au facut astia scoala???
luny, al meu a facut o faza d-asta acum cativa ani, ca a carat un dulap de scari. i-au facut rmn si i s-a recomandat tratament cu nu stiu ce porcarii antinflamatoare si apoi "zeama de cutit". numai ca el, ca si mine, ne opunem treburilor astora si a mers la un tip, kinetoterapeut, care l-a tratat in vreo 3 luni doar cu puterea degetelor. nu avea niciun disc spart, nicio vertebra bubuita, cum ziceau ceilalti, ci doar o compresie a unui capat de femur pe nervul sciatic...e complicat de descris, dar acum e bine.
am vb cu cristi, oana a avut azi noapte iar o criza urata, dar au reusit sa o calmeze si a scapat nelegata. azi in schimb a facut dus singura, a mancat putin si ce-i mai important e ca a luat medicamentele. inca nu e constienta, dar e un pas inainte, unul extrem de important.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
clauclau spune:
Ariel, Doamne ajuta sa-si revina Oana!
Si eu am mari probleme cu matreata, am folosit de toate dar degeaba, la mine nu a mers nici Vichy, m-am saturat de toate...
Naty, pe buna dreptate sa fii furioasa...auzi bubite de transpiratie cand tu sti cat ai tras cu ea. Cred ca era tare plictisit nenea doctorul...
bubu05 spune:
Ariel, sa va fie de bine coafezarea! mersi de pontul cu samponul! vad eu cum e si mai incerc si altele ![]()
Doamne Ajuta pentru cumnata!
luny spune:
kya, si Mufa a baut ieri prima data cu paiul..fresh de portocale, un pahar de 200ml
..e lesinat si el dupa lamaie!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Ariel, omu' e batran, de de-alde astia nu se mai lipesc parvovirusii, aia trag la carne tanara 
De matreata nu ma pronunt ca e suferinta mea veche dar la mine diagnosticul s-a pus: e psoriazis, eu nu ma mai spal decat cu dermato-sampon, Kertyol. Si chiar si asa, in perioade de stres (ca acum) scuamele din cap infloresc din plin. Va recomand insa cu caldura -desi e tot scump- Bioderma. Tratamentul de par de la Vichy (deci tratamentul cu fiole, nu samponul) l-am facut si eu si cum zice Kya, pe moment a fost bine dar apoi a reinceput sa cada. De cand ma spal cu acest Kertyol (care nu e de fapt numai pt psoriazis, e si pt matreata severa) imi cade mult mai putin si doar la CM, asta mi-e "tiparul"
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
oooo, bubulino, ce de treaba ai!![]()
la ce dr a fost Cata, mai stii?..
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
kya, avem si noi 2 cuvinte noi!!! CACAVAL si PUNA!!!
...am aflat ce era "pipine" (eu credeam ca paine, dar aia e clar "pine"), e pepene!!!
logic, nu?
si mai e tare haios cand ii zic sa manance cu dintii sa nu inghita ca pelicanul, imita mestecarea. e mortal! azi i-am zis sa-mi arate dintii sa vad si eu caninii noi si el se prefacea ca rontaie ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
luny spune:
daca va era dor de Mufa cel 'vechi'
..
www.onetruemedia.com/shared?p=96113b47b50f2a124000fb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">ora 23..vorba, jump, ras
ce mai face Matei![]()
Iubirea mea,
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 kya, avem si noi 2 cuvinte noi!!! CACAVAL si PUNA!!! ...am aflat ce era "pipine" (eu credeam ca paine, dar aia e clar "pine"), e pepene!!! logic, nu? |
Da' ce-nseamna PUNA?
Ce mai m-am distrat cu Mateiul! Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!