King of Pop Michael Jackson (5)
Raspunsuri - Pagina 18
melku spune:
e facatura, sunt mie la suta sigura ca e facatura. asta cu dublura.
se poate face. cate se pot face in ziua de azi!! cu ceva pricepere in editare video...orice.
ce rost ar avea sa fie o dublura in acelasi timp cu el. si uitati-va la cei din jur. numeni nu-i siderat ca-l vede dintr-o data pe MJ la dublu.
e facatura, offf. de ce nu-l lasa o data in pace! ce le mai trece prin cap si cate o sa mai vedem.:(
Adina si Daria
iona2005 spune:
anka77 sunt geloasa rau
tocmai am iesit de pe hoax,io una nu mai intru pe acolo...ma duc sa citesc magie si nebunie ca o iau pe aratura
noapte buna si sa-l visati pe MJ
copil special in viata mea
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Shame on them http://www.tmz.com/2009/08/21/michael-jackson-burial-september-3/ if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -he's not coming back Because he's sleeping with me SHA`MONE!!!! |
come on : e dubios de tot...
in alta ordine de idei anka, poate nu ma crezi, dar asa mare ai scris Shamone, ca eu numai pe ala l-am vazut, nu am citit restul semnaturii!! eee, dar vazind ca fetele te tot lauda in sus si in jos, am zis, mai, dar haide sa ma uit mai bine...si ce-mi vad ochii la semnatura???? asa deci, nu se mai intoarce din cauza ta ? bineee, pey eu cred in cazul acesta ca stricam prietenia, ca nu mai e nimic de facut
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive
iona2005 spune:
si tot eu:cica spusele lui MJ unui apropiat in '98 dupa o cina cu Lisa
"O iubesc,a spus M unuia dintre apropiatii sai,a doua zi.Oiubesc mai mult decat pe oricine.Inca o mai iubesc pe Lisa.Intre noi exista o legatura atat de profunda.Ochii i s-au umplut de lacrimi. Asta a fost singura mea sansa,a spus el.Si eu am facut lucruri prostesti.S-ar putea sa nu mai am alta sansa,stii asta?"
pacat ca nu a vrut sa-i faca copii si nu a avut rabdare cu el ...desi mie nu prea imi place de ea
copil special in viata mea
motanik spune:
Cory, aia cu complotul e pe librarie.net daca o poti comanda in Ro, altfel pe amazon e una de autoarea asta numita Conspiracy, cred ca e acelasi lucru. Autoarea in nota autorului la inceput povesteste cum a fost la proces si l-a crezut pe Michael vinovat pana in ziua cand juratii au dat verdictul si atunci si-a dat seama ca ceva a fost in neregula drept pt care a luat la mana toate dovezile, stenogramele din timpul procesului, tot ce se putea pt a-si cere intr-un fel scuze ca nu a crezut in inocenta lui Michael de la inceput.
Pe masura ce citesc o sa mai scriu si aici cate ceva daca vrei.
Danutza, scriu si eu maine pe larg.
Noapte buna.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
anka77 spune:
hai ,uite azi sunt generoasa,nu aveti motive sa fiti geloase....
va invit deci.....
DAR DOAR AZI
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-he's not coming back
Because he's sleeping with me
SHA`MONE!!!!
cory_box spune:
citat din mesajul lui motanik Cory, aia cu complotul e pe librarie.net daca o poti comanda in Ro, altfel pe amazon e una de autoarea asta numita Conspiracy, cred ca e acelasi lucru. Autoarea in nota autorului la inceput povesteste cum a fost la proces si l-a crezut pe Michael vinovat pana in ziua cand juratii au dat verdictul si atunci si-a dat seama ca ceva a fost in neregula drept pt care a luat la mana toate dovezile, stenogramele din timpul procesului, tot ce se putea pt a-si cere intr-un fel scuze ca nu a crezut in inocenta lui Michael de la inceput. Pe masura ce citesc o sa mai scriu si aici cate ceva daca vrei. Danutza, scriu si eu maine pe larg. Noapte buna. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
motanik : da, asa se cheama conspiracy, dar ma duc mai intai la jarir, ca poate mai au si alte carti cu Michael.jarir e o librarie cam cit un mall.am scris de vreo 3 ori ca daca nu gasesc cartea, m-as bucura daca ai scrie tu cite ceva.dar dupa aceea am sters mesajul, ca n-am vrut sa dau impresia ca abuzez.stiu ca ai mai scris si altele.daca gasesc ceva interesant pe aici, o sa contribui si eu, dar din pacate cred ca o sa fie in engleza.
cory_box spune:
citat din mesajul lui anka77 hai ,uite azi sunt generoasa,nu aveti motive sa fiti geloase.... va invit deci..... DAR DOAR AZI if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson -he's not coming back Because he's sleeping with me SHA`MONE!!!! |
acum degeaba incerci sa ma imbunezi, ca nu mai tine.am plecat la somn, ca m-am suparat destul pe ziua de azi .
anka77 spune:
Plec si eu la nani, somn usor
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-he's not coming back
Because he's sleeping with me
SHA`MONE!!!!
nelia spune:
Of, ce mi-ati facut, eu am casa cu ala-n sus, ca fac curatenie generala inainte de inceperea scolilor... si stau si ma uit la filmuletele puse de... nici nu mai stiu de cine. Cautam de mult timp momentul care l-a facut pe MJ nevinovat in ochii mei, e atita furie si atita adevar in acea secunda (5.46), ca foarte greu va mai putea cineva sau ceva sa ma convinga ca adevarul nu e cel pe care l-am crezut si il cred eu despre MJ:
Nu mai vazusem filmuletele, multumesc, nu stiu cum mi-au scapat sau poate nici nu erau inainte!?! Dar m-a impresionat din nou povestea, pina la lacrimi, cum poate cineva sa fie acuzat pe nedrept, cu scopul de a cistiga bani de pe urma acestor acuzatii, intr-o lume care se crede mai dreapta decit linia dreapta. Trist, ffff trist! Orice as face, oricite mi s-ar spune, mie acuzatorul principal si familia care a facut acuzatiile nu-mi inspira nici cea mai mica incredere... dimpotriva!
Ma duc sa mai citesc ce ati mai scris, ca am ramas blocata pe filmulete, nici melodia zilei nu am ascultat-o. Am rasfoit un pic si mi s-a parut interesanta discutia.