King of Pop Michael Jackson (5)
Raspunsuri - Pagina 20
danat spune:
Neata fetelor! Am trecut in fuga sa va salut numai, revin mai dupa-amiaza.
Anka vezi ca sunt prima la rand, fetelor ia, la coada va rog.. Sha'mone
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Neata fetelor! Am trecut in fuga sa va salut numai, revin mai dupa-amiaza. Anka vezi ca sunt prima la rand, fetelor ia, la coada va rog.. Sha'mone Dana mama lu' Radu Stefan Hobby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" "Man in the Mirror" - Michael Jackson |
CHA`MONE....GLODIE PANTS.....HOT...FUGITI SE INCINGE ATMOSFERA
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-he's not coming back
Because he's sleeping with me DIRTY DIANA
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
Neatza!
MP, eu una nu am sarit peste filmulete si cred ca nici celelalte fete, savuram tot ce se pune si apreciem, cel putin eu, ce aduceti aici, pt celelalte. Imediat te adaug si la listuta fanilor, te rog nu te supara pe noi, vezi cu ce viteza se scrie, imediat trecem si la capitol nou.
Nu stiu ce sa mai zic, mi-a fost foarte clar de la inceput ca Michael e nevinovat.
Fetelor, melodia zilei azi e propusa de DanielaC
O melodie foarte emotionanta, il caracteriza bine pe Michael.
Danutza, hai ca am ajuns si la subiectul asta, nici peste mesajul tau eu una nu am sarit dar vroiam sa scriu mai mult si ieri nu am avut timp prea mult.
Ce urmeaza sa scriu nu schimba cu absolut nimic pt mine atasamentul fata de Michael si muzica lui. Cred ca in sufletul meu de multa vreme am crezut asta si nu m-a interesat, asa cum nu ma intereseaza ce face nimeni in inimitate, fiecare cu viata lui, nu trebuie sa se explice nimanui.
Cred ca Michael a fost gay. Desi nu exclud nici ce ai scris tu.
Am cateva motive pt concluzia mea si cu voia voastra o sa le expun aici, sper numai sa nu ma judecati gresit pe mine acum.
In primul rand, fizionomia foarte feminina. Da, emana sexualitate, masculinitate pe scena, cand canta melodii ritamte, cand dansa. Dar are niste poze unde daca nu ai stii ca e barbat, ai baga mana in foc ca e femeie. Ori la lookul asta a ajuns pt ca si-a dorit el, nu? Ba mai mult, chiar am citit ca statuia aia pe care ne-a aratat-o Nelia daca nu ma insel, statuia egipteana a fost modelul lui, a vrut sa arate ca si femeia aia. De ce sa vrea un barbat sa arate ca o femeie? Nu cumva in suflet se simte femeie? Sigur ca e posibil sa gresesc dar latura lui feminina s-a vazut nu numai in fizionomia fetzei.
In al doilea rand, desi chiar e posibil sa imi scape aici ceva, nu am auzit de alti barbati care sa isi faca operatii estetice, daca am auzit a fost vorba de mariri, micsorari, intelegi la ce ma refer, nicidecum schimbarea pometilor, a nasului, a buzelor samd. In afara barbatilor gay carora le pasa foarte tare de felul cum arata, nu stiu sa fi vazut alt barbat atat de...obsedat, asta cred ca e cuvantul corect, de asta.
In al treilea rand, declaratiile lui Debbie, ea a spus ca ei doi nu s-au culcat niciodata impreuna, ca aveau camere/case separate. Fara foc nu iese fum. Mie ea mi s-a parut cu capul pe umeri, nu s-a dat inapoi sa declare ca el e un tata minunat chiar si atunci cand stia ca el nu-i da voie sa-si vada copiii. A vrut sa ii fereasca de lumea paparatilor si l-a rugat pe Michael sa le puna masti pe fatza cand iese cu ei, sa nu fie recunoscuti daca si cand ies singuri. Acum dupa moartea lui ar fi putut sa fie o jigodie si sa lupte in proces pt custodie, ar fi scos o multime de bani ori sa lase copiii la Katherine ori sa ii ia cu tot cu pensie din trustul lui Michael. Dar i-a lasat in pace, ba mai mult a declarat ca nu ar fi fost nebuna sa ii ia de langa singura familie pe care au stiut-o vreodata.
Stiu ca si ea a avut greselile ei dar cred ca l-a iubit mult pe Michael si a vrut sa il ajute, cred ca oricare dintre noi i-ar fi facut un copil lui Michael daca am fi fost in locul ei, a fost o modalitate pt ea de a se lega pe veci de el. E mama a doi dintre copiii lui.
Asadar cand a zis ce a zis, ca nu au avut nici o treaba dpdv sexual, eu una...am crezut-o.
In al patrulea rand sau la cat am ajuns, va aduceti aminte sarutul cu Lisa Marie Presley la o decernare de premii mtv parca? A fost prima si ultima oara cand am vazut un sarut de la el si a venit intr-un moment cand oamenii isi puneau intrebari legate de sexualitatea lui. Daca vedeti momentul respectiv si daca e nevoie aduc un clip eu, o sa realizati probabil ce-am realizat si eu, ca nu a fost deloc natural, a fost o punere un scena pt ca Michael sa inchida gura lumii. Ar fi avut o multime de alte situatii in care sa isi exprime fizic afectiunea fata de ea, in afara acelui sarut pe scena in fata a zeci de milioane de telespectatori. Ciudat ales momentul? Sau genial ales momentul?
Mai departe, am pierdut numaratoarea, toate femeile care au facut parte din viata lui, Tatum, Brooke, Lisa Marie, Debbie au vorbit la un moment dat despre timiditatea lui. Excesiva as zice eu. Tatum declara undeva, nici nu mai stiu unde am citit, ca atat de timid era cu ea incat era greu sa il si sarute, ce sa mai vorbim de ajuns mai departe. Sigur, timiditatea asta nu il face neaparat gay, putea sa nu il intereseze deloc sexul dar motivul asta adaugat la celelalte parca face sens.
Si ar mai fi, atasamentul de copii, dorinta de a-i creste el.Faptul ca nu am auzit niciodata de nici o aventura sexuala, chiar asa bine sa fi tinut ascuns? Ar mai fi si faptul ca era un om foarte cultivat, citea mult, era manierat. Ingrijit, bine imbracat, fashion icon. Intra in tiparele gay, nu credeti?
Cred ca aseara aveam si altele de scris, acum imi scapa, daca imi amintesc o sa revin. Scuze ca atata m-am intins si scuze si daca parerea mea ofenseaza pe cineva. Repet, pt mine Michael ramane acelasi, il iubesc asa cum il iubeam si acum 17 ani cand m-am indragostit...pt totdeauna.
Edit: ca am citit ce ati adaugat, legat de nevoile unei persoane in zodia fecioara, eu as zice ca e cu totul altceva pt un barbat, femeia sigur ca poate sta si mai mutl fara sex, dar la barbat nevoile sunt mai puternice, mai cu seama ca are atatea femei frumoase si disponibile in jur. Nu l-ar atrage femeile astea pe un barbat doar in cazul in acre ar avea alte orientari sexuale, altfel cred ca ar fi o problema sa simta atractie si sa stea totusi fara sex, repet, cu barbatii e alta mancare de peste cand vine vorba de sex.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
FanClubMJ spune:
Fetelor, haideti la capitolul 6: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141424
Un moderator sa ne inchida si noua aici, va rog si revin si cu rugamintea sa scoata capitolul 4 din zona fierbinte si sa ne mute cu cel nou, sau daca nu sa ne lase asa dar sa nu mai fie acela fierbinte caci n-are nici un sens. Multumim.