Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
monis5 spune:
Fetelor, pentru cele pricepute sau cu barbati priceputi... ia vedeti www.youtube.com/watch?v=bYcF_xX2DE8" target="_blank">aici super idee ![]()
![]()
monis
28
acum si cu poze
Andrecluj spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor, pentru cele pricepute sau cu barbati priceputi... ia vedeti www.youtube.com/watch?v=bYcF_xX2DE8" target="_blank">aici super idee 28acum si cu poze |
24 +
Chiara Ada
raluci_b spune:
dankutza - si mie mia iesit 222 colesterolul si m-am speriat, monis parca mi-a is sa stau linistita. Am mai citit si eu si de fapt in sarcina nici nu e relevanta aceasta analiza 
25+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor, pentru cele pricepute sau cu barbati priceputi... ia vedeti www.youtube.com/watch?v=bYcF_xX2DE8" target="_blank">aici super idee |
foarte tare, sa traiesti

25+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
dienutze spune:
Fetelor, eu dorm pe mine azi!!!
Azi noapte a fost mare chef la mine in burtica! Nu stiu ce a avut, s-a jucat in 3 reprize luuuungi!!! Si joaca din aia sanatoasa!! Sunt zombilica acum :( si bebelusa mea doarme! Sper sa nu o ia de la capat la noapte!
Dankutza, eu am liber sambata, maine incep la 1, vineri la 2. Daca poti mi-ar placea si dimineata, adica pe la 10-11 sa ne vedem ziceam eu la o prajitura, dar acum ca iti vad colesterolul...mai bine la o plimbarica in parc :)
Eu inca nu am ajuns sa fac analize, sunt o nesimtita zilele astea. Aman pana luni cand sper sa ajung la medic.
25+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Shtephy ![]() ![]() ![]() ![]() (proba - sa vaz cum arata ![]() monis 28acum si cu poze |

Asa rade Stefania (si ma-sa) ca i-a vazut pe astia cu limba scoasa.
Ca sa -i fac pe plac

.Foarte tare super ideea cu cd-rom-ul

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+
shtephy spune:
Pe mine nu ma deranjeaza loviturile lui bb in burta cand dorm ,vad ca pe voi da...deci mi-s mare nesimtita
.Dar daca face Stefania ceva,se foieste mai tare,geme,vorbeste
(uneori purtam adevarate conversatii in somn
) sar imediat
.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
24+ 
dankutza spune:
Stephy multumesc de urari.
Asa am auzit si eu de colesterol ca virgla creste pe perioada sracinii, dar tot trebuie sa fim cu ochii pe el. Nu e bine, nici daca e prea mic, nici daca e prea mare. Nu pot sa zic ca ma feresc de prajeala. Cred ca mananc ceva prajit de vreo 2 ori pe luna maxim. Porculetz nu mananc. Imi plac "zorelele" in schimb. Ma duc la mama si ii mananc legumele din mancare (nu spun care sa nu creez pofte
). Inainte culegeam carnitza. Am mancat cateva zile mai mult gratar si cand am venit acasa am devorat de prin frigider tot ce am gasit leguma. 
Monis o sa imi refac calcemia prin sapt 28-30. Ai dreptate.
Ma duc la CMU Triumf la Adela Dinu. Ea mi-a facut eco de dublu si de triplu test. Mi-a recomandat-o medicul care mi-a facut inseminarile Cezara Bucur. AM citit ca si alte fete au fost la ea. Mi se pare ok tipa. In ultimii ani am tot fost pe la medici renumiti ca sa ma ajute sa raman gravi. M-am saturat sa mai stau pe la usile medicilor renumiti. Am vazut ca lumea se inghesuie sa ajunga la cei renumiti. EU nu. Si oricum la astia trebuie sa faci programre ininte sa ai ganduri de asternut cu sotul. ![]()
Tare linkul. 
raluci_b
nu ma ingrijorez. in ultimii 6 ani nu a iesit decat o data din schema 204 in loc de 200. Deci, bebe e de vina. Nu-i bai.
dienutze maine sunt la eco. Vineri nu am nici un program stabilit. Eu am nr tau in memoria telefonului ca sa nu mi se steraga mesajul din forum. vorbim maine seara pe forum sau tel. de abia astept sa te vad

asta e emoticonul meu preferat dar mi-e rusine sa il folosesc, ca sa nu se interpretze a lipsa de respect. DAr ma amuza tare. 
22+ moi si
Cezarica
monis5 spune:
| citat din mesajul lui angel001 Buna din nou, ![]() Se poate sa ma introduceti si pe mine pe prima pagina???? sunt mamica de Yarina Gabriela, voi naste la Filantropia -Doctor Paris DoinaDN - 21.06.1982 UM - 11.02.2009 DPN -18.11.2009 Multumesc. |
Bine ai venit la odisee

monis
28acum si cu poze