King of Pop Michael Jackson (5)
Raspunsuri - Pagina 17
motanik spune:
Ahahahahah, ce semnatura Ankaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sunt pe jos (vezi insa ca ai pus dublu p din greseala in loc de dublu e), cum ti-a trecut asa ceva prin cap, cat de tare!!!!!!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
anka77 spune:
Hihihihi v-am dat pe spate a?
Recunosc, ca am vazut-o pe un site, ma gandeam ca poate sunt deplasata cu ea, dar... vorba aia ne mai si distram nu doar bocim nu?,
Motanik, sar`na, am bagat degetul gresit, din viteza of course
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-he's not coming back
Because he's sleeping with me
SHA`MONE!!!!
cory_box spune:
motanik : nu am gasit cartea .sotul meu a zis ca las ca nu-i nimic ca mergem zilele astea la jarir bookstore (o librarie imensa) si e imposibil sa n-o gasim.nu de alta, dar am terminat moonwalker si magic and madness si nu prea mai am nicio activitate.nu ma trage ata sa citesc nimic altceva decit despre Michael.
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl de unde naiba se manevreaza semnatura asta, vreau sa-mi pun si eu dar... |
mj_girl : semnatura se adauga asa : intri la profilul personal, mergi la optiuni, dai plus si o sa vezi acolo o caseta cu semnatura.dar daca vrei sa scrii underline, colorat si diverse figuri trebuie sa o modifici in timpul unui mesaj.sper ca am explicat bine, daca nu, poate te mai ajuta si fetele.mj_girl, ai stiut ca exista cineva pe hoax care are exact numele tau de user ?
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive
anka77 spune:
Shame on them
http://www.tmz.com/2009/08/21/michael-jackson-burial-september-3/
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
-he's not coming back
SHA`MONE!!!!
danat spune:
Anka am studiat de cateva ori filmuletu lsi m-am prins ce e: este aceeasi imagine, insa Michaelul real e cel din stinga linga bodyguard. "Celalalt" Michael este imaginea in oglinda a lui, caci face exact aceleasi gesturi (arata cu mina spre ceva avand o revista in maini pe care o indoaie). Insa nu stiu sa explic cum a ajus imaginea aceea acolo. Cred ca e pur si simplu o farsa regizorala.
Insa pe mine m-a indispus viata lui din acele momente, am incercat sa-mi imaginez cum e sa iesi in fuga din masina, sa intri urgent in magazin si acolo sa te uiti rapid peste ce ai vrea...asta e placere??? Asta e viata? Bleah....si saracutul arata tare rau acolo, ii era asa de larg sacoul...niciodata nu era asa slabit
Cred ca nici nu-i mai pasa! El care era un perfectionist...va dati seama ce contradictie.
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Anka am studiat de cateva ori filmuletu lsi m-am prins ce e: este aceeasi imagine, insa Michaelul real e cel din stinga linga bodyguard. "Celalalt" Michael este imaginea in oglinda a lui, caci face exact aceleasi gesturi (arata cu mina spre ceva avand o revista in maini pe care o indoaie). Insa nu stiu sa explic cum a ajus imaginea aceea acolo. Cred ca e pur si simplu o farsa regizorala. Insa pe mine m-a indispus viata lui din acele momente, am incercat sa-mi imaginez cum e sa iesi in fuga din masina, sa intri urgent in magazin si acolo sa te uiti rapid peste ce ai vrea...asta e placere??? Asta e viata? Bleah....si saracutul arata tare rau acolo, ii era asa de larg sacoul...niciodata nu era asa slabit Cred ca nici nu-i mai pasa! El care era un perfectionist...va dati seama ce contradictie. Dana mama lu' Radu Stefan Hobby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" "Man in the Mirror" - Michael Jackson |
Mda nu stiu ce sa zic, la un moment dat am senzatia ca nu au aceleasi miscari, nu stiu e ciudat oricum.
Filmuletul este din aprilie,.Saracul, vanat peste tot....mh ce nasol.Ma uitam la el isi aruncase sacoul ala verde cu pantalonii largi rosii,vorba ta cred ca nu prea ii mai pasa.
Oricum de la inceputul anului parca tot numai aparitii deastea a avut( cu aspect usor neingrijit).Ce trist trebuie sa fi fost saracul de el...
-he's not coming back
SHA`MONE!!!!
danat spune:
Anka, am uitat sa iti spun si eu: super semnatura rosie, deci asa sta treaba ... ne primesti in vizita si pe noi???
Oana_n te mai asteptam sa te eliberezi si vino mai des
Mai fetelor, v-am provocat aseara cu sexualitatea lui Michael si nu ati marsat pe idee. Nici una nu v-ati spus parerea, asa ca va rog acum pe bune, ia sa spuneti ce credeti voi despre subektu' cu pricina Haide, sha'mone, sha'mone!!!
Astazi ascultand "You rock my world" cu castile bine infundate in urechi sa nu pierd nici un decibel, am observat ca la inceput, in partea unde vorbeste Chris Tucker cu Michael, Chris spune la un moment dat "Sha'mone" deci pe post de "C'mone"
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson