Puiuti de Randunici 2008!! (301)
Raspunsuri - Pagina 3
gecko spune:
naty, intr-un fel imi pare rau ca aveti eruptia si sunteti in arest la domiciliu, pe de alta parte zic ca e bine ca te convinge ca e virala treaba si nu ai indoieli asupra datului/nedatului de antibiotic. Totusi ma intreb: ce naiba circula prin Romania? ca e destul de frecventa febra fara alte simptome urmata de eruptie.
stela, noi ii mai dadeam preventiv Panadol in serile cand il vedeam mai iritat si nu banuiam alta cauza decat dintii. Dar de vreo saptamana si ceva are nervi de la eruptie de mofturi/personalitate etc asa ca nu i-am dat nimic. Sper sa scapati repede
gecko spune:
ha...cu concediul...sper ca nu intervine nimic sa ni-l strice ca ni asa ma fac (a se citi ca lu' barbat'miu i-a aparut un abces...nu spui unde...sa faca bine sa nu fie nevoie de drenat ca jur ca il operez eu cu cutitul de bucatarie)
natynic spune:
Sovi, tine-te tare, mai e nitel-nitelus! Agitatele le scoatem cand zici tu...
Fff interesant articolul...habar n-aveam de treaba aia ca paracetamolul e eficient in infectii virale si fara efect in cele microbiene. La Iulia mai totdeauna Panadolul a fost fara efect, inclusiv acum...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gecko spune:
noroc cu naty, ca nu vazusem postarea
Sovi, iti tinem pumnii stransi...si tu fa bine si tine picioarele incrucisate...sper ca stie husbandu' ce sa faca in caz ca...nu de alta dar tanara nu mai esti (acolo jos) si nu vreau sa te vad la stiri...
Apropo, sa nu uitati covorul cand plecati la Constanta...ca face parte din ritualul vostru de nascare
sovietica spune:
Gecko, zi cu cuvinte mai multe ref la ce tre sa stie husbandu in caz ca....
Nu stiu daca e pregatit de mai mult decat sa faca pe majoreta langa cada de travaliu . Te referi la o decizie in caz de nevoie de cezariana?
Cu covorul, m-ai spart! ce memorie! La plecarea incolo, nu trecem pe la Ikea, dar am in plan sa caut udneva jucarii de distras sashonu cand venim acasa cu zana, sa i le fluturam si sa se simta iubit.
Nu pot sa cred cand si-a gasit sa iasa abcesul ala!! Dati-i in cap, mama ei de treaba!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sovietica Gecko, zi cu cuvinte mai multe ref la ce tre sa stie husbandu in caz ca.... Nu stiu daca e pregatit de mai mult decat sa faca pe majoreta langa cada de travaliu . Te referi la o decizie in caz de nevoie de cezariana? (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept |
Intrebam daca stie sa moseasca in cazul in care e nevoit sa o faca pe Autostrada Soarelui
Nicoleta spune:
Salut.
Olgule, mi-e si frica sa spun ca da, sunt bine "dansele"... reparate acum cu... unguent cu galbelene... Maine merg la analize.
Sovi, plecam, da. Ai rabdarica si tu putin cu bebelina!
Azi, drive test la Seat Altea XL, mi-a placut, se invarteste pe la 17.000... maine testam o Corolla Sedan.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sovietica spune:
mai bine tin picioarele incrucisate. si degetele!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept
ursuleata spune:
SOCANT!!!
http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/video-socant-de-ce-sa-nu-te-joci-cu-mobilul-la-volan.html
Vlad
Mami de ursulet
bebe
Nicoleta spune:
Am o durere de cap... are un stil husbandu de a testa masinile... asa le suceste dreapta-stanga... ca ma apuca durerile de stomac/burta... bleah!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei