King of Pop Michael Jackson (5)
Raspunsuri - Pagina 19
astrojunkie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Haide, sha'mone, sha'mone!!! Astazi ascultand "You rock my world" cu castile bine infundate in urechi sa nu pierd nici un decibel, am observat ca la inceput, in partea unde vorbeste Chris Tucker cu Michael, Chris spune la un moment dat "Sha'mone" deci pe post de "C'mone" |
Dana, mi-ai amintit de niste filmulete foarte haioase cu Chris Tucker
Asta e din "Rock my world":
si un filmulet mai lung : http://www.youtube.com/watch?v=kq4yqmvdzLk&feature=related
mj_girl spune:
citat din mesajul lui anka77 hai ,uite azi sunt generoasa,nu aveti motive sa fiti geloase.... va invit deci..... DAR DOAR AZI if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -he's not coming back Because he's sleeping with me SHA`MONE!!!! |
anka77mersi de invitatie, cata generozitateconteaza pe prezenta mea.
He say "One and one and one is three"
Got to be good looking 'cause he's so hard to see
MP spune:
citat din mesajul lui nelia Of, ce mi-ati facut, eu am casa cu ala-n sus, ca fac curatenie generala inainte de inceperea scolilor... si stau si ma uit la filmuletele puse de... nici nu mai stiu de cine. Cautam de mult timp momentul care l-a facut pe MJ nevinovat in ochii mei, e atita furie si atita adevar in acea secunda (5.46), ca foarte greu va mai putea cineva sau ceva sa ma convinga ca adevarul nu e cel pe care l-am crezut si il cred eu despre MJ: Nu mai vazusem filmuletele, multumesc, nu stiu cum mi-au scapat sau poate nici nu erau inainte!?! Dar m-a impresionat din nou povestea, pina la lacrimi, cum poate cineva sa fie acuzat pe nedrept, cu scopul de a cistiga bani de pe urma acestor acuzatii, intr-o lume care se crede mai dreapta decit linia dreapta. Trist, ffff trist! Orice as face, oricite mi s-ar spune, mie acuzatorul principal si familia care a facut acuzatiile nu-mi inspira nici cea mai mica incredere... dimpotriva! Ma duc sa mai citesc ce ati mai scris, ca am ramas blocata pe filmulete, nici melodia zilei nu am ascultat-o. Am rasfoit un pic si mi s-a parut interesanta discutia. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
Nelia, ma bucur ca ti-au placut filmuletele. Ai fost singura care a bagat in seama mesajul meu. Mie mi s-au parut importante, de aceea m-am gandit sa vi le arat si voua, dar toata lumea a sarit peste mesajul meu...Ma rog,inteleg, nu fac parte oficial din grup. O sa incerc sa ma abtin pe viitor.
anka77 spune:
Danat despre sexulalitatea lui nu stiu ce sa zic,in discutiile telefonice pe care le postasem eu cu ceva vreme in urma,el ii spunea tipei aleia Glenda, ca nu vrea sa aibe relatii inainte de casatorie....pe de alta parte aventurile de peste noapte ale fratilor, chicotelile fetelor, escpadele amoroase ale lui Joe, teama de a se apropia de o femeie-care probabil l-ar iubi pt ce cine e- si nu pt Michael Omul,toate astea cred ca l-au inchis intr-o carapace( parerea mea)nu stiu....
oricum cred insa sincer ca le-a iubit pe Tatum, Diana ( cred ca a fost iubirea lui),dar cu Lisa vroia sa aibe o familie si copii.. si asa cum a mai spus cineva, pacat ca ea nu a avut rabdare cu el....sau nu a vrut sa aibe..habar nu am...
Nu stiu daca sunt coerenta, nu am baut nici cafeaua plus ca la Mtv este Mis for Michael si sunt cu o ureche acolo
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-he's not coming back
Because he's sleeping with me
SHA`MONE!!!!
ADRIANKA spune:
Dana, ziceai sa vorbim despre aspetul sexual al vietii lui Michael, atat cat ne pricepem si noi...
Bine, cred ca ne poate spune Anka77 mai multe, ca vad ca-l tine blocat de vreo 2 luni si nu-l imparte cu nimeni
Serios acum, stiti ca cei din zodia Fecioarei sunt mai ciudatei asa, oricum (si eu pe acolo), deci si viata lor sexuala este la fel, adica eu cred ca o Fecioara poate sa stea fara sex mult timp si nici nu-si doreste.
Iar Michael, privindu-se istoria din copilarie cu taica-su si fratii care o faceau prin toate colturile, cred ca a capatat un fel de repulsie pentru sex, fiind si timid, nu cred ca a intreprins prea multe la viata lui...Nu cred ca nu a visat el cu ochii deschisi la o EA sau chiar la un EL, dar prea multa experienta in domeniu nu cred ca a avut (poate o data, de doua ori)...
Cum citisem pe un blog, el facea dragoste cu muzica lui in concerte, cand parca intra in transa si daca se observa gesturile lui, pusul maini pe ici-pe colo, sunetele scoase ar da impresia unui act de natura sexuala. Spunea in interviul cu Oprah, ca vazandu-se dupa concerte pe video, nu-i venea sa creada ca facuse el chestiile alea...
Cred ca a incercat cu Lisa dar cred ca au fost mai mult incercari de copii, nu un act serios, pasional si deplin. Asa mi-l inchipui eu. El nu era sigur pe el, pe corpul lui afectat de vitilligo si de lupus, astea il faceau si mai timid in a-si apropia pe cineva...
ADRIANKA spune:
MP, eu am vazut filmuletele, am ajuns pe la nr 13, ca eram la serviciu si deh, stii tu, agenturili straine, si chiar am vrut sa spun ca sunt tare interesante si spun lucrurilor pe nume, nici eu nu mai vazusem video-ul cu interogatoriul lui Gavin, in care se vede clar ca juca teatru...Familia asta a prifitat de Michael din plin, chair si cand nu era el in Neverland, faceau pe sefii pe acolo, pana cand Michael s-a cam saturat de ei si a incercat sa-i indeparteze...de ciuda au facut asta, ciuda si dorinta de imbogatire pe seama lui...
Bine ai venit printre fanele lui MJ. Sedere cat mai placuta
anka77 spune:
MJ Girl te astept....
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-he's not coming back
Because he's sleeping with me DIRTY DIANA
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
va supun atentiei un cantec de-al lui emotionant
-he's not coming back
Because he's sleeping with me DIRTY DIANA
SHA`MONE!!!!
iona2005 spune:
MP mesajul tau este foarte important mai ales pt. cine nu a citit cartea complotul impotriva lui MJ dar poate fetele nu au avut timp sa vizioneze filmuletele...filmuletele nu cred ca sunt de mult pe you tube dar cartea a aparut in 2007 si sigur s-a bucurat ca a avut cineva curajul sa arate adevarata fata a procesului desi nu cred ca a citit-o pt.ca il facea sa treaca din nou prin acele momente.
Cat despre sexualitatea lui il inteleg poate mai bine,am mai spus ca sunt nascuta pe 29 aug si va spun ca acest aspect nu ne prea intereseaza,cand se intampla e ok daca nu putem sta fara mult timp si in plus la el se mai adauga si ce a trait in copilarie.Ne place sa flirtam dar cand gluma se ingroasa fugim mancand pamantul
nu cred ca era gay,nici bisesual,nici asexual pur si simplu asa suntem
copil special in viata mea