Puiuti de Randunici 2008!! (301)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

luny sanatate si sotiorului tau...hmm si catalin a avut cateva reprize de anchilozat...a venit intr-o zi de la serviciu lesinat de durere,de-abia a putut sa conduca,zicea ca se duce la urgenta de durere..a stat cam 3-4 zile la pat,nu a vrut sa mearga la spital,ma mai mir cu cine seamana,identic socrela...l-am tratat dupa ureche...supozitoare,unguente,tinut cald cu o perna electrica la spate..vreau sa-ti zic ca socrul meu il ducea la WC,mai sa-i ducem olita la pat,il lua la subbrat si incet incet se ducea sa faca pishu'...de la ultima doftoriceala nu a mai avut nimic...

clau pt tine

ariel dar tonicuta noastra ce face ?ai mai vorbit cu ea?nu ne mai da nici un semn?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da mai, Ramo, acum ca a plecat tot rumeg si sunt furioasa rau. Sa mor de mai apelez la el sa vina! Adica il chem sa vada o eruptie URATA (dupa o saptamana de febra mare si extrem de rezistenta) la un copil care sta in colectivitate si urmeaza a fi dus din nou acolo (deci nu te joci cu asa ceva, da???) si el imi zice ca-s eu prea panicoasa!!!! Pai da, nene, am nascut copilul asta aproape cu pretul vietii (a mea si a ei), pot sa fiu cat de panicoasa am pofta!!! Si nu m-am panicat de 1 muc, copilul a fost foarte bolnav!!!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Multumim din inimioara de urari

Atat efort am facut azi ca daca nu mi se intampla nimic ma declar profund mirata!
Am citit tot,dar nu pot scrie scrisorica ca mai am inca treaba(am vazut-o pe Motzata de Diana)-tb sa vina musafirii,masa inca nu-i aranjata...si una peste alta,ne-am facut cu inca o pereche de fini,care vor sa se casatoreasca pana in noiembrie,anul asta!Dumnezeu sa ne ajute

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

mai simo...e f bine sa nasesti dar de azi pe maine... voua...e mare lucru sa nasesti in ziua de azi..vorbesc despre finate...voi mai puteti????e vorba de tinereii pe care sperai sa-i nasiti la anu'?sau altii?si tu ai grija cu efortul da??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Atat efort am facut azi ca daca nu mi se intampla nimic ma declar profund mirata!
Am citit tot,dar nu pot scrie scrisorica ca mai am inca treaba(am vazut-o pe Motzata de Diana)-tb sa vina musafirii,masa inca nu-i aranjata...si una peste alta,ne-am facut cu inca o pereche de fini,care vor sa se casatoreasca pana in noiembrie,anul asta!Dumnezeu sa ne ajute

Iote ici pe spinarea ta, ca tot mi-s nervoasa rau:

Naty

Mergi la inceput

Auzi, cica "Chiar daca aveti acum o casa asa frumoasa, tot e praf in ea si de-asta a facut bubite". L-as trimite la origine, in direct. MMMAAAAMAAAA, ce draci am!!!

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Da mai, Ramo, acum ca a plecat tot rumeg si sunt furioasa rau. Sa mor de mai apelez la el sa vina! Adica il chem sa vada o eruptie URATA (dupa o saptamana de febra mare si extrem de rezistenta) la un copil care sta in colectivitate si urmeaza a fi dus din nou acolo (deci nu te joci cu asa ceva, da???) si el imi zice ca-s eu prea panicoasa!!!! Pai da, nene, am nascut copilul asta aproape cu pretul vietii (a mea si a ei), pot sa fiu cat de panicoasa am pofta!!! Si nu m-am panicat de 1 muc, copilul a fost foarte bolnav!!!!

Naty

da mai naty iti inteleg furia..eu sunt in cautare de pediatru tanar...sper sa gasesc unul bun si acre sa ma multumeasca..m-am saturat de dr batrani care sunt sictiriti,plictisiti si acre se uita din minut in minut la ceas sa vada cand se termina programul..in momentul de fata sunt la o pediatra batrana,dar sincer nu mai sunt asa de multumita de ea , cu andru nu am avut probleme slava domnului doar de 2 ori ,rosu in gat si o alergie ..la rosu in gat mi-a prescris de fiecare data augumentin...nimic altceva niciodata fara antibiotic...in rest doar masurat,cantarit,consultat..lucru care sincer cred ca-l pot face si eu acasa..asa ca sper sa gasesc un pediatru tanar,cu chef de munca si alta gandire..acu' fug ca s-a trezit zvarlugutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salutare
Noi suntem bine, tot fara febra, tot marait dar mult mai bine. Cred ca maraiala e de foame (dispare aproape complet dupa ce mananca) dar nu vrea sa manance decat chestii calde (asta am descoperit abia azi). Sper ca misterul o data elucidat sa am si cheia succesului si sa fie bine. Teo e f ragusita, a baut pana acum doua ceaiuri si un chaudeau (cum s-o scrie ) si sper sa nu faca ceva complicatii
Am vazut si bubele lui Teoboy , m-am linistit ca nu seamana dar am recunoscut privirea
Naty imi pare rau ca inca tragi dar ma gandesc ca si atunci cand a patit-o Ariel: de ce e important ce virus e??? Ca tot nu poti face nimic
Tuchi o lumanare inseamna ce cred eu ? Vai de mama ei de meserie ce aveti Iti doresc drum bun si revedere cu bine
Olgule nu poti ma sa-i ajuti pe toti, nu poti Eu sunt mai sceptica de fel, inca nu realizez cum se pot intampla asemenea drame in viata unora, nu ma pot abtine sa nu-i judec in mintea mea...dar daca-mi ies in cale si pot, ii ajut cum pot.Consider ca special au aparut in calea mea si e de datoria mea Ofof!
Gecko sa inteleg sa pleci totusi cu virginul si virginicul in vacanta? Bravo! Iar despre noptile tale vai vai vai...pe noi ne-a ferit Dumnezeu, multumesc Lui din suflet
Luny sanatate pompierului, of ca tare mai sunt fragili barbatii astia Din pacate nu te pot ajuta cu niciun sfat in directia asta
Lyvy multi ani fericiti impreuna , daca urarile de le-am vazut eu sunt pentru aniversarea voastra
Simo La multi ani pentru Sam, sa fie sanatos! Sarumana pt tratatie si sa stii ca n-am uitat de poze dar zilele astea am vazut doar pe fuga si am citit doar pe diagonala ....ajung eu si la ele, ca doar atat le-am asteptat
Valentina bine ati venit, mai grasi si mai frumosi! Imi pare rau sa aud asa vesti triste
Bubuasa ma distrez cand aud cum dorm baietii tai Cand in pat cand sub pat Dar bine ca dorm! Cu plimbarea nu mai zic nimic ca si-asa a vorbit gura fara mine si nu cu tine
Nicoleta ma bucur ca se apropie plecarea, ca ati stabilit toate datele Dar n-ai zis sau n-am citit eu unde ati gasit pana la urma apartament si cum e .Hai ca sunt curioasa , abia astept sa vin Si va doresc si voua ca si Kyei multa bafta in alegerea masinii ca vad ca-i de durata procesul Vorba astora mai batrani: nu era mai bine pe vremea noastra cand era un singur fel de sapun si de zahar si o singura masina? Nu-ti mai bateai atat capul
Ariel te-am lasat mai la urma ca am zic ca poate-mi vine vreo idee dar nimic Doamne cum suna Socola Sper ca are dreptate Miha si ca se va rezolva medical , o stii ea ce-o stii Multa multa sanatate si cat mai repede
Ma retrag desi nu stiu unde si in ce scop...imi gasesc eu locul pana la urma

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vali offf Doamne, ce vesti cumplite!

Bravo Mufilica pentru kilogramele acumulate!!!

Simo mai tu vrei sa bati recordul la nasit, nu? Hai te rog nu mai face efort si ai grija de tine, da?

Nty mda... ce sa zic, din pacate sunt si medici d-astia, stii bine. Sanatate mult Iuliutei. Oare o fi chiar parvovirus ca la Teo mic?

Eu sunt happy ca a inceput Zana mea sa manace mai bine. Acum a papat tot castronelul de pilaf cu carne de pui Nu vrea sa stea in scaunul de masa, ca nu are rabdare. Continua cu rutina ei mult placuta - o bucata de joaca, un drum pana la mami sa mai ia o lingurita. Si tot asa pana termina tot!

Si e maaaaare fan suc de portocale cu lamaie Azi cred ca a baut juma de litru de suc deja. Proaspat stoarse, supte cu paiul.

Aaa, am uitat sa va spun - la mare nici nu a vrut sa se atinga de borcanele! In schimb mananca foarte bine mancarea gatita de mine Si ce ma mai umflu in pene...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mimonixo cat de mult am urat eu shodoul (sau cum se scrie) cand eram mica Ma obliga tata sa-l beau fierbinte la fiecare raceala... Bleah, ce greata imi facea...

Ma retrag in bucatarie catre un maldar de vase...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Salutari la toata lumea !! Ne-am intors de la nunta de aur a unchilor. A fost superb, nunta in toata regula cu flori in piept, buchetul miresei, lautari, incredibil. Credeam ca va fi ceva micut, fara pretentii...au fost 100 de persoane. A fost foarte emotionant. Copiii i-au pregatiti un filmulet cu toata viata lor, a plans toata sala de nu se mai stia ca e nunta sau altceva dar per total foarte foarte frumos. S-au reintalnit toti verii care nu se mai vazusera in gasca completa de la nunta noasta. Frumos.... mai ales ca putin reusesc sa apuce varsta asta si impreuna inca, si sa-si permita si sa o sarbatoreasc asa fastuos.
A doua zi a aparut un articol in ziarul local despre nunta lor, si scria ca cel mai mic invitat avea un an (Sabin) si cel mai mare 90 ("unchesul" mirilor).
Sabin s-a comportat exemplar, a dansat, a mancat si a stat numai la mine in brate . Am urcat pe Rarau, am oprit din 50 in 50 de metri sa facem MU la toate vacile care se intorceau de la pascut ca sa fericim copilul, am aruncat pietre in Moldova, am cules bolovani pentru curte spre "bucuria" sotului si am adus pisica unchilor in stare de disperare ca nu stia unde sa se mai ascunda sa scape de Sabin.
Maine plecam la munte iar fara pitic, luam doar donsoara sa ne recreem si noi un pic, deja ne gandim cum vom vorbi numai de Sabin si ce dor ne va fi de el. Parca vad ca maine impachetam si pampersii pana la urma.
Am si o rugaminte, Naty, sau cine mai e in tema, ce tensiometru sa ii iau tatalui ca cel vechi( Omron parca) a luat-o razna si arata eronat. El ar vrea tot digital ca cel clasic e cam greoi de folosit.
Ma duc in urma sa imi fac lectiile

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Ralu, foarte frumos si emotionant!
Distractie placuta la munte!

Mergi la inceput