King of Pop Michael Jackson (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

chiar zilele trecute ma gandeam si eu ca nu era in lista Billie Jean ..

si ca tot am revazut concertul de la Bucuresti zilele trecute cu ai mei.. am observat ceva.. la final stiti iesirea de pe scena cand isi ia zborul.. daca va uitati cu atentie la momentul respectiv o sa va dati seama ca nu e el cel care zboara, ci altcineva.. eu initial am zis ca nu-i asa, dar al meu sot nu si nu, ca nu e el.. de n-a dat inainte si inapoi sa ma convinga.. si chiar asa e..

momentul cu pricina e pe la min 4:50, si daca va uitati cu atentie mai inainte(4:40) pe sub cutia aia se vad picioarele inlocuitorului..

na si chiar daca nu e el cel care a zburat, macar a venit cu ideea asta fanatastica de iesire din scena..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Buna dimineata fetelor.
Mai apar si eu din cand in cand, faza asta o observasem si eu, am crezut ca mi se pare, celor carora le-am aratat-o mai demult au zis ca mi se pare.
Si e de inteles...daca i se intampla ceva, nu risca nimeni asa ceva va dati seama.
La concert ma gandeam" Doamne sa nu i se intample ceva....pe urma am revazut pe Dvd si mi-am dat seama ca imi facusem griji degeaba...era altcineva acolo

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Neatza!

pai era normal sa fie altcineva in caz de Doamne fereste ceva! na eu pana acum nu mi-am batut capul cu asta si in plus dvd-ul cu concertul il am de putin timp si de aia cred ca acum l-am cam sorbit secunda cu secunda ..

in alta ordine de idei am gasit o melodie funny, poate o stiati:

this is a surprise song, there are no words to sing .. hahaha ce tare!!

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata fetelor!
Ma bucur ca acceptati ideea lui Billie Jean astazi si atunci am sa pun si versurile aici:

Billie Jean
She was more like a beauty queen from a movie scene
I said don't mind, but what do you mean I am the one
Who will dance on the floor in the round
She said I am the one, who will dance on the floor in the round

She told me her name was Billie Jean, as she caused a scene
Then every head turned with eyes that dreamed of being the one
Who will dance on the floor in the round

People always told me be careful of what you do
And don't go around breaking young girls' hearts
And mother always told me be careful of who you love
And be careful of what you do 'cause the lie becomes the truth

Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son

For forty days and for forty nights
The law was on her side
But who can stand when she's in demand
Her schemes and plans
'Cause we danced on the floor in the round
So take my strong advice, just remember to always think twice
(Do think twice)

She told my baby we'd danced till three, then she looked at me
Then showed a photo my baby cried his eyes were like mine (oh, no!)
'Cause we danced on the floor in the round, baby

People always told me be careful of what you do
And don't go around breaking young girls' hearts
She came and stood right by me
Then the smell of sweet perfume
This happened much too soon
She called me to her room

She says I am the one

Billie Jean is
Billie Jean is
Billie Jean is

Not my lover
Not my lover
Not my lover
Not my lover
.....

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Si legendara interpretare a lui Billie Jean, din spectacolul Motown 25, unde a interpretat-o emotionat, pt prima data in fata publicului (povestirea se afla in cap. 5 din Moonwalk).

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

M-am uitat inca o data la reprezentati cu Billie Jean.. si desi am mai vazut filmuletul de n ori tot nu ma pot opri din admiratie ..

legat de Billie Jean am mai gasit:
- un demo din 1981: http://www.youtube.com/watch?v=KZM4bmPM4qs
- remix cu Kanye West (mie-mi place): http://www.youtube.com/watch?v=bkgZX366xJA
- Colplay (imi plac mult baietii astia) in concert: http://www.youtube.com/watch?v=osgMMRncAZE
- un remix bossa-nova: http://www.youtube.com/watch?v=ZlMLEMtFRus
- vad ca au aparut multe versiuni Alvin and the Chipmunks la mai multe melodii MJ: http://www.youtube.com/watch?v=Fzq_omLhU38&feature=related

si probabil ca mai sunt...

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Nu ca ar fi foarte relevant, dar stiati ca interpretarea lui Billie Jean Motown 25 a fost play back? Eu am privit de zeci de ori filmul de pe youtube si nu mi-am dat seama. M-am mai uitat de cateva ori si dupa ce am aflat si tot nu gasesc nimic....

Pentru cine nu ajuns la captilul despre Billie Jean din cartea lui Taraborrelli, acesta povesteste cum MJ ajunse obsedat de B Jean. La un moment dat ii tinea fotografia inramata pe undeva prin salon (parca) pentru a o recunoaste in caz ca se trezea cu ea la usa. Fata ii trimitea zeci de scrisori cu fotografii cu ea si presupusul lor copil. Pana la urma fata a fost internata intr-un spital de psihiatrie.

Mergi la inceput

Mai fetelor, o fi doar o coincidenta faptul ca Billie Jean a fost scris cu putin inainte de a se naste acel Omar care e considerat a fi fiul nelegitim al lui Michael??? Hmmm

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza tuturor!
Hai ca mi-ati dat de lucru asa de dimineata, ca dau inainte si inapoi pe bucatica aia din concert de ma doare si capul. Adevarul e ca desi nu m-am indoit atunci ca Michael era cel care zbura, m-am gandit si atunci si acum ca daca se intampla ceva gresit si pica, s-ar fi asumat riscul asta?
Eu nu vad picioarele pe sub cutie, ale inlocuitorului, cum ziceti, dar nici nu trebuie. Daca nu era nimic de ascuns, Michael nu trebuia sa intre in cutie, nu? Putea sa primeasca tancurile alea care il ajuta sa zboare pur si simplu, fara cutie si daca veneau in cutie, care era nevoia de a intra cateva secunde sa le scoata din cutie daca nu aceea de a face schimb cu cineva...
Si ca sa fiu si eu detectiv un pic, as zice ca la spate coada lui Michael e un pic mai stufoasa decat a inlocuitorului.

Pe Utv acum e MJ's Legacy iar pe MTV M is for Michael.

Cat despre Billie Jean, n-am apucat sa citesc, Moana mai zi-ne.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Auziti, eu am spus tipei de la chioscul de ziare de langa mine sa imi opreasca orice apare cu Michael. Si acum m-am trezit cu ea la usa, mi-a adus o revista cu un dvd care a aparut azi.

Deci sa va zic ce scrie pe ea sa o cautati daca va intereseaza (si cred ca da):

Story Biografii
Michael Devotion
Primul film biografic dupa moartea regelui
costa 12.9 lei

Si mai bine va fac o poza sa vedeti cum arata:
http://media6.dropshots.com/photos/635610/20090820/102942.jpg

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!

In legatura cu zborul lui cu racheta, am vazut o emisiune cu organizatorul show-ului si acesta a spus clar ca nu era el acolo, Michael era deja in spate, i se pregatea plecarea de la stadion spre hotel...
E surprinzator sentimentul...cu ochii si inima de adolescenta am urmarit, atunci, pe stadion, fascinata, toata prestatia lui, inclusiv plecarea lui spectaculoasa, iar acum, cu ochii si inima de adult, am auzit chiar de la organizator ca nu a fost el cel care a zburat si, daca privesti cu ochi de detectiv, chiar observi...
Dar Michael mi-a daruit niste clipe si trairi magice la o varsta magica si cateodata pur si simplu nu vreau sa distrug magia unor astfel de amintiri cu logica si argumentele de adult...

In legatura cu celelalte aspecte legate de deciziile lui despre copiii lui, am incetat demult sa il mai judec si sa caut sa il acuz sau sa il scuz...
Pur si simplu ii iau la pachet genialitatea cu toate bune si rele...
Eu stiu doar atat...sunt un simplu om, nu sunt nici un mega-talent, nici un super-star...si totusi, daca cineva mi-ar pune fiecare gest, fiecare decizie, fiecare fapta sub lupa...sunt sigura ca ar fi multe lucruri de care as fi, dar si foare multe de care nu as fi mandra, ar fi foarte multe lucruri pe care altii mi-as dori sa nu le cunoasca despre mine, ar fi foarte multe decizii pe care altii nu mi le-ar intelege...Si eu sunt un simplu om...La fel au stat lucrurle si n cazul lui...dar totul la o scara de zeci de ori mai intensa...pentru ca el nu era un simplu om...

In legatura cu tricoul, cred ca mi-l voi comanda pe acesta:
http://michaeljackson.shop.bravadousa.com/Product.aspx?cp=21637_21645&pc=BGCTMJ37
Rozul e culoarea mea preferata si pozitia aceea e una dintre preferatele mele legate de Michael...
A comandat cineva? Stiti exact cum se procedeaza? Cum platim? In cat timp se livreaza?

Cum ramane cu 29? Facem ceva?

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput