King of Pop Michael Jackson (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns birth_reborn spune:

Uff, si eu citesc "Magie si nebunie", in paralel cu "Complotul".
Am fost uimita de copilul care a fost Michael, cat de sigur pe el era in unele momente, dar si ce amprenta puternica a lasat viata de showbiz asupra lui. Se simtea singur intre un tata tiran si dezmatat si fratii lui care au profitat de fanele dornice de o noapte cu ei.
Eu simt mila pt el, ma gandesc la episoadele cu camera hiperbarica si omul maimuta... Pt el era un joc, tinea de "relatii publice". Iar daca ma gandesc ca de la Diana Ross, care a fost un exemplu pt el, a invatat ca minciuna este legata de profesia lor... E trist ca dupa ce a raspandit aceste zvonuri in presa, apoi tot el a sufeirt enorm de pe urma imaginii create...

Am citit mai devreme un pasaj care m-a lasat....:
Michael avea 17 ani si spunea:
"Sunt trist in cea mai mare parte a timpului. Ma simt ca intr-o fantana. Si nimeni nu ma poate scoate..."
Cred ca simtea o prapastie intre el si cei din familie, cu exceptia mamei sale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, nu va suparati pe mine, dar eu chiar nu inteleg o chestie: cum spunea si in Moonwalk, ca datorita mamei sale nu isi imagineaza viata fara o mama, si ideea ca a fost atat de apropiat de mama sa...cum de a hotarat sa isi creasca proprii copii fara o mama? De ce a ales asta? Chiar daca divorta de Debbie, putea sa pastreze relatia ei cu copiii, nu sa o instraineze total...nu stiu, ceva nu se leaga aici..

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Cica-i oficial: in urmatoarele zile, doctorul Conrad Murray va fi acuzat de omucidere de catre autoritati. a anuntat FoxNews:
http://www.foxnews.com/story/0,2933,540540,00.html

si pe twitter, MJ e iar in trending topics

Adina si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Alexia, sa stii ca de zile ma gandesc la chestia asta.
Am recitit cartea cu ocazia transcrierii si la pasajul in care spune ca nu isi imagineaza cum e sa cresti fara iubirea mamei, mi-am zis ca suna ciudat asta venind de la un om care a ales sa tina mama propriilor copii departe de ei. Am incercat sa gasesc scuze si ce am reusit suna cam asa:
1. a fost egoist si nu a vrut sa imparta iubirea puilor cu mama lor, a vrut sa fie el pe primul loc in viata lor, pt totdeauna
2. a crezut ca Debbie nu poate fi o mama buna din moment ce a fost de acord doar sa poarte copiii si apoi sa nu se implice in vietile lor

Cum am intoarce-o insa, oricare ar fi scuza, trebuia macar s-o lase sa ii vada. Am citit ca dupa proces, cand el era in Bahrain, i-a trimis pe copii in US si i-a permis lui Debbie sa-i vada, dar copiii stiau ca e o prietena, nicidecum mama lor. Nu vreau sa sune a judecata, dar cred ca a gresit la unele decizii din viata lui.

Fetelor, de unde ati luat cartea cu complotul? Tare as vrea-o si eu.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melku

Cica-i oficial: in urmatoarele zile, doctorul Conrad Murray va fi acuzat de omucidere de catre autoritati. a anuntat FoxNews:
http://www.foxnews.com/story/0,2933,540540,00.html

si pe twitter, MJ e iar in trending topics

Adina si Daria

Jane Robison, spokeswoman for the Los Angeles County District Attorney's office, denied that prosecutors had decided to charge Jackson's physicians. “Until police complete their investigation and bring it to our office, there is no way to know what charges may be filed and against whom,” she said.

Asta e din articolul citata de tine. E deocamdata un zvon.
Nu stiu ce sa zic si cu doctorul asta, acum ganditi-va si la ce ziceam eu ca am citit in carte, daca ati fi doctorul lui Michael si l-ati vedea plangand de durere si de insomnii si implorandu-va in genunchi sa-l ajutati, cam cat ati rezista pana ati scrie reteta aia?

--------------------

Mergi la inceput

MJ Girl, eu ma gandeam sa imi cumpar tricoul de pe siteul oficial
http://michaeljackson.shop.bravadousa.com/Default.aspx
dar acum ca ai zis ca poti face cum vrei tu, ia da mai multe detalii, te rog. Siteuri ca nu-s din Bucuresti.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

motanik uite niste link-uri din romania
http://www.tshirts.ro/tricou_personalizat.php
http://www.foxprint.ro/create.objects.aspx

de prin strainataturi nu stiu dar sigur ca sunt, ca nu suntem noi mai cu mot.. Sunt cool si cele de pe site-ul oficial, dar eu vreau cu mesajul ala si cu o foto asupra careia inca mai deliberez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

eu m-am hotarat sa nu mai citesc nimik, pana la urma de unde naiba stim ca taraborrelli asta spune adevarul, si de fapt cine naiba poate sa stie adevarul,
It Doesn't Matter Who's Wrong Or Right
il prefer pe M artistul, viata lui e a lui si gata, e clar ca a vut demonii lui, dar cine nu-i are...
multa vreme vom fi intoxicati cu tot felul de biografii care mai de care mai oficiala...

ma mai uit odata la Come together

http://www.youtube.com/watch?v=w_Z8k5ChsX8

si imi aduc aminte de el asa cum si lui ii placea sa fie "on stage"

la naiba cu toti biografii

Mergi la inceput

MJ Girl, am intrat, mersi, vad ca sunt simple si albe tricourile, nu am cautat nici prea mult.
Cred ca am sa raman la alea oficiale desi daca as gasi sa fac pe loc undeva aproape de mine mi-as face si eu cu niste versuri, cum vrei tu.

Danutza, uite tricoul:
http://www.bandstores.co.uk/shop/michaeljackson/prodimages/MJ-dancing-feet-sk-m.gif
Despre asta vorbeai nu?
Eu nu stiu ce sa aleg, le-as lua pe toate

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ei, asta a fost un lucru pe care m-am ferit sa-l ating, erati prea sensibile in primele zile si v-ati fi suparat pe mine, si pe buna dreptate de fan adevarat cum sinteti multe dintre voi... Dar acum daca toti ati adus voi vorba, spun si eu ceea ce cred, fara sa fi citit prea multe din carti, nu am apucat sa citesc decit fragmentele puse de voi aici, nu am apucat sa intru pe blog sau pe email... deci ceea ce spun acum am crezut dintotdeauna si inca mai cred.

Nu am crezut niciodata acuzatiile legate de abuzarea copiilor (desi am si eu semnele mele de intrebare legate de aceasta, e si normal cind ai copii, dar sint aproape sigura ca e nevinovat), dar singurul lucru pentru care pot spune ca il judec pe MJ este tocmai acesta: felul in care a procedat cu adusul copiilor pe lume si a-i creste fara mama! Poate si pentru ca sint mama si stiu ce inseamna o mama in viata unui copil, viitor adult, si el stia... S-a jucat un pic de-a Creatorul divin in ceea ce-i priveste pe copiii lui si consider un act de egoist uman ceea ce a facut.

Nu-mi permit sa-l judec prea mult, atunci cind iti doresti cu adevarat copii, recurgi la aproape orice ca sa-i ai, asta pot sa o inteleg. Aici mi s-a parut mie Halperin ca ar putea avea dreptate (cu toate astea nu i-am cumparat cartea). Am citiva prieteni, cunoscuti, care sint homosexuali, si barbati si femei... si cunosc conceptia lor despre acest subiect: barbatii nu au nevoie de femei, femeile nu au nevoie de barbati si pentru ei este un handicap faptul ca un copil are nevoie si de mama si de tata ca sa fie conceput si sa se nasca. Pentru ca e ceva in toata aceasta chestie, o femeie, fie ea si mama surogat, in timpul sarcinii dezvolta o relatie, naturala, si fatul cu femeie in burta careia creste la fel... Bine, nu ai alta solutie, sa zicem ca modern este sa recurgi la o mama surogat, cu ingredientele donate (ou si sperma)... dar totusi... Debbie este mama naturala a celor doi...

Ma rog, nu vreau sa intru in amanunte, dar ca mama, e dreptul meu sa-l judec pentru felul in care a decis sa-si aduca pe lume copiii si sa-i creasca. Sa zicem ca, datorita situatiei materiale excelente si a faptului ca se pare ca a fost un tata exceptional, a reusit totusi sa inlocuiasca prin diverse metode ajustate iubirii lui neconditionate pentru acesti copii, sa ii creasca fara sa fie traumatizati de lipsa acestei fiinte importante din viata lor: mama!

Dar si asa inca mai am ceva de spus: primii doi sint nascuti in timpul casatoriei lui cu Debbie, nu mai conteaza cine si cum a donat si ce a donat, sint ai lui legal si daca ea a renuntat la drepturi, pune punct! Dar scumpicul ala mic e ilegal in familia lui! Nu i se stie mama, nu se stie cum a fost nascut si unde, e trecut pe numele lui, dar nu e adoptat. Nu stiu daca acest lucru e legal si daca nu poate fi atacat de mama biologica, daca se stie cine e, nu e al lui prin lege. Chiar daca a trecut numele lui in dreptul tatalui pe certificatul de nastere (nici macar asta nu stiu sigur, dar cred ca da), oricine poate sa vina si sa spuna ca e al lui si atunci se va face test de maternitate si de paternitate... iar oul este donat si nu se stie de catre cine, iar femeia care l-a nascut este mama-surogat, care a renuntat si ea la drepturi... si daca nu e el tatal (eu sper ca da!)...... atunci copilul acela este al nimanui, desi e al lui, ca el l-a crescut, ca si pe ceialalti doi. Nu e drept, nici pentru munca lui de tata din cei 7 ani, dar nici pentru copil, mai ales pentru copil! De ce nu l-a adoptat imediat ce s-a nascut, ca sa fie si in acte in regula!?! Mai ales ca e vorba de bani la mijloc, si cind intervin acestia, orice e posibil... chiar daca, teoretic, e imposibil.

Eu in locul lui as fi facut asta cu toti trei, as fi incercat sa inlatur orice dubiu din punct de vedere legal care ar fi putut da apa la moara celor care i-ar fi revendicat dupa moartea lui! Era esential sa faca acest lucru! Si ar mai fi trebuit sa faca un lucru: sa lase scris undeva adevarul! Pentru copii, nu pentru lume! De ce i-a adus pe lume astfel, care au fost motivele lui, cine sint parintii lor biologici (daca se stiu sau macar atit cit se poate spune in cazul unei donari de sperma si de ou)... orice om de pe pamintul asta are dreptul sa stie cine este, nu i se poate lua acest drept, pentru ca il poate distruge incertitudinea asta legata de radacini!

Eu sper din tot sufletul ca a facut asta, ca in familie se stie, ca nu stim noi, lumea... Sau ca, macar copiii sint linistiti in aceasta privinta si, stiind adevarul, il considera pe el tatal lor si atit!!! Nu au dubii existentiale, care, dupa cum stim cu totii, creeaza mari probleme in viata, traume care nu mai pot vindecate...

Na, acum am spus, sper sa nu ma bateti prea tare! Nu inseamna ca daca gindesc asa, MJ este altceva pentru mine decit ceea ce este, ci doar ca, mai ales ca este ceea ce este, pot sa-i trec cu vederea orice, dar nu si aceste lucruri scrise mai sus. Ca mama cel putin, ca parinte, am dreptul sa-l judec si imi pare rau ca mi-a dat motive sa o fac.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput