Copii nostri speciali...*(6)*
Raspunsuri - Pagina 10
andru_mami spune:
Dodo-multam de ajutor,sa dea DD sa fie bine micuta si sa creasca mare si sanatoasa,tu sa nu ai niciodata motive de ingrijorare ptr ea,si ce sa zic ,adevarul este ca mai bine previi decat sa tratezi.
POZE
adrianapop spune:
olaaaaaaa dragele mele
Aici si noi la raport,,,santem pe drumul cel bun,,,se pare ca am scapat fara antibiotic,,,doar cu homeopate si rabdare,,,
Ce n-as da sa stiu si eu pe aici un medic bun homeopat,,,
DODO- intreaba-o pe dr ta daca nu stie prin SM,BM o colega de a ei homeopata sa ne recomande,,,ar fi ideal,,,ca eu si mor cand vad ca trebuie sa ii indop cu chimicale,,,
Si eu sant toata ziua seful meu,,,eu execut ,eu comand,eu trag si retrag ordine,,,mama ce ma mai distrez
daca ii intrebi pe copii cine e seful? intai raspund NOI dar dupa o privire mai atenta aruncata catre ei,,,raspund in cor MAMAAA si asta inseamna ca eu sant toata ziua cu gura pe ei,,,,
Eu ma pregatesc de nunta,,,dumineca merg la oradea la nunta,,,,si ma stresez ca toate rochiile imi sant fixe regim urgent,,,,dar nu am chef,,,sa ma impusti si nu ma pot pune la cura,,,, HELPPPPPPPPPP
poate imi dati ceva regim sa slabesc vreo 3 kg asa fara efort ,,VISEZ NU????,,
Va pup
andru_mami spune:
pai adriana daca vrei sa slabesi garantat 4 kg pana la nunta,aaaaa nu cred ca asta dureaza 9 zile deci nu se poate,lasa ca esti tu frumoasa si asa,si destul de slaba,mai bine ca iti sunt toate fixe,cu ocazia asta mergi si cumperi una noua.
ma bucur sa aud ca sunt bine copiii,eu pot sa zic ca sunt pe drumul cel bun cu andrei,acum bea laptele cu paharul,si dedimi a baut 300ml,deci se poate,asa cum am renuntat la suzeta si la leganat pe picioare,se poate sa renuntam si la biberon
pupici ptr voi toate si mai intrati pe aici,nu mai stati ascunse
POZE
andru_mami spune:
fetelor am scos la licitatie in bazarul lui mihaita cateva jucarii de plus,aruncati o privire ,poate va intereaza ceva
POZE
adrianapop spune:
andru_m,,,decat sa cumpar,,,mai bine slabesc,,,ca eu sant de asta fixista care nu sant obisnuita sa ma vad grasuta,,,,,desi la 61 kg nu pot zice grasuta,,,dar nu ma pot vedea asa,,,numai ca fiind vara si umbland cu haine largi ,,nu am bagat de seama,si rochiile de nunta toate imi sant stranse si mulate pe talie,,,,
asa ca acuma am obs,,,proband rochiile,,,Si ce vreau eu ,,nu gasesc asa usor,,,ca sant si pretentioasa
Asa ca regim disociat pana dumineca,,,,daca rezist,,,,ca nu cred,,,ca sant si pofticioasa
Dar ce regim ai tu cu 4 kg in 9 zile? vreau si eu,,,,,
Ma bucur din suflet ca andrei bea laptele cu cana,,,e un pas ff important,,,,,felicitari ptr reusita si perseverenta
..
va las ca fug solar,,,,marea mea artificiala
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mdanicoleta spune-mi te rog numele homeopatei si daca e din constanta |
Da e din Constantadr SIMA are cabinetul pe Al.Lapusneanu;Nu stiu exact tot programul si nici tariful maine il voi descoperi(pana acum nu mi-a luat nici un leutz,dar ....eu stiu acum...)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
si eu cred ca trebuie sa bag o cura ca am cam luat proportii si se apropie nuntile si la mine iar in sifonier bate vantul pt ca toate care au ramas mici le-am dat,asa ca trebuie sa innoiesc garderoba.
pupici ptr toate fetele,desi camtrageti chiulul pe aici
POZE
andru_mami spune:
mai am o nelamurire cu privire la urechi-lui andrei ii mai curg urechile,sa ma ingrijorez sau nu ?
ptr ca parerile sunt impartite pe aici la mine,unele mamici spun ca nu e nimic grav,altele ca sa merg cu el sa nu aiba otita
ma lamureste si pe mine cineva?
deci ca sa fiu mai explicita ,daca il curat azi in urechi,la 4 zile e iar murdar;deci astept sfatul vostru.
POZE
adrianapop spune:
stai linistita,,,
si adrian al meu e asa de cand e el,,, urechile lui secreta o cantitate mai mare de cerumen,,,,dar fara probl,,,,am fost la ORL de multe ori,,,ca m-am speriat sa nu aiba dopuri de ceara,,,dar inafara de spray ptr curatat urechile nimic nu am primit,,,
curata-l ,,si lasa-l in pace,,,eventual o data pe an poti sa consulti ORl-istul sa vezi daca nu i s-au format dopuri,,,
Adrian nu a facut oreion,otita niciodata inca,,,desi urechile i le curat la 2,3 zile,,,plus ca aude exagerat de bine,,,
Cosmin a facut odata dop de ceara pe la 4 ani parca,,,si i l-a scos dr,,,dar fara prol,,,,
stai linistita,,,,atata problema sa fie,,,
va pup