Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)
Raspunsuri - Pagina 8
M Oana spune:
Monique si Tequilla curaj si cu Dumnezeu inainte......

Pompa de san Tommee Tippee am luat-o de la Help net 137 lei.
Nu am avut probleme ca am biberoanele de la Avent, sterilizatorul de la Chicco si pompa de la Tomme, deoarece in sterilizator intra absolut orice fel de biberon, iar laptele din biberonul de la pompa Tommee il pot transfera rapid in biberonul de la Avent, deci no problem.
De ieri insa, daca tot am scapat de stresul cu pompa (am incercat-o si pe san si pare tare prietenoasa, desi aveam un adevarat cosmar cu imaginea unei astfel de pompe pe sanul meu
, dar e finuta foc si usor de pompat, mai ales ca eu cred ca voi baga un slow, ca viteza, indiferent cat dureaza, eu sa ma simt in siguranta si comod, ca doar nu moare ploada de foame), am trecut la alt "stres": fierbatoarele de biberoane.
Eu nu ma agit cu BPA-ul, deoarece din tot ce am citit am tras concluzia ca acest BPA se elimina la temperaturi mari. Eu nu am de gand sa fierb laptele bebelinei sau mancarea pasata furnizata prin biberon, ci doar sa le incalzesc putin.
Am studiat oferta de incalzitoare si am gasit la Primii pasi (merge cu orice tip de biberon) la 89 lei, iar la Avent cu 200 lei (tot cu orice biberon merge).
Dar aceste fierbatoare nu sunt decat niste cuve simple, care se baga in priza si unde fierbe bibele cateva minutele la bain-marie.
Apai, chiar nu pot incalzi ceva apa intr-un vas, pe aragaz, la foc extrem de mic si sa scufund 2-3-4 minutele un biberon cu putin laptic?
Eu voi merge pe urmatorul principiu cu fie'mea: daca eu ma imbrac in maneca scurta, o voi imbraca cu manecutze scurte; daca imi pun 3 caciuli in cap, ii pun si ei; daca pentru mine mancarea e suficient de caldutza, la fel e si pentru ea; deci, tot ce e bun pentru mine, e bun si pentru ea.
Asadar, chiar daca iau sticla de lapte muls din frigider si-l incalzesc la un bain-marie intr-un vas normal cateva secundele, nu vad niciun pericol in BPA-ul asta, eu una vad in acest BPA o chestie de marketing, un bau-bau pe care l-au nascocit pentru a delimita piata, oricum mult prea plina de tz-spe mii de produse.
Deci, voi cu fierbatoarele si incalzitoarele de mancare cum ati gandit-o????? 
Apoi, vreau sa va dau si voua un pont apropo de colici. Nasa fiicei mele traieste in Olanda si mi-a spus ca pe acolo se vand niste galetuse in care se scufunda copilasul pana sub subtiori in apa calduta, atunci cand are colici, pentru a-i potoli durerile stomacale. Este acelasi principiu al nasterii in apa, cand scufundarea in apa calda amelioreaza durerile contractiilor. E o ideea simpla si putem si noi sa improvizam si sa incercam si metoda asta, eu voi incerca, pe langa infacol, desigur......![]()
Maine fac 35 
Roxxy80 spune:
Neata!
Intr-adevar sunt destul de rari bebeii care se nasc cu fata perfect curata, fara bubite, pete, neincretiti. Matei al meu avea ochii umflati si niste bubite galbene pe nas. Mie mi se parea cel mai frumos copil din maternitate. Cand avea cateva luni si ma uitam pe pozele din maternitate am realizat ca era cam uratel, dar la momentul nasterii eu il vedeam perfect. Sunt curioasa cum o sa o percep pe piciulina.
Fetelor eu am bagajul gata de o luna, hainele piciulinei sunt spalate, calcate, asezate in sifonier, patutul montat (trebuie doar sa-i mai cumpar o lenjerie noua), deci sunt pregatita sa nasc. Nu mai am absolut deloc rabdare. Nu mai suport transpiratia asta in abundentaImi vine sa merg in fata maternitatii si sa astept acolo poate i se face cuiva mila de mine si ma baga sa nasc.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
ha ha ha.....ai perfecta dreptate ca ne-a pregatit si pe noi moasa ...."ne-a lucrat la psihic" si a zis sa fim pregatite ca s-ar putea muraturile vorba ta sa fie mai uratei....creti de la atata lichid, cu ochisorii umflati, murdari.....si ca sa nu ne speriem Oricum va doresc bafta la amandoi... Sa nu uiti sa incarci aparatul foto,.....ca asta e o mare obsesie de-a mea...... oare cand sa pun bateria la incarcat ? Si tot eu raspund: la primele semne de travaliu, nu ??? Cea mai fericita 36 + cu ![]() |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI
mary_07 spune:
Roxxy,exact asa simt si eu
. Toate sunt pregatite...astept o contractie,un semn ceva ca se apropie momentul sa fug la nenea dr. si sa-l oblig 
sa ma bage in operatie ( dar asa repede,sa n-am timp de emotii
...pasarea malai viseaza)
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

Roxxy80 spune:
Culmea e ca nu am nici cel mai vag semn ca se apropie nasterea. Oricum, desi vreau sa nasc o data, m-as bucura totusi sa stea pana la 39 de saptamani. Dr meu nu programeaza cezariana dinainte. Incepand de sapt viitoare ma va chema din 2 in 2 zile si in momentul in care vede ca se deschide colul atunci ma baga in operatie. El vrea ca momentul sa fie cat mai apropiat de nasterea naturala.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Roxxy,exact asa simt si eu . Toate sunt pregatite...astept o contractie,un semn ceva ca se apropie momentul sa fug la nenea dr. si sa-l oblig ![]() sa ma bage in operatie ( dar asa repede,sa n-am timp de emotiiMy family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 37+, cu -Razvan_ ![]() The Big Day - 25 august![]() ![]() |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+ AMR 2-3 SAPTAMANI
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Imi vine sa merg in fata maternitatii si sa astept acolo poate i se face cuiva mila de mine si ma baga sa nasc. |

Cea mai fericita
36 + cu 
mary_07 spune:
Dr meu zicea ca nu vrea sa ma lase pana chiar aproape de termen sa nu cumva sa mi se declanseze nasterea..dar exact ca tine,n-am niciun "simptom" ca s-ar apropia,cred ca as depasi 40 de sapt
.
Marti,daca e sa nasc as avea 39 de sapt fara 2 zile
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

Ellenuta spune:
i am back!
monique ce dulcica e teo! si burticuta tare frumoasa .. fetelor avem inca un fotomodel la odisee ..
monikus pot sa-ti spun cat am dat eu la elias in ian 2008 ptr ceza .. dr prima mana 1000 ron, dr mana a II-a 500 ron, anestezist 250 ron, asistentele de la terapie intensiva (2) 50 ron, neonetolog 200 ron si apoi timp de 3 zile cate 5/10 ron la asistente ..
oana - compresele sunt din acelea sterile, nu sunt speciale ptr bebelusi. pui ser fiziologic pe ele si stergi ochisorii de la coada spre cap.
- protectii de sfarc mi-am luat de la avent, dar, eu una nu am reusit sa le folosesc .. si nici eva nu vroia sa puna gura pe ele.
- eu nu am avut centura de gravide, unii spun ca e buna, altii ca nu .. dar de data asat o sa-mi iau.
- apa de mare am si eu si ii dau evei cand e infundata in nasuc sau inainte s-o aspir cu batista bebelusului .. inmoaie mucii si ii scoti mai bine. e gen spray .. apesi pe el si iese jetul de apa .. evei nu-i place si abia o tin sa-i pun ..
- nu stiu ce sa spun de pansamante ..
eu tot mustela folosesc .. am gelul acela 2 in 1 si e super, nu s-a iritat de la el si curata si ff bine. eu am luat ieri de la sensiblu, sticla de 750 ml cu 81 ron.
mey .. care ziceati ca aveti pompa electrica de la primii pasi???
postez si revin ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Danuta1979 spune:
Monica...Doamne ajuta sa iasa analizele bune si bebele sa se nasca usor,sa fie perfect sanatos, frumos, iubit, norocos si ce mai vrei tu.
Asteptam vesti bune!!!!!!
Hai Monica

Dana
35+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 4-5 saptamani
Ellenuta spune:
cris techiluta noastra naste la euroclinic.
diana deci si la tine se pregateste bb sa iasa .. ia sa scot eu o majoreta .. 
lucia
hehe .. ma dau si eu rotunda (nu ca n-as fi ..
) .. poate ne mai incercam o data sansa la nr 3 .. poate poate iese cu atasament .. hihi
alecsxa cu cine nasti la elias???
monica tin pumnii sa fie totul bine, nu are cum sa fie altfel! astptam mesajele tale! eu scot deja agitatele ..

MONICA

SA VINA SANATOS PE LUME BB DRAGOS!!!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
selen80 spune:
Monica, iti tin si eu pumnii!! asteptam vestile bune!!

uf, mai am putin si va ajung...
37+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI! 
nunta