Copii nostri speciali...*(6)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Andru, acum am citit mai bine...ma iubiti in secret? barbatul stie ca am amoruri pe net, chiar daca divortez are cine sa ma primeasca. (nu ca asta se va intampla vreodata! in veci de veci, never!)

ma duc sa hransec terminatorii, de cand zic asta....
va pup dulce!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

salutare dragele mele,,,
copii se simt mai bine daca stau sa ma iau dupa starea lor de spirit,,,toata ziua alearga si tipa,au pofte si dorinte iar cand trebuie sa faca ceva ce ii rog SANT BOLNAVI,,,subit ii doare gatul si capul si toate cele
Asa ca mergem mai departe pe homeopate si miere cu propolis si ne simtim destul de bine,,,fara febra plus ca mananca foarte bine sa nu cobesc,,
Am observat ca de cand le dau capsule de peste omega3 cam de 2 saptamani ,,au inceput sa manance foarte bine ,,cu pofta ,,,sper sa ii si tina
cu furtunul m-am distrat doar eu si vara mea,,cand ei au dormit,,,ca altfel iesea un adevarat balamuc,,,nu spalat de covoare

Vera,,nu te invidiez,,,,la noapte numeri stele si ii faci poftele la printisorul tau, mama mama ce distractie
Ai mei copii au program ff strict de masa si culcare ,,ca altfel nu razbeam cu doi,,darmite cu 3,,,asa stiu ca intre orele de masa facem ce dorim,,plus cand ei dorm cam 2ore jumate zilnic sant si eu libera,,, A fost greu pana am adus-o pe fetita la programul baietilor,,,dar dupa, am stat linistita ca pun masa odata nu de 3 ori,,,plus ca dorm deodata,,,,e ideal sa respecte copilul un program,,,asa ne organizam si noi timpul dupa ei,,,si santem toti multumiti.
Babette ce ziceai Evelinele sant la terapie HBOT? vrem detalii,,,cum se simte fetita si dupa cum reactioneaza la ea? eu una sant ff curioasa,,,ma gandesc ca e greu sa stea 4 ore cu masca inchisa,,,,doamne doamne,,,si ptr noi ar fi greu,,,
Sa dea DD sa le foloseasca asta e cel mai important,,,,
In rest va pup pe toate si pe toti copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetele
noi pe la terapie si incerc de cateva zile si de doua ori vojta acasa si vreau sa zic ca merge mai bine si la terapie. sper sa o tin tot asa ca uneori imi vine sa urlu si eu alaturi de ea.
va pupam si va cititm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Da, Adriana, Evelinele sunt la HBOT. Azi n-am reusit sa vb cu ea, dar maine o sa vb si o sa va spun ce face. Dupa prima zi si-a tinut bine capul si la fel dupa a doua. Se lupta cu plansul, dar e tare increzatoare. Ce nu face o mama pt puiul sau?
Mai e putin si termina. Apoi trebuie sa faca tratament recuperator ca sa intareasca tratamentul HBOT.
O sa va spun maine mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata fetelor!
calda,aromata ptr toata lumea,hai repede nu simititi mirosul?
ptr voi si copiii vostri
mi-a dat dl. andrei trezirea de la 7.30,dar bine cel putin ca a dormit azi-noapte ,dupa cat a dormit ieri nu credeam sa mai doarma noaptea.

POZE

Mergi la inceput

i-am injectat lui andrei300ml lapte si acum merg sa imi fac si eu un frappe si trec la pc,ca azi nu prea am treaba,am mancare si felul unu si doi,desert am,curatenie am facut aseara pe racoare,sunt mai libera azi,decat cu copilul de hranit,terapie,somn si joaca.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata!mai primiti o absenta motivata?
noi am fost putin plecati sa ne plimbam,alaltaseara am ajuns acasa,eu inca sunt rupta de oboseala...
vineri seara am ajuns la vaslui,...am iesit la un mall de acolo,am mancat o pizza,iar copii mei s-au jucat la un loc de joaca dragut...
sambata am plecat la targu neamt,am vizitat manastirile agapia si varatec si am fost la cetatea neamtului...
duminica,i-am facut pomana lui taica-meu,apoi am plecat cu copii la iasi la sf paraschiva si am vizitat copoul...
luni dimineata am plecat spre dambovita prin prin tg secuiesc si brasov,iar marti dupa-amiaza am revenit acasa....pt ca paul nu a putut veni cu noi am fost propiul sofer....dar sunt tare mandra de mine.....a fost primul meu drum lung,am facut aproape 2000 de km....dar ma resimt as dormi intr-una...
o sa revin si cu poze din mica noastra excursie..
pup toate mamicile si copilasii!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

pai am zis eu la "vreau sa nu mai fiu diferit",tu ai plecat la plimbare fara noi,cum ai putut sa faci asa ceva,sa ne lasi acasa,macar in portbagaj si tot mergeam si noi pe unde ai colindat tu;data viitoare nu te mai iertam
ma bucur ca te-ai plimbat un pic,aio iesit un pic din atmosfera de stres,terapie,mancare,spalat,calcat,curatenie
dar sunt invidioasa prin cate locuri ai umblat!
ptr tine si mihaita
si neaparat vrem poze

POZE

Mergi la inceput

mai fetelor cum faceti voi cand scrieti un nume sau orice altceva ca sa apara mai ingrosat,sa fie un pic diferit,sau de alta culoare,ca eu am incercat ceva pe aici dar nu imi iese,ma ajutati?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Azi sunt sef bucatar(eu ordon -eu execut )caci maine merg cu ambii copii la homeopat si pentru ca am incredere in medicul respectiv ii voi face si o evaluare completa Isabellei.Si cum cine s-a frip odata sufla de doua ori ( mi-e teama si de umbra mea)- o tot verific pana o vad ca merge.

Andru cand raspunzi /scrii iti apare o fereastra .deasupra sunt mai multe butoane pe orizontala:
-primul rand :rezolutia
2-mod format
3-Format:aici primul buton este B .Apesi pe el si scrii ce vrei intre[ ] si [/ ](nu am pus b intentionat ca sa se vada)

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput