Mi-am luat recent o pila de unghii cu 2 fete dar nu are instructiuni si nu m-am prins cum se foloseste.
Initial am crezut ca este o pila normala de unghii, dar nu e. Este destul de moale, nu se poate folosi la pilitul unghiilor sau nu ma descurc eu cu ea. Are cineva si poate sa-mi dea ceva sfaturi?
Poate e pila din aia de da stralucire unghiilor. Adica cu o parte se iau celulele moarte si cu cealalta se da stralucire.
eu stiu asa: cu partea mai inchisa la culoare pilesti unghia si cu cea mai deschisa dai pe unghie pentru stralucire...adica asa aveam eu una candva...nu stiu daca a ta este la fel :(
depinde cat de aspra e.... daca nu poti pili unghia e pt suprafata unghiei si stralucire
Eu n-as recomanda folosirea pilei pentru suprafata unghiei. Unghia se subtiaza si oja nu adera la fel de bine pe o suprafata lucioasa.
Nu vreau sa o folosesc f mult pt suprafata unghiilor, din motivul spus de analuz, nu vreau sa se subtieze unghia. Am sa incerc putin, sa vad ce rezultat voi avea.
Si nici nu mi se pare practic sa ii dau stralucire, ca pe urma sa o acopar cu oja, eventual cu un lac transparent.
Multumesc pentru raspunsuri.
pai ii dai luciu la unghie si nu mai pui lac, daca vrei lac pe unghie nu ii mai dai luciu
si fata pt luciu cu agreseaza cicne stie ce unghia