Puiuti de Randunici 2008!! (301)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
..speram sa aud vesti bune de la ariel
cu pucca am mai vorbit eu, sunt bine, dar ea e ff ocupata la job..
facem o intalneala azi in Carol, dupa ora 6?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

oh, ce articol, Gecko...a atat de discutabil si fiecare le stie pe ale lui...insa parca e prea de tot ce scrie Alice Nastase..recunosc, l-am citit pe diagonala repede, o sa ma uit ca lumea pe el, cand am vreme...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

Ariel sanatate cumnatei!
Gecko concediu placut sa aveti!

AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko, doar am aruncat un oki sa vad despre ce e vorba, o sa citesc tot, e clar ca iese disputa si pe buna dreptate...Ma bucur mult caiesiti, nu conteaza ca nu e mare lucru, e f bine sa mai iasa si Bursucelul in lume si oricum, schimbati si voi peisajul din fata ochilor. Dar cafea cine ne mai face???
Ariel...oribil. Deie Domnul sa fie doar psihoza postpartum, varsta de 26 de ani e taaare delicata la capitolul psihoze, Doamne ajuta! Si cum zicea si Gecko, ca nu mai alapteaza e ultima grija, nu numai ca tratamentul luat e o contracindicatie de alaptare dar si patologia in sine, copilul trebuie tinut totusi departe, sa nu-i faca rau, gandeste-te ca nu e ea insasi acum, biata de ea! Cand pot, o sun si pe Maxinne sa o intreb...
Kya, da, iti vor scoate ochii pt orice raceala dar fii sigura ca fara comentarii vor sta cu ea sa o ingrijeasca, daca va fi cazul si asta conteaza. Ia partea buna a lucrurilor, II AI si sunt sanatosi si te pot ajuta, ei pe tine, nu doar invers...Si cum spune si Clau, cand va veti muta lucrurile se vor schimba mult. Si soacra-mea e exact acelasi stil "my way or wrong way", pe care il aplica cu varf si indesat cumnatilor si nepotului, care stau cu ea, insa nu l-a putut aplica deloc randunoiului care s-a mutat de la parinti devreme, nici cu prima familie si nici cu noi. Tot cum zice Clau, departarea probabil ii face sa inteleaga ca da, domnule, se poti descurca si singuri si atunci o lasa mai moale.
Noi am fi mai bine...cu febra, adica nu mai e. Insa de dimineata...ha...a aparut eruptia-e plina toata pe trunchi si pe obraji pe langa urechi. Am vorbit cu infectionista, nu erau gata exsudatul si copro (la exsudat e inca in lucru meningococul?..., iar la copro mai multe insa apare un aspect de dismicrobism intestinal, deci flora afectata, deci enterol in continuare...); despre eruptie a zis ca ff probabil e exantem viral, "exteriorizat" acum cand febra incepe sa dispara. In rest, eu mor cu zile de nervi, in afara de lapte si cate juma de banana NIMIC nu vrea sa manance...
In plus ziceam ca azi poate o scot afara, dar cu eruptia asta ma cam tem, sa vad incotro o ia, sa vad ce-i si cu meningococul ala. Sunt turbata de atata stat in casa, sa nu mai zic de ea, cu ce disperare ma ia de mana si ma duce la usa

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Offf, biata Iuliuta! Acum si cu eruptie...
Nu cred nici eu ca e de scos afara cu bubite. Cred ca vrea sacara afara la joaca...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam frumos..dar nu prea e zi buna..am avut deja o cearta teribila prin tel. cu un colaborator dus cu pluta si incompetent...iar partea rea e ca directorul mi-a spus s-o scot cum pot la capat,fiindca el nu se mai baga in acest caz...
...si sa mai zic si ca am avut o seara si o noapte grea,cu urlete teribile???
Spuneti-mi neaparat ce remedii mai exista in caz de dureri groaznice de dinti-masele,pana nu o iau razna!!
Sanatate.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,offf,dragele de voi!!
Am vazut pozici multe,dragute si revigorante..
Cu Pucca am mai vb si eu,sunt ok,dar ea e f ocupata cu job-ul.
Sanatate tuturor...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela
Spuneti-mi neaparat ce remedii mai exista in caz de dureri groaznice de dinti-masele,pana nu o iau razna!!
Sanatate.

mami de TEA (1.04.08)

Daca Dentinoxul, Orajelul, si alte asemenea nu functioneaza, si nici antiinflamatorul nu o mai calmeaza, cred ca doar rabdare de fier, din pacate. Nu stiu ce sa-ti spun. Si noi suntem in aceeasi oala O masea a spart si a iesit o latura, iar alta e inca umflata rau.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, dar de ce crezi ca e de la masele? Nu stiu, as zice sa-i dai preventiv seara la culcare o doza de Nurofen, macar 2-3 nopti si sa vezi cum e, daca se mai trezeste. Gelurile astea amelioreaza eventual pe moment, dar nu-s cu efect de durata...
Am citit articolul ala si m-am bagat la subiectul deschis de Gecko, ca m-am umplut de nervi...dar zic ca si ea, a nu se interpreta ce am scris acolo ca un repros la adresa mamelor intoarse la serviciu devreme. Rau si gresit e sa nu intelegi ca fiecare si le stie pe ale lui si sa pui cu atata nonsalanta asemenea etichete jignitoare...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
Mi-a zis Clodet ca s-au strigat burtoasele la catalog. Deci prezent! (tot 2 in 1). Sunt dupa o noapte alba cu antispastice -incl oribilul gynipral, deja topaiam langa usa sa mergem sa nastem. totusi parca s-au mai potolit uratele. doar 4 zile imi trebuie sa mai stea zana, ca sa am parte de nasterea dorita la C-ta. Dar nu e un capat de lume daca iese acum, am 37 sapt implinite.

Am citit printre randuri cat sa pot lua putin pulsul crengutei. Urez sanatate maxima puiutilor suferinzi si febrili, si cumnatei de Ariel(m-am infiorat cand am citit).
Si am vazut cateva poze de la mare, Zanuta balacita in mare si sufletel blond la tzatza-i mult iubita

Gecko, felicitari pentru rezultatele la examen! si concediu placut cu relaxare maxima!

Ah, si bubulina care IAR o scoate soata la conced romantic. Vezi, cine si-a facut norma la copii din timp? (si mai are si cine sa stea cu ei)

Zoze, la multi ani!! sa fii iubita, sanatoasa si fericita!

nu stiu daca Cristina Goji a pus vreodata linkul la acest articol despre febra tradus de ea reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=19&idart=81 cine stie, poate inspira pe careva, asa cum am luat si eu aminte si notite din experientele voastre cu febra mare la bebei.

Simo, la multi fini! Ai grija de Praslea-samburel.
Nico, deci voi chiar n-ati glumit cu stramutatul. adaptare usoara!

ne mai auzim. cand nasc, daca nu intru curand pe net, poate trimit o poza de pe telefon pe mailul comun.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput