Copii nostri speciali...*(6)*
Raspunsuri - Pagina 4
kariguld spune:
hallo stilatelor!
eu mi-s un pic cheauna, azi-noapte a fost cea mai calda noapte din vara asta de la noi....asa ca am dormit pe bucatele. si azi am avut treburi de facut (cand s-or termina oare?).
maine imi vin terminatorii acasa, asa ca a trebuit sa termin de scotocit prin camerele lor, aranjat si facut ordine adika.
si ma gandesc ca pe 25 luna asta, se implinesc 22 de ani de cand am trecut pe langa moarte prima data...eram intr-o alta tara, ma intorceam seara cu auto spre casa. ploua incetisor, era destul ed intneric, intr-o curba nu stiu ce s-a intamplat si am intrat sub un tir, care transporta o cisterna cu benzina...airbagul m-a izbit cumplit in fata, ca n-am mai putut rosti un cuvant. a venit politia imediat, salvare, pompieri...cineva intreba daca exista supravietuitori...eu auzeam, vroiam sa strig, dar nu aveam glas.
un politist a stigat:"aduceti sacul mortului aici!", au venit pana la masina, se uitau cum sa faca sa ma scoata, eu atunci m-am intors si m-am uitat la ei...s-a speriat putin politistul si a stigat, :"paramedic". m-au scos de acolo, eram slaba rau, aveam 52 de kg. surprinzator, nu aveam absolut nimik, doar cateva zagieturi pe fata si umar! la spital am stat pana a doua zi apoi am plecat acasa. eram o minune, toti se intrebau cum de am scapat cu viata...?! eu stiam in inima mea, ca cineva acolo sus hotarase altceva pentru mine! cativa ani n-am mai condus, asta a fost singura pierdere dupa accident!
cand asteptam in masina accidentata sa fiu scoasa, inca nu stiam daca traiesc sau sunt pe drum, spre dincolo, ma gandeam ca prea usor se moare, prea lin si fara dureri...si-mi doream cu disperare sa nu mor, sa raman, sa ma casatoresc, sa am copii, sa fac tot ce mi-am propus...la toate astea m-am gandit in acele cateva minute.
si iata-ma azi aici, cu voi! cu copii, cu sot, cu realizari, cu dorinte multe inca....
gata, ca ma ia nostalgia!
va pup, un uichend fain si linistit sa aveti!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
adrianapop spune:
kari- cineva acolo sus te iubeste,,,si ti-a pregatit un drum special in viata
mada- eu fac o praji ff simpla cu pepene galben,,,adaptata dupa reteta cu capsuni,,eu o faceam regulat cu capsuni dar acum m-am hotarat s-o adaptez,,,si a iesit super buna si racoroasa,,,,un blat simplu pandispan peste care pun un pepene dat la blender sa se insiropeze,,,il las asa 2 -3 ore si apoi pun o crema deasupra,,
reteta:
BLAT; 6 oua,180 gr faina,180 gr zahar fin,30 gr unt,
Se pune o oala cu apa la fiert iar cand da in clocot se ia de pe foc si se acopera cu un vas care nu atinge fundul apei.In vas se pun ouale intregi si zaharul si se mixeaza bine pana arata ca o spuma groasa.
Se ia vasul de pe aburi si se amesteca usor cu o lg de metal adaugand incet untul topit si racit si faina in ploaie...
Se pune la copt intr-o tava in care asezam hartie de copt...
Se coace cam 20-30 minute la temp medie,,pana e aurie si scobitoarea iese curata din mijloc.
CREMA; un pepene galben mare si copt :se scoate mijlocul zemos se pune in blender si se mixeaza putin,,,compozitia semilichida se toarna peste blatul racit bine si se lasa sa se insiropeze ff bine cateva ore,,trebuie tot blatul sa fie acoperit...
Dupa ce a patruns siropul tot in blat ,se poate pune deasupra o crema mascarpone mixata bine cu zahar ,,sau o glazura de ciocolata,,,sau se poate servi cu o cupa de inghetata langa
eu am lasat-o peste noapte la frigider,,,e super buna,,,poti sa inlocuiesti pepenele cu capsuni,,,,e si mai gustoasa
spor la treaba,,,si pofta buna
adrianapop spune:
Mama Speciala(de Erma Bombeck)
Cele mai multe femei devin mame accidental, altele vor, putine datorita presiunii sociale si cateva din obisnuinta.
Anul acesta aproape 100 000 de femei vor deveni mame ale unor copii handicapati.
V-ati pus vreodata intrebarea cum sunt alese mamele copiilor handicapati ?
Eu L-am vizualizat cumva pe Dumnezeu privind in jos spre Pamant si aleganu-si instrumentele de procreatie cu multa grija si prudenta. El se uita si isi instruieste ingerii care noteaza intr-un registru urias.
"Armstrong, Beth; b#65533;iat. Sfant protector...da i-l pe Gherasim. El e obisnuit cu
blasfemia."
"Forrest, Marjorie; fiica. Sfant protector, Cecilia."
"Rutledge, Carrie; gemeni. Sfant protector, Matei."
La sfarsit El da un nume unui inger si zambeste, "Da acesteia un copil handicapat."
Ingerul e curios. "De ce tocmai aceasta, Dumnezeule ? E atat de fericita."
"Intocmai", zambeste Dumnezeu, "As putea da un copil handicapat unei mame care nu stie sa rada ? Ar fi crud."
"Dar are ea rabdare ?" intreba ingerul.
"Nu o vreau cu prea multa rabdare caci astfel s-ar ineca intr-un ocean de auto-compatimire si disperare. Odata cu prelucrarea socului si a resentimentului, ea se va descurca."
"Am privit-o azi. Ea are acea constiinta de sine si independenta, atat de rare si de necesare la o mams. Stii, copilul pe care-l voi da ei are propria sa lume. Ea va trebui sa se transpuna in viata lui si aceasta nu-i va fi usor."
"Dar, Dumnezeule, cred ca ea nici nu crede in Tine." Dumnezeu zambeste, "Nu conteaza, pot sa repar asta. Aceasta este perfecta – are destul egoism."
Ingerul comenteaza - "egoism? e cumva o virtute?"
Dumnezeu da din cap. "Daca nu se poate separa din cand in cand de copil, nu va supravietui niciodata. Da, iata o femeie pe care o voi binecuvanta cu un copil mai putin perfect. Inca nu-si da seama, dar va fi invidiata.
Pentru ea nu va fi firesc niciodata un ‘cuvant rostit’. Ea va considera ‘un pas’ ca fiind firesc. Cand copilul ei va spune 'Mama' pentru prima data, ea va trai un miracol, si va sti aceasta!"
"Ii voi permite sa vada clar lucrurile pe care le vad...ignoranta, cruzime, prejudecata....si-i voi permite sa se ridice peste acestea. Nu va fi niciodata singura. Eu voi fi langa ea in fiecare minut din fiecare zi din viata ei, deoarece ea Imi face lucrarea ca si cum ar fi aici la sanul Meu ".
"Si cum ramane cu Sfantul protector?" intreba ingerul, cu condeiul ridicat in aer.
Dumnezeu zambeste, "Oglinda va fi de ajuns."
ptr noi toate
andru_mami spune:
fetelor sunt franta,ma dor picioarele dar am un scop nobil ,e ziua baiatului meu,se implinesc 2 ani de suferinta dar si de bucurie,doi ani in care am luptat zi de zi sa vad un zambet pe fata lui si am muncit sa vad un progres,sa il fac fericit
am terminat tortul,am facut frigarui,am facut carnati pe suliteasa ca melcul cate 2 ,am pregatit friprurile,mai am maine un pic de tot si gata
asa ca ori maine ori duminica sunteti invitate la noi,la o felie de tort si un suc,o frigare,o bere
va astept,nu intarziati
POZE
andru_mami spune:
neata!
calda si gustoasa,la ibric sau oparita,care cum doreste,repejor ca se raceste si nu in ultimul rand si ptr
POZE
Dodo-pui spune:
,,,sunt adormita..."mandra" mea inca suge noaptea si-s varzuca...Acum ea doarme...Bodo"dansan" deja...pe sotz l-am trimis la piata am spalat vasele ramase de aseara si de dimineata aceasta ...si am intrat sa va salut.
Kari DD e mare si stie EL ce planuri are pentru fiecare
Andu iti spun de azi la multi ani pt puitz caci maine cine stie ce fac...si daca uit
Adriana
babette ce face Vladutz?
007
mada
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
Dodo-multumesc mult,la fel iti doresc si tie sa te bucuri de copiii tai si sa fie sanatosi ca asta e cel mai important.
POZE
adrianapop spune:
buna fetelor
vera,,spor la bucatarit,,,,ca ma gandesc ca ai nevoie,,,,dar e ptr o cauza nobila,,asa ca faci cu drag si placere
dodo- nici nu ma gandesc ca esti fresh,,,dupa o noapte cu pitica care suge,,,eu imi amintesc cu groaza ce vremuri am trait cu fiica-mea pana a avut 3 luni daca o aveam pe ea prima data,,AMIN copii,,, singura consolare e ,ca merita orice sacrificiu,,,
eu va las ca azi am treaba cu familionul din dotare,,,dar o sa mai trec sa va salut,,,
va pup pe toate
andru_mami spune:
"
Dumnezeu binecuvanteaza aceste mame speciale,
Dumnezeu le binecuvanteaza pe toate…
pentru toate lacrimile si toate durerile,
si petru ceea ce au realizat special in viata.
"
POZE