Puiuti de Randunici 2008!! (301)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

e anestezie generala ca cica trebe sa-l exploreze, sa nu fie fistula. Acum trebuie sa caut prin casa colacul ala de avion ce ti-l pui in jurul gatului...ca daca nu am avut eu nevoie de el dupa ce a trecut ratonul prin tunel las ca are grija barbatul sa-l foloseasca.
Acum e dus la spital ca sa isi faca internarea si pregatirea preoperatorie. Il mananc cu tot cu...abces cand se intoarce. Ca de-o saptamana ii tot cant ca nu e hemoroid...dar na, ce stiu eu...ca doar nu am facut scoala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ariel, nu am avut timp sa citesc nimic din urma, insa presupun ce a patit oana draga de ea ...n-am cuvinte pur si simplu ... sa dea Dumnezeu sa isi revina cat mai repede si cat mai bine si sa fie ultimul necaz din viata ei

gecko sanatate lui gecko-man ... nu scot mimoza, scot "preanestezia"

pentru tuchi, ca nici cu ea nu "mai m-am pupat" demuuuult .... si pentru ccris ca stiu eu ca se "inscrisese" odata pe lista ... kyaaaaa, olguuuut....sunteti pe receptie ?

si si sanatate pentru vladutu-mimonixutu , ca stiu ca e bolnavior....sper sa fiu in urma rau cu noutatile si sa fie deja spre foarte bine......

si .... sanatate la toata lumea si o zi plina de vesti bune si frumoase

..........................................................................
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate"
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani Samuel!!! Multumim mami de tratatie!

Liana

Gecko bafta multa randunoiului!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stelutz cum v-a fost noaptea? A mai fost Tea urlacioasa?
Sanziana s-a trezit de 2 ori, s-a dat jos din pat si a vrut neaparat plimbata prin casa la 3 dimineata A plans destul de mult, nu vroia inapoi in pat, prima data am linistit-o eu, a doua oara tac-su. Intr-un final a adormit, dar mie mi-a facut deja noaptea varza. M-am culcat la 1, m-a trezit ea de 2 ori, la 7 a trebuit sa ma scol sa plec... Noroc cu cafeaua voastra de dimineata

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

SIMO, LA MULTI ANI LUI SAM, SA FIE SANATOS, NOROCOS, FERICIT SI IMPLINIT..

Gecko, osafietotulbine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

La multi ani, Sam! Sa cresti mare si voinic!!!

Mimo, Naty, o zi muuuult mult mai buna decat ieri piticilor!!!

Liana Nu-i asa ca vii la maaare ?

Tuchi, cum ti-a fost noaptea?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Gecko, tinem pumnii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Olga, doar o lumanare!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

La Multi Ani Samuel-Barosanel!!! Simo, sa-ti traiasca, sa fie sanatos, multam de tratatie, ma dau in vand dupa sampanie

yoooo, go husband de Geckoooo bafta, sa treaca repde, ca-ti speriasi nevasta!eu pe ea, sa-i ridic moralul!

si daca tot e cu majorete azi, plsss, cateva si ptr iub...s-a dus la dr azi..il doare spatel;e tot mai nasol in ultima luna, mai ales dimineata cand se trezeste sau cand sta in picioare mult...si mie mi-e teama ptr el..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Tuchi, ! Tu ai depasit momentul ?

Aseara cand plecam acasa, auzim un batranel cum ne ruga de pe jos, de langa un gard viu, sa ii dam si lui un coltisor de patura. Bai, sa mor acolo! Am mers sus si l-am trimis pe Radu cu o patura, i-a luat de mancare...saracul de el fusese externat din spital, era in carje, si fusese dat afara din casa fostei lui concubine care murise Si in spital i se pierduse si buletinul si nu isi poate ridica pensia, si oricum nu are unde sa se duca. Dormea in gradinita de langa blocul meu si vroia o patura, ca ii era frig Si azi-noapte a plouat rau aici...ne-a intors pe dos. Multa nenorocire pe lumea asta...Doamne, de ce nu oi avea eu bani multi, sa ajut lumea...ooooof

Mergi la inceput