King of Pop Michael Jackson (5)
Raspunsuri - Pagina 16
melku spune:
am aflat ca thrillerul mondial a mai fost facut si in anii trecuti. si in 2008 Michael a privit pe cel din LosAngeles din elicopter.
Citat: |
melku : hoax inseamna pacaleala.vrei sa stii cu ce maninca site-ul hoax ? mai bine, nu .vezi ca da dependenta.si nu stiu cine te mai trateaza.asa ca, daca n-ai incercat pina acum, mai bine stai low profile . |
bine, o sa stau deoparte...for the moment ca ma prinde repede orice tampenie de pe net.
adica acolo scrie ceva despre MJ, voi stiti ca sunteti pacaliti si va si place? sau cum? [na ca atat a durat momentul]
iar in legatura cu inmormintarea, melku draga, eu una nu vreau sa fie inmormintat deloc, daca ma intelegi ce vreau sa spun. |
si eu la fel, dar, din toate variantele pe care le avem acum, sper din tot sufletul ca el sa fi fost deja inmormantat. inima mea asa-mi spune. ca si trupul si sufletul i se odihnesc in pace.
Adina si Daria
anka77 spune:
Bai m-ati dat gata cu tricoul CHAMONE!!Woe imi cam place, ma bate gandul sa imi iau IU HUUUUU
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created
SHA`MONE!!!!
cory_box spune:
despre insulele lui Michael :
nu stiu daca stiti ca actorul Marlon Brando, bun prieten cu Michael avea ca proprietate personala insula Tetiaroa cu unic locuitor fiul sau.care insula, Marlon i-a vindut-o lui Michael; pe linga asta bodygardul lui Michael de ani de zile (care l-a si salvat in incidentul de la pepsi) este fiul lui Marlon.
http://www.the-islomaniac.com/2009/07/michael-jacksons-island-hideaway.html
alta insula am inteles ca ar fi in amwaj island bahrain, unde pregatise sa-si duca si copiii la scoala.
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
I believe Michael is alive
cory_box spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui melku am aflat ca thrillerul mondial a mai fost facut si in anii trecuti. si in 2008 Michael a privit pe cel din LosAngeles din elicopter.
bine, o sa stau deoparte...for the moment ca ma prinde repede orice tampenie de pe net. adica acolo scrie ceva despre MJ, voi stiti ca sunteti pacaliti si va si place? sau cum? [na ca atat a durat momentul]
si eu la fel, dar, din toate variantele pe care le avem acum, sper din tot sufletul ca el sa fi fost deja inmormantat. inima mea asa-mi spune. ca si trupul si sufletul i se odihnesc in pace. Adina si Daria |
melku : e vorba de hoaxdeath, daca ma intelegi.dar am banuiala ca da, ca ceva ma face sa cred ca ai bagat odata, de doua ori, okiul pe site (chestia cu nimic nu-i mai tentant decit ce-i interzis), sau poate tu esti tocmai doxa in materie de hoax si faci aici pe nevinovata.scuzoaiele mele daca gresesc.melku, eu sper ca ai simtul umorului
anka77 spune:
Wow tare faza cu insula , nu stiam.
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
SHA`MONE!!!!
melku spune:
melku : e vorba de hoaxdeath, daca ma intelegi.dar am banuiala ca da, ca ceva ma face sa cred ca ai bagat odata, de doua ori, okiul pe site (chestia cu nimic nu-i mai tentant decit ce-i interzis), sau poate tu esti tocmai doxa in materie de hoax si faci aici pe nevinovata.scuzoaiele mele daca gresesc.melku, eu sper ca ai simtul umorului |
si mie-mi place sa cred ca am simtul umorului, da' pen ca habar n-am despre ce vbesti, n-am putut sa ma amuz, ca nu stiu unde bati.
si de acu inainte nici n-o sa ma gandesc sa bag ochiu pe nici un hoax, orice ar fi ala, ca-i cu death si m-am cam speriat
mi-e dor de Michael!
Adina si Daria
anka77 spune:
Fatele hepl!!!!!
Nu imi atribui " gasirea" acestui filmulet, doar ca am gasit pe un alt site ca se vb despre el, si am nevoie sa ma luminati.Fiti atente de la min 1:58, unde se vad 2 Michaeli.Sa nu imi spuneri ca sunt oglinzi pt ca asa cum sunt 2 Michaeli trebe sa fie si 2 bodyguarzi,etc trebe sa aibe imiaginea: "in oglinda" face to face , ori lucrul asta nu se intampla, plus ca fac miscari diferite.
Voi ce ziceti?
http://www.youtube.com/watch?v=lZJ_fA15uh4
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
O fi vreo greseala de filmare sau o fi fost si o dublura acolo...
fetelor, sunt in culmea fericirii, dupa ce am cautat toata Targovistea azi, in libraria din Kaufland am reusit sa gasesc atata cartea despre care vorbeati, Complotul impotriva lui MJ de Aphordite Jones, la 400mii lei vechi, editura Aquila cat si carticica despre care spunea Daniela, care e editata de ErcPress si se numeste MJ Chipul din Oglinda, la 250mii, contine o carticica mica dar si un dvd film biografic. Super, ma bucur ca un copil mic!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
cory_box spune:
melku : m-ai facut sa rid, esti figura, nu alta
anka77 : si eu am crezut ca vad dublu; dar nu e vorba de nicio imagine in oglinda, asta-i clar.nu stiu sincer, e o faza destul de ciudatzica.
motanik : dau si eu acum niste search-uri pe net sa vad daca gasesc cartea, ca m-ai facut curioasa.
anka77 spune:
citat din mesajul lui cory_box melku : m-ai facut sa rid, esti figura, nu alta anka77 : si eu am crezut ca vad dublu; dar nu e vorba de nicio imagine in oglinda, asta-i clar.nu stiu sincer, e o faza destul de ciudatzica. motanik : dau si eu acum niste search-uri pe net sa vad daca gasesc cartea, ca m-ai facut curioasa. Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces I believe Michael is alive |
Mda, mi-am stors creierii astia si asa obositi de 2 luni incoace,si nu gasesc nik plauzibil.
-he's not coming back
Because he's slepping with me
SHA`MONE!!!!