Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetelor sa mai aruncati un ochi in spate ca au scris si fetele noi care sunt inca moderate.

Si uite asa dragii mosului, vin fetitele in lista si indata indata egaleaza scorul cu baietetii, ca tare ne mai faceam noi griji ca nu avem cu cine-i insura

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

m-am regasit in lista ...iupiiii

Anca 28+ Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Da, uite, eu am pierdut cu nesimtire mesajul de la angel.Bine ai venit! 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna seara burtici!ieri am fost la tg.mures la eco 4D si totul este bine, in grafic,sanatosi...doar ca ne-a crescut "puta"...deci suntem baietel suta la suta.
va rog frumos sa schimbati culoarea caruciorului de pe prima pagina(ms anticipat).
sper ca sunteti bine.acum merg sa citesc din urma.
va pup

delia 25+ Sandor-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Angel, bun venit si sarcina sanatoasa in continuare!

Delia, felicitari pentru baietel sanatos!

Am fost la dr si e totul bine. Eco tot nu mi-a facut si nu-mi face pana pe la 36 de sapt. A zis ca atata timp cat inimioara ii bate bine, uterul creste cum trebuie si ma simt bine, nu trebuie eco acum... Mi-ar fi placut sa fac, dar asta e, merg pe mana lui. De acum ne vedem din doua in doua saptamani.

Andre, am intrebat de durerile menstruale si a zis ca pot fi din cauza miscarilor lui bebe, la fel cum si contractiile Braxton Hicks pot fi din cauza miscarilor bebelului. Asa ca se pare ca nu e nimic ingrijorator.

L-am intrebat si daca trebuie sa fac ceva la titi sa le obisnuiesc de alaptare si am mentionat frecatul cu prosop aspru si a spus ca IN NICI UN CAZ, pentru ca stimularea lor poate provoca contractii. Asa ca stau cuminte, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti.

I-am zis ca ma dor soldurile si mijlocul, mai ales cand ma ridic fie de pe scaun, fie din pat si a zis ca e absolut normal. Si cand stranut sau tusesc ma mai doare spatele si a zis ca si asta e normal.

Pentru arsuri la stomac si/sau rau de la stomac a zis ca daca Tums nu e suficient, pot lua Pepcid sau Zantac.

Cam atat... A, si i-am zis ca de vreo saptamana nu-l mai simt pe bebe chiar cum il simteam inainte (s-ar putea sa fie doar in capul meu, adica il simt, dar parca mai putin) si a zis ca seara, dupa masa, sa stau intinsa pe o parte si sa numar de cate ori il simt in doua ore. Daca nu il simt de 12 ori, sa-l sun.

Ma bucur ca v-au placut pozele Poate o sa fac si cu hainutele primite pana la urma, sa vedeti tot ce avem. Si am mai zis ca avem si leagan, bouncer, jumer, premergator, saltelute de pus pe jos cu jucarii deasupra (habar n-am cum le zice), dar astea sunt stranse. O sa le pozez cand le montam.

Pupici tuturor!

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui edelyia

Buna seara burtici!ieri am fost la tg.mures la eco 4D si totul este bine, in grafic,sanatosi...doar ca ne-a crescut "puta"...deci suntem baietel suta la suta.
va rog frumos sa schimbati culoarea caruciorului de pe prima pagina(ms anticipat).
sper ca sunteti bine.acum merg sa citesc din urma.
va pup

delia 25+ Sandor-Cristian

Felicitari si pentru

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Laura G., ce bine ca e totul bine! Sa stii ca faptul ca nu il mai simti cum il simteai inainte eu cred ca trebuie sa fie normal, citeam la fetele de la septembrie - octombrie ca nu mai au bebeii atata spatiu si e normal sa fie mai putin activi. Multumesc ca ai intrebat, deci bine am intuit. Pentru ca de mai multe ori durerile ma apucau dupa orele de balet. Edelyia, felicitari. Lasa, cu baiat va trebui sa ai grija de unul singur, nu de toti baietii din cartier. 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Dankutza - subscriu
Eu am ramas fara cuvinte cand am cautat in disperare la un moment dat acum vreo 2 luni o programare la ... nu-mai-stiu, in tot cazul la unul din cei 3 Mari si in toate locurile unde consulta / face echo mi s-a spus ca pana in nov nu e nimic liber . Adica nici in nov nu stiu daca gaseam loc ca nu am mai intrebat - dar am stat sa ma intreb la ce saracie ti-ar folosi o programare peste 5 luni ?!?!!?!? Ca nu e o programare la o expozitie pe care nu conteaza cand o vezi....

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Ce-mi place de Laura G. cat e de oganizata cu intrebarile si raspunsurile! Multumim ca le impartasesti cu noi, mi se pare extrem de util, mai invatam si noi, cine stie cand si pe cine poate ajuta, nu? Data viitoare va postez si eu un dialog cu medicul, sa vad ce retineti de acolo. De genul: "auziti, ma doare ca la ciclu" - "nush cum ii la ciclu", "da' imi dati medic de rezerva?" - "ntz, ntz". 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Angel bine ai venit!
Vroiam sa-ti zic sa citesti cu atentie prospectul la arefam,zice ca nu e recomandat decat in primul trimestru de sarcina,nu vreau sa te sperii,mi le-a recomandat si mie dr dar eu nu le-am luat.
AncutzaBro si eu ma uit la emisiunea Birth Stories,pe zone reality,unele cazuri imi dau fiori dar tot nu ma pot dezlipi,imi dau lacrimile cand le pun bebelusii pe piept dupa ce nasc,e foarte emotionant,abia astept sa simt si eu asta.

: 28+

Mergi la inceput