Burtici fericite de septembrie-octombrie (158)
Raspunsuri - Pagina 7
monica_dicut spune:
Hi hi ce v-am bagat in priza 

Sunteti niste dragutze, va multumesc, mi-a facut bine sa citesc cate agitate s-au scos pt mine aici. EU pe la 2 ma duc la spital.
Acum dimineata am facut o prostioara ca ieri am langanit-o... m-am epilat la inutila si am bolduit-o de tot
si ma ustura de mor. NU mai dau cu nimic pt ca iar fac dansu ploii dupa aia... am zis ca decat sa bage ei lama mai bine fac eu gigia. (stiu techila, am si bic-ul la mine
just in case)
tequilla mea draga, nu stiu daca o sa fiu acasa pana marti asa ca scot si eu niste dracoaice pt tine. Sunt convinsa ca va fi totul bine asa ca iti doresc sa fie totul usor, sa urle boraceii din prima iar tu sa te refaci cat mai rapid 

MELY 
CUraj mamica, sa nu urce tensiunea, te rog frumos (io vorbesc
)SA urle Razvanel din prima, sa te refaci rapid, sa ai laptic si tot ce vrei tu 

ADELA 
parca imi amintesc ca si ea naste pe 25. Asa ca si tie iti doresc sa nasti usor, sa urle din prima, sa te refaci cat mai repede si sa ai laptic bun bun pt bebe.
DE anuntat o sa anunt Ralucile, adica pe raluk si pe Raluca_U, care va fi mai pe faza. I-am lasat si la sotz adresa comuna de mail sa dea poze de dovleac (nu prea ma bazez ca o sa va dea)DIn pacate io n-am telefon jmecher si net la spital dar am sute de sms-uri asa ca va pot tine la curent live ce se intampla
.
Puteti sa ma sunati oricand, nu ma deranjeaza, daca nu pot vorbi va sun eu inapoi cand pot.
Acestea fiind zise... ma duc sa... mai fac ce am de facut.. nici eu nu prea stiu 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
techila spune:

pentru MONICAAAA

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
AMR 6 zile
- ultima zi de miercuri ca 3in1
vias spune:
Alex25 

MangaGirl ce desenez????..eu sunt injinera...
..proiectant..asa ca fac proiecte pt firma sotului...e cam pe gratis asa...dar cine stie, poate imi mai scot si eu una, alta..
...mai intind mana...![]()
Monica curaj mult iubita...va fi bine, ai sa vezi...abia astept sa vad poze cu dovlecelul sanatos 

..si sa facem galerie..oricum o sa te sun si eu..![]()
![]()
![]()

hai Monica 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
kiki_cri spune:
Buna dimineata burticute si unele deja mamicute
!
Sunt si eu prin preajma, dar ca de obicei la recuperari
.
MONICA
bafta pe azi la spital..si vezi tu ce se va hotara...oricum ma bucur ca vad ca esti mai optimista si increzatoare
.
MONI_IULIA
bine ai revenit!
ANAMARIA
Bafta azi la control!
ALEX
sa treaca supararea. Lasa...nu mai pune la suflet macar acum ...si sa stii ca in fiecare familie mai sunt discutii (mai mult sau mai putin) stii bine ca nu exista oamnei perfecti
Sunt sigura ca se va rezolva si asta f curand.
.
Mai citesc si revin.
KIKI
33+
si 
Poze KIKI
szivarvany spune:
Naste Moni ??? 
Atunci particip si eu la galerie,

Care tineti legatura cu ea, va rog sa scrieti tot aici, da ? 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila si da, de azi am avut sentimentul ca incep sa se miste niste rotite cu viteza mai mare, ca am facut lucruri neobisnuite...EKG...stabilit intalnirea cu dr. anestezist...am instructiuni despre ce si cand tre' sa fac....si maine e deja joi...vineri merg la medica de familie, dupa aia uichendul si gata ziua de marti Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si ![]() AMR 6 zile - ultima zi de miercuri ca 3in1 |

Techilo mama,cand am citit ce ai scris parca mi-a si crescut tensiunea.Awwaaaiii

Doamne ajuta sa nasc mai repede de 25
Buna dimineata
,sunt la recuperariMy family

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
37+, cu
-Razvan_

The Big Day - 25 august

kiki_cri spune:
Aaaa, am uitat ca am vazut-o pe CLAUCIA
care este fff frumoasa! Si cu burticuta minunata!
MIMIKA mii de
pt tine si Mimikosi
. Cu multumiri pt atatea informatii pretioase!
TITI
, eu o sa nasc la GINE 1, cu Dr Ona Dan (asta daca nu ma apuca in intervaul 2-15 sept
)sau cu cine nimeresc la urgente de la gine 1
.
KIKI
33+
si 
Poze KIKI
raluk16 spune:
Moni nu simt nici o panica in cuvintele tale. Simt incredere si nerabdare, sa-ti tii printul in brate!
Iti doresc sa ai parte de cea mai frumoasa saptamana din viata ta de pana acum! Ca apoi o sa mai fie si mai frumoase ![]()
31+ 
mary_07 spune:

Monica,mi-au dat lacrimile.... sunt primele agitate scoase pt mine...m-a luat asa un fior,parca mi-a tresaltat inima de bucurie
. Multumesc din suflet
, mult curaj iti doresc si eu ,sa nu-ti creasca tensiunea
si sa fii cea mai mandra si implinita mamica,ai de ce

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
37+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila neata, leneselor!!! soarele e sus...hai ca va dau eu ![]() ![]() ![]() sa nu va mai aud ca va e somn...eu sunt lesinata de cat as dormi...eu am fost deja la doctor, acum sunt la serviciu ca nu a ami avut sotz timp sa ma duca si acasa...asta e, o sa merg la 12 si o sa dorm ca vaca cel putin...o juma de ora .am ramas sa ne cezarienam pe 25, la ora 8 intru in operatie, la 7 ma prezint la spital cu geanta, buletinul, laptopul si aparatul foto azi ne-a zis ca e placenta nitel calcifiata, dar pana marti va fi ok, ne-a facut ekg si ne-a recoltat pentru inca o hemograma. maine avem intalnire cu doamna doctor Visan, care ne va fi anestezist scoatem dracoasele pentru.......MONICAAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si ![]() AMR maxim 6 zile - ultima zi de miercuri ca 3in1 |
Techila
curajoasa noastra!
Am vazut si eu ce bebelasi mari ai
esti minunata!Eu ma rog sa ajunga macar la 2 kg unul...iti dai seama ce galerie iti facem pe 25!!!

KIKI
33+
si 
Poze KIKI