King of Pop Michael Jackson (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moana

Stiu ca sunt rautacioasa dar nu ma pot abtine: dupa 40 de ani in care s-au tot rugat de Michael sa mai faca inca un turneu cu ei, fratii lui, caci au probleme cu banii si le-ar prinde tare bine, acum organizeaza memoriale. Bilete de 500 euro ...si nici nu au anuntat macar ce artisti vin. Nu e ciudat sa anunte intai preturile si dupa aia cine canta?

Pai da de aia ziceam si eu.Adica sa spunem, iau un bilet de 500 de euroi in ideea ca vine Madonna sau mai stiu eu cine, si la sf lunii sa anunte ca vine nu stiu ce pinguin....Ciudat...sunt tare curioasa ce va iesi

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
- the mold was broken when Michael Jackson was created
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iona2005

buna fetelor
cartea complotul impotriva MJ am cumparat-o de pe librarie.net 29 lei+ taxa posta 7 lei sau curier 12 lei
tricouri am vazut si pe europafm...nu pot posta link pt. ca sunt nuo venita sau nu stiu io??
billie jean nu a aparut in '82?si Omar este din '84 nu cred ca are legatura cu el

copil special in viata mea

acesta este link-ul, http://www.europafm.ro/showbiz/artisti/m-m/michael-jackson/
Legatura dintre Billie Jean si Omer cred ca este pur intamplatoare.

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Tare cred ca va fi o treaba urata cu tributul, concertul ce o fi.
Ma asteptam sa vezi acolo cum se inghesuie, se bat toti, ala eu, ala eu...eu cant, eu cant. Cand colo....

Cory_box nu am vazut ce semnatura are anca wish. Am pus asta gandindu-ma ca poate as putea sa vad partea buna a subiectului pt care ne-am adunat aici.

Anka77 m-ai lovit cu "Sha'mone"-ul ala de la semnatura. Cand aud sau vad, imediat la el ma gandesc. Mi se pare ceva...iar nu am cuvinte sa exprim ce conexiuni mi se creeaza in creier.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE

Mergi la inceput

Asa este. Si eu credeam ca se vor inghesui...ce urat...la fel de trist este si faptul ca a fost anulat tributul de la Londra care trebuia sa aibe loc pe 29 aug, din lipsa de "performeri"...nu stiu am niste trairi cand scriu acum de imi vine sa , cum bai nene nu s-au strans o mana de artisti sa cante pentru KING PF POP?Am aceiasi nervi pe care i-am avut la memorial cand cei mai buni prieteni nu au fost prezenti.Daca pentru Lyz gasesc scuze pe ceilalti nu ii inteleg....iar m-am enervat.
In legatura cu SHA`MONE!!! hihihi ma bucur ca iti place .Da` acu ma facusi curioasa: ce conexiuni faci?
Ma duc sa mai bag un MJ`s legacy pe Utv
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sigur ca e nu e el inventatorul acestui gen de dans, dar el este cel care a pus muzica pop pe el!

Dupa parerea mea, eu cred acesta este primul moonwalker (care sigur ca imita pasii de step dance, dar ia uitati-l ce gratios danseaza) (am mai pus mai demult filmuletul):

Melodia zilei imi place mult de tot, asa imi aduc si eu aminte cum calca el pe placutele care se luminau... dar cel mai mult imi place aici:

sau in ultimul lui show:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sa ma bag si eu in seama: si mie imi place cel mai mult tot interpretarea din 2001 a lui Billie jean, de aceea am pus-o si ca prim clip la propunerea pt azi. E extraordinar de perfect (asta se accepta din punct de vedere gramatical numai pt Michael! ).
Cat de in transa sunt tipele in sala, ce ritmuri au in ei spectatorii (mai ales cei de culoare), ce atmosfera...cred si eu!!!

Eu stiam ca Billie Jean a fost cantata pt prima data in '84 (asa a scris Michael in Moonwalk - cap 5, de aceea am facut legatura cu Omar) (v-am prins ca nu cititi de pe blog ) acolo povesteste punerea in scena pt spectacolul Motown 25 si faptul ca a repetat in noaptea dinaintea spectacolului, singur, in bucataria casei.
Tot acolo spune ca miscarea moonwalk a invatat-o de la niste pusti negri. Si, de asemenea, ca dupa spectacol a fost sunat de Fred Astaire si felicitat grupa mare pt ca "danseaza diabolic".

Sha'mone, ha??? pai atunci: "Hu, huuuuu!!! I love you more"
(cred ca ar trebui inventat un icon cu pasul Moonwalk)

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Dar Michael nu a pretins niciodata ca ar fi inventatorul moonwalkului Tin minte o faza de la Neverland, niste copii trageau de el sa ii invete moonwalkul; el le spune ca ii invata iar ei raspund ca sigur nu o sa reuseasca. Iar Michael replica "Cum sa nu puteti face moonwalkul, daca eu de la voi am invatat?" (referindu-se la copiii din cartierele copilariei sale, a mai povestit despre asta si cu alte ocazii)

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Da, si eu stiam ca a zis ca a invatat moonwalk de la niste pustani de pa strada. Dar pana sa danseze el asta, nu era asa nebunie nu? Michael a facut miscarea faimoasa, alaturi de alte miscari ale lui, de neegalat.

Am sa merg si eu maine la librarie sa vad daca gasesc cartea, daca nu o comand si eu pe net, multam de link.

Vroiam sa mai vin si eu cu o propunere dupa atata vreme
Ce ziceti pt maine de Butterflies?

Daca va place, revin si eu maine cu comentarii. V-am pupat, noapte buna Michael, noapte buna fetelor!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Album thriller '82-baby be mine,the girl is mine,thriller.beat it,billie jean,human nature,it's the falling in love,the lady in my life,p.y.t....
in '84 la spectacolul Motown 25 a prezentat prima data moonwalk eu asa am inteles...eu una citesc blog-ul

voi ce intelegeti din urmat text"De asemenea,cred ca relatia fizica era un instrument puternic pentru al convinge ca ea e intr-adevar aleasa.Insa,din cate stiu,ea fusese singura" este vorba de Lisa Marie sa fi fost prima femeie??pt ca in '93 Oprah il intreaba daca este virgin.

copil special in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

"Sha'mone" asta ...nu pot sa scriu prea detaliat .
Dar, in fiecare melodie in care il foloseste, mi se pare ca ar fi tocmai esenta lui...lifts the spirit up, ca sa zic asa. Este ceva puternic, sexy, siguranta, inteligenta, iubire, te face sa simti muzica alaturi de el, sa stii ca exista ceva mai presus de noi care pune totul in miscare, doar ca are diferite forme de manifestare.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
R. TAGORE

Mergi la inceput