Puiuti de Randunici 2008!! (301)
Raspunsuri - Pagina 11
clauclau spune:
De fapt ea era cea frustrata, dar a fost alegerea ei, nu? Si cu siguranta isi permitea financiar sa stea mai mult cu bebe! Fiecare cu alegerile lui in viata, dar nu-i frumos sa-i judecam si sa-i aratam cu degetul pe cei care nu au ales ca noi!
Mai bine ma duc la nani!
Noapte linistita pentru toata lumea si nici-un pui de febra pe crenguta ca sar cu bota!
Simo27 spune:
Nu mai poci sta pana la 12 ca-mi pica ochii
,asa ca,

va cinstesc de pe acum cu bunataturi,dar va dau si cafeua
pt dimineata:

si merge si cate o feliuta de tort langa

cate un paharel de sampanie-cine poate![]()

si un suc la gravidute si copilasi

!!!
Pofta mare![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mihatp spune:
va pup de noapte buna
mimo
,
pentru pofta de papa revenita!
naty
, voi cum sunteti? n-am apucat sa citesc din urma.
am avut activitate pe crenguta la telefon
, azi am vorbit cu bitza
si cu ariel
. intensa zi![]()
ariel nu va pierdeti speranta. oamenii din spital sunt pregatiti pentru situatii d'astea si ii vor da de capat. important e sa ia medicamentele.
aveti grija de sotul ei, ca el are nevoie acum de sprijin.
cu ajutor de la DD si din statistica medicala, in scurt timp va fi bine. inca un
si
.
osafiebine osafiebine osafiebine
vorbim dimineata.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
simo, parte din el il poti nimeri
1. cod de sex (1 baiat, 2 fata)
2 si 3. ultimele 2 cifre din an nastere, de ex eu 75
4 si 5. luna nastere
6 si 7. zi nastere
8,9,10 si 11 codul judetului in perioada aia (de exemplu eu am la fel ca toti cei nascuti in perioada aia 2400)
si... partea cea mai naspa... ultimele 2 (12 si 13) nu stiu de la ce vin...
si cum nu-i intreg, cred ca nu-ti e de folos
asa ca pune macar mana pe ultimele 6, sa "furi" cumva repede informatia, ca celelalte le poti scrie "din cap".
editez sa multumesc de tratatie

, ca vad ca sarbatoresc singurica![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
bitza037 spune:

hello.....va mai amintiti de noi????daca da, as bea si eu o cafelutza maine dimi cu voi
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
lianam spune:
La multi ani SAMUEL - Barosanel! Sa fii sanatos si Sfantul Prooroc al carui nume il porti sa te ocroteasca! 
-----------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate"
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, SAM!!! 
Miha, nu am cuvinte sa-ti multumesc pt ajutor! te-a sunat Cristi? zicea ca o face dupa ce mananca si o culca pe ilincutza, dar m-am temut ca la cat era de terminat sa nu fi adormit.
ma bucur ca totusi se tine bine...mai rau e cu socrii mei, ca nu stiu mai nimic, am evitat sa le zicem prea multe, ca se pare ca soacra mea e "tinta" nr. 1...de ce??? nimeni nu stie, ca ea si Oana aveau o relatie frumoasa.
Ramo, Oana chiar nu a avut probleme cu sarcina. a avut o sarcina de vis, copilul a fost "planificat" cu precizie sa zicem asa, deci asteptat, nasterea a fost horror si se pare ca a avut partea ei de conributie si bine-nteles furtuna hormonala care se instaleaza la 2-3 saptamani dupa nastere.
oricine poate sa o pateasca! mai mult sau mai putin grav. la oana e faza grava...cunosc o fata care a trecut prin ceva similar si-a revenit total.insa nu mai stie NIMIC de atunci, doar ca in perioadele rare de luciditate isi punea sotul sa o filmeze, ca nu credea...spunea ca exagereaza el. acum e bine, dar a durat mai mult de 1 an sa-si revina...
Mimo, Symo, nu stiu cine va merge la Moliftele Sf Vasile. eu una nu am curajul de asa ceva. stiu ce presupune si...nu am puterea! efectiv nu pot!
Mimo, hmmmm, bubite pe burta si spate? la gat nu are? stii ca iti ziceam acum 2 zile ca e posibil sa erupa, dar eu stiam ca "la carte" scrie ca apar mai intai la gat...cu toate ca lui Teo i-au aparut pe burta prima data si am crezut ca sunt de la caldura si elasticul de la scutec....
luny, ii poti pune o intrebare acolo, daca livreaza si in Buc. in mod normal cred ca da, mai ales ca vazusem parca plata transport prin posta...putin probabil sa trimit cu posta din onesti in onesti...ehhh, vezi tu cum faci, daca iti plac...i-am zis lui bubu ca sandalutele alea le ochisem eu pt teo, insa el mai are, vara e pe sfarsite, asa ca le-am "cedat" ei ![]()
bitzule, iti motivez eu absenta
, ca stiu ce faci si pt cine! abia astept sa vad rezultatul final!!!
iedit: luny, m-am uitat iar pe linkurile cu sandalute si scrie ca livreaza in romania, 7 lei. alea cu bob par a fi de plaja parca...oricum, sa nu iei d-alea de "gel"!!! sunt oribile! se lipesc de la transpiratie si apa, bleahhhh! eu ador crocs-ii...daca stiam ca sunt amatori aduceam, ca am avut oferta, insa...na, nu am stiut!
chiar, ce parere aveti de cizmulitele wellies? de cauciu, pt toamna? nu sunt numere asa mici cred, dar pt pici mai mari. ati fi tentate sa luati daca ati avea pici de 4-5 ani?
mai vreau sugestii, dupa ce sa ma mai uit, ca poate gasesc la furnizorii mei.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
gecko spune:
'neata...poftiti la cafea
si ceai si capuccino si bombocino
si...
La Multi Ani Barosanelului!!! si multumim Simo de tratatie
...delicios
...
si as mai fi avut multe sa spun dar m-am plostit...stiti voi...abcesul
...intra deseara sub cutit
...sub anestezie generala
...si pentru prima data in 12 ani sunt...fara cuvinte
. Faceti bine si nu scoateti anorexicele...ca numa o turma de mimoze la fundul barbatului nu-mi trebe
.
tuchita spune:
Buna dimineata!
O
si de Ploiesti!
Sam, la multi ani! sa fii sanatos, voios, voinic!
Gecko, hai curaj ca o sa se intoarca bine acasa! ma surprinde ca fac anestezie generala pentru un abces.
Fug la treaba, va pupez!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
LA MULTI ANI BARO!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!