Puiuti de Randunici 2008!! (301)
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
Luny, am inteles. Asta este buna si pentru iritatii pe corp, mai departe asteptam de la doctorese sfaturi si idei.
Raluca, daaa, asteptam poze.
luny spune:
vorbeati de patuturi de copii mari
noi avem de la Ikea patul extensibil LEKSVIK,din aceeasi gama cu masa de infasat, e la pag 219 in catalog daca vreti sa-l vedeti, ca nu ma lasa sa pun link vad..se lungeste o data cu copilul
dar cred ca pana la 3 ani nu-l montam ca nu are aparatori, si cade..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
gecko, ma bucur ca e bine sotul...ma rog, cat de bine poate fi in situatia asta.
valentina, uffff, ce sa zic??? decat ca sunt alaturi de tine si te sustin
.
tata s-a dus ieri la hematolog, ii vor face alte analize suplimentare de luni incolo. Cu Dumnezeu inainte!
vali, vezi ca i-am zis unei fete sa te contacteze pe pm in legatura cu niste info legate de gradi. sper ca nu am sarit calul ![]()
luny, stiu ca mercurialis ala cu care eu dau putzica de teo este la baza crema contra iritatiilor. eu acum studiez catalogul engelzilor de la care iau produse farmaceutice, vreau sa ma bag la niste organice si niste homeopate pt dintoi mai ales si daca vad ceva util si tie iti zic. stiu ca arnica gel era f f f bun!
naty,sunt curioasa de verdict...eu tot cred ca si iulia are parvovirusul ala....am studiat pozele trimise, insa calitatea e cam proasta...dar seamana rau cu ce a avut teo si mai ales ca mi-ai zis ca sunt sub forma de retea, dantela, dispozitia pe fatza si ca se agraveaza la caldura. bine ca nu te-ai vazut cu nicio gravida in faza acuta, ca era de rau. partea buna e ca daca e asta acum nu mai e contagioasa boala. cica ar fi si asta un pui de rubeolla, cu toate ca ma scarpin in cap ca prostul, ca e data de alta grupa de virusuri...asta e unul digestiv, de aici si fazele de bleah bleah...
oare tu ai avut?!?....cica 80% din adulti au avut fara sa stie....iar la restul, in special la doamne, in prima faza se manifesta prin dureri articulare....criminale as putea eu sa adaug...
uite aici pozele lui bubu meu, in faza a 2 a a eruptiei: http://family.webshots.com/album/573519768wHeYeY
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
luny spune:
am uitat sa va zic..a recuperat exceptional greutatea, Muffilica al meu, azi dimi: 10,400 kg!!

..de la 10 fix acum 2 saptamani!!
Iubirea mea,
luny spune:
notat, Aricel!
parca si Stela zisese de arnica, nu mai stiu cine...
mi-s cu neuronul in ceata![]()
Iubirea mea,
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI SAMUEL BAROSANEL...SA CRESTI MARE SI SANATOS
LYVY LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE!!!
raluca cred si eu ca este frumos sa-ti serbezi nunta de aur..astepta pozici..si cu sabinel cel mai tanar dintre tineri![]()
valentina
off si multa sanatate tatalui tau..imi pare rau...
ariel mda imi pare rau pt cumnata ta...doamne ajuta sa fie bine si multa multa rabdare si incredere in DD sotiorului ei...am vazut ca ai mai scris de crema pt putzi..are efect?eu inca nu i-am dat lui andru,a uitat cumnata mea sa-mi trimita dar nici nu-i mai dau..am vorbit cu cineva la un cabinet particular si am sa merg sa-l operam ..nu dureaza decat 10 min,o zi 2 e cam agitat apoi e totul ok...a fost o prietena de-a mea cu fi'su acum 2 saptamani si a fost f bine....
gecko ma bucur pt sotior
eu am facut o ciorbitza taraneasca de pui si acum fac o tocanita de rosii tot cu carne de pui
apoi pe seara o sa fac o mamaligutza ca merge cu tocanita de rosii...
naty multa sanatate iuliei
si andru e innebunit dupa baloane,de fapt tot ce-i rotund si sare
dar baloanele nu -i rezista f mult ca le inteapa cu unghiile...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:
Vali
; si...sfatul dat ie de o alta randunica cu sufet mare: mergi la Manastirea Radu Voda si da acatist si roaga-te la icoana sf Nectarie, vindecator de cancere. Stiu ce vorbesc!!!
Mai fetelor, intre timp a venit pediatrul, a stat 5 min in care a zis ca bubele sunt de la transpiratie si deci l-am deranjat degeaba ca-s eu prea panicata si s-a carat. Ca sigur de teama bolii nu i-am facu eu dush zilele astea 

(in timp ce eu ii povesteam cum statea cu febra 39 in ciuda dusurilor si impachetarilor). Tot intre timp insa am facut pe mes schimb de poze si impresii cu Ariel; bubele copiilor sunt IDENTICE, succesiunea evenimentelor identica iar eu, ca si ea, am avut in perioada asta dureri articulare, de cap si ameteli mari...fix la fel. Transpiratie, da???? Mama lor de doctori sictiriti, mai bine te pensionezi nene decat sa ajungi sa-ti bati joc de asa o meserie!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ramo_cata spune:
stiam eu ca am uitat ceva..olgutzle si bubu
pt voi si gesturile voastre..si mie mi se rupe inima cand vad batrani ,copii neajutorati...am dat si dau tot timpul tot ce se poate,mancare ,bani,haine...
cleme ti-am vazut ariciul pogoniciul...ce fatuca de d-soara are...
bai eu nu mai stiu ce mai inseamna trezitul noaptea...andru se culca pe la ora 22-22.30 si doarme pana dimineata la 6-7 isi bea lapticul si mai doarme pana la 9-10...ma declar supermega multumita de copilul meu cuminte...nici crize nu face...vorbesc f mult cu el...cand se apropie ora de masa ,doar sa-i zic "andru mergem mama sa papam ? si gata directia lui e spre bucatarie si plascaie din guritza..merg ii dau sa pape..ma mai invart de 3 ori intr-un loc
se mai joaca,mai asculta muzica apoi il intreb daca face nani(cam in jur de ora 13-13.30 cam la o juma'de ora-1 ora dupa ce papaceste),ii pregatesc lapticul ...se suie in pat si iar plescaie ,semn ca vrea lapticul...bea lapticul isi ia suza si gata nani...apoi cand se trezeste e pus pe joaca ,masa de dupa terzire iar joaca si joaca si tot asa...nu plange deloc,nu ma streseaza nu-l stresez....
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Vali ; si...sfatul dat ie de o alta randunica cu sufet mare: mergi la Manastirea Radu Voda si da acatist si roaga-te la icoana sf Nectarie, vindecator de cancere. Stiu ce vorbesc!!!![]() Mai fetelor, intre timp a venit pediatrul, a stat 5 min in care a zis ca bubele sunt de la transpiratie si deci l-am deranjat degeaba ca-s eu prea panicata si s-a carat. Ca sigur de teama bolii nu i-am facu eu dush zilele astea ![]() ![]() ![]() (in timp ce eu ii povesteam cum statea cu febra 39 in ciuda dusurilor si impachetarilor). Tot intre timp insa am facut pe mes schimb de poze si impresii cu Ariel; bubele copiilor sunt IDENTICE, succesiunea evenimentelor identica iar eu, ca si ea, am avut in perioada asta dureri articulare, de cap si ameteli mari...fix la fel. Transpiratie, da???? Mama lor de doctori sictiriti, mai bine te pensionezi nene decat sa ajungi sa-ti bati joc de asa o meserie!!!![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Simo27 spune:
Multumim din inimioara de urari

Atat efort am facut azi ca daca nu mi se intampla nimic ma declar profund mirata
!
Am citit tot,dar nu pot scrie scrisorica ca mai am inca treaba(am vazut-o pe Motzata de Diana
)-tb sa vina musafirii,masa inca nu-i aranjata...si una peste alta,ne-am facut cu inca o pereche de fini,care vor sa se casatoreasca pana in noiembrie,anul asta
!Dumnezeu sa ne ajute![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008