King of Pop Michael Jackson (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

...si tocmai, pentru toate acestea scrise de voi mai sus, il iubesc mai mult pe Michael
Nu spun ca ziceti gresit, sau ca il acuzati, nici gand, inteleg cum ganditi si probabil si eu am aceleasi idei despre el, dar prin asta, ca a gresit una alta in viata lui, il simt mai uman.
Cred ca atunci cand celebritatea iti navaleste in viata la numai 5 ani (!!!) si pe masura trecerii anilor, esti din ce in ce mai iubit, mai urit, mai bogat, mai invidiat, e absolut normal sa o iei razna. Intr-un capitol din viata ta sau in mai multe. Asta e.

Motanik draga mea, da, asta e tricoul pe care mi l-as dori, insa pe alb sau rosu mi-ar placea L-am vazut numai pe negru in magazinele online. Asta e imaginea care mi se pare cea mai simbolica (daca pot spune asa) pt Michael. Stiind din "Moonwalk" cat de mult isi dorea sa incremeneasca cateva secunde pe varfuri in timpul lui Billie Jean.

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

MJ Girl, am intrat, mersi, vad ca sunt simple si albe tricourile, nu am cautat nici prea mult.
Cred ca am sa raman la alea oficiale desi daca as gasi sa fac pe loc undeva aproape de mine mi-as face si eu cu niste versuri, cum vrei tu.

Danutza, uite tricoul:
http://www.bandstores.co.uk/shop/michaeljackson/prodimages/MJ-dancing-feet-sk-m.gif
Despre asta vorbeai nu?
Eu nu stiu ce sa aleg, le-as lua pe toate

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

motanik pe tricourile alea (alb sau negru) se imprima ce vrei tu, ai posibilitatea sa incarci foto sau text, cl putin asa cred, nici eu nu am aprofundat chestia, mai ales ca acolo unde vreau eu sa il fac, am mai facut tricouri pentru prieteni cu diverse okazii, au iesit super, si nici nu a durat decat vreo 15 minute, evident m-am dus pregatita cu foto, text, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cum fetelor, "Billie Jean" nu a fost inca la melodia zilei???? Wow...pai sa luam masuri!!! Sunteti de acord?

Si as propune interpretarea asta bestiala:

Daca vreti....

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nelia, nu inteleg, stiu despre Blanket ca este nascut de o mama surogat, in cazuri ca asta nu sunt puse sa semneze un contract inainte de a da copilul, cum ca nu au dreptul la el? Nu cred ca una a nascut un copil si i l-a dat lui Michael fara nimic scris, cum nu cred ca Michael ar fi lasat vreo clipa o portita deschisa care sa permita cuiva sa ii ia de langa el.
Dar poate stii mai multe?

--------------------

Mergi la inceput

danat =votat

Mergi la inceput

MJ Girl, cand iti faci tricoul?
Nu ne pui o poza cu el apoi?
Ma tentezi tare sa fac unul personalizat si eu, daca nu acum in Ro, atunci cand ma intorc in Uk.

Danutza, uite-l si pe alb:
http://www.bandstores.co.uk/shop/michaeljackson/prodimages/Mj-dancing-feet-whte-sk-m.gif

Il gasesti aici:
http://www.bandstores.co.uk/shop/michaeljackson/products.php?storeid=158&cat=1071&pg=2

Si mie imi place tare imaginea asta dar vreau pe negru. Inca nu am decis ce si cum dar mai am o saptamana de gandire la dispozitie.

Da, cum de n-a fost Billie Jean inca? Super propunere!

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Motanik, si mie mi se pare simbolica pentru MJ aceasta imagine, o ador! Mai ales daca e stilizata, numai linii si curbe fine... Si mai vazusem undeva doar o mina, cu manusa si o bucatica din borul palariei cu o suvita, dar tot stilizat, nu poza in sine. Superbe!

Da, fata care l-a nascut o fi dat scris, el e trecut ca tata in certificat cred... dar daca nu-l adopta, cei doi nefiind casatoriti, el, ca tata, nu are dreptul la el. Eu nu am citit pe undeva ca Blanket ar fi fost adoptat de MJ, tocmai de aceea ma gindesc ca nu a facut nici un demers legal pentru ca stie sigur ca el e tatal biologic! Daca era mama si-l nastea, era de drept al ei, fara nici un act legal, chiar daca tatal lipseste, dar daca el nu a fost casatorit cu femeia care l-a nascut si aceasta a renuntat scris la drepturi cum inteleg ca a facut, iar prin test de paternitate se dovedeste ca nu e el tatal si nu exista act de adoptie semnat MJ, atunci copilul nu e al lui... e al nimanui, crescut de el... dar postmortem nu-l mai poate adopta si nimeni din familia lui cred. Eu cel putin asa vad lucrurile... poate ma insel.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Nelia, uite-l si pe asta de care zici:
http://www.bandstores.co.uk/shop/michaeljackson/prodimages/MJ-portrait-glitter-sk-m.jpg

Cat despre adoptat, nu stim insa daca nu cumva s-a intamplat asta, adica poate a scapat presei si copilul este adoptat legal de Michael. Cum a reusit sa tina si identitatea mamei ascunsa, poate si treaba asta n-a iesit la suprafata. Nu cred, in ruptul capului nu as crede vreodata ca nu s-a asigurat ca nu poate nimeni, niciodata sa-l ia pe Paturica de langa el. O fi avut el scapari dar nu putea fi atent de neglijent, vorbim de niste copii pe care i-a dorit mai mult decat orice si pe care i-a iubit mai mult decat orice.

p.s. Rog un moderator sa scoata capitolul 4, inchis, din zona fierbinte si sa ne mute cu acesta, daca se poate, multam fain.

--------------------

Mergi la inceput

motanik, imediat ce decid asupra foto,ma prezint la imprimat tricoul
asta e una dintre foto
http://www.singerpictures.com/michael-jackson-picture-10996.html

dar mai sunt si altele in competitie si pur si simplu nu ma pot decide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Motanik, daaaa, asta este! Aceste doua imagini le ador, asa, stilizate... daca m-ar lasa sotul, le-a desena pe perete in salon.

Si eu sper ca nu a fost atit de credul si ca are adapost legal pentru copiii lui. Ma gindesc ca cei care i-au dat custodia mamei lui au cercetat drepturile lui MJ asupra lui Blanket in perioada in care aceasta a fost provizorie... Primii sint ai lui dintr-o casatorie, acolo e clara situatia, nu ma intereseaza daca sint ai lui sau nu biologic, el i-a crescut, iar Blanket ori e al lui si atunci un simplu test rezolva situatia, ori exista un act de adoptie... In cazul in care custodia data mamei lui e provizorie inca (e definitiva, sint dati mamei lui pentru totdeauna!?! M-as linisti daca as sti ca e definitiva hotarirea judecatoreasca, dar eu cred ca nu e) si luata povestea la bani marunti, Blanket nu e nici al lui, dar nici nu e adoptat prin lege (stiti cite se face pentru a adopta un copil, chiar crezi ca ar fi putut tine secret asemenea lucru, nu ar fi iesit nici macar acolo de un titlulet: MJ adopta un copil?! Ma indoiesc - de aceea si sper ca este al lui biologic, de aceea nu a facut nici un demers cind s-a nascut)... MJ ar pierde drepturile asupra copilului si familia lui la fel. Il iau eu daca mi-l dau si nu am nevoie de nici un banut sa-l cresc, ca mor de dragul lui.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput