Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)
Raspunsuri - Pagina 3
cosmi1975 spune:
salutare gagici...se pare ca unele din voi nu mai scriu pt ca a fost situatia tensionata...eu zic sa dam uitarii si as reincepem sa scriem ca altfel o sa disparemsi asta doresc unii
MARAKI si BIANCA treceti aici ca aici va e locul...nu cred ca pt o cearta cu 1 singura persoana tb sa stati suparate pe restul ...
restul fetelor treceti la scris!!!!!!!!
maraki spune:
Hello,
Nu Cosmi stai linistita ca nu am hotarat sa nu mai scriu deloc Am stat deoparte si am admirat cat de penibila poate fi in continuare( vezi semnatura ) dar pt ca sant fata buna si pacifista, o sa-i dedic o melodie care-i va aduce aminte de vremea cand muncea ca dansatoare in Cipru Tot imi scria cu nostalgie de vremurile alea, are de la mine o
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna ziua fete dragi . Nu am scris in ultima saptamana (mai exact fix 5 zile) pentru ca mi-am propus acest lucru si eu cand spun ceva ma tin de promisiune .
Nu am scris mai mult ca sa ma conving eu insami ca ceea ce mi s-a reprosat acum cateva zile e sau nu adevarat...vroiam sa vad cate dintre fetele noi vor intra sa scrie daca eu si Maraki suntem "mai putin active" (cu toate ca nu tin minte sa fi fost in ultimul timp mai putin active). Si m-am convis!!! . A fost mai mult pauza!!.
Sper ca asta sa fie ultimul mesaj de clarificare a problemelor si sa continuam discutia despre copii, mancare, shooping si ...cate si mai cate.
Asadar...lets` dance and play Haide-ti sa le aratam tuturor ca nu moare subiectul asta!! Noi ne simtim bine aici scriind ce scriem!!! Chiar daca am ramas putine, putine cum suntem sa fim unite si sa nu ne mai dezbine rautatea, invidia si ura altora!
Azi e ziua lui Nelu si am treaba de nu imi vad capul..deseara am musafiri, fac pulpe la cuptor, orez cu legume si ciuperci, cartofi fierti caliti in unt , salata de castraveti cu ceapa, nelipsitul mujdei cu smantana si cornulete cu gem am facut aseara si mai trebuie sa umplu blatul de tort . Vreau sa fac si niste popcorn, fructe....bautura si... atat .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
maraki spune:
La multi ani eroului nostru de la Smurd Sa iti traiasca sotiorul Bianca, sa fie sanatos, iubitor si cu mult norocSpor la treaba
Irina iti merge netul sau tot asa.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Multumesc frumos de urari Maraki
Trebuie sa ma apuc de tort...
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
d_melli spune:
In sfarsit a adormit Mario de 20 de min ca mai aveam un pic si adormeam eu.In sf imi merge si netul
Ieri am scris un mesaj lung insa mi-a picat netul cand l-am trimis si azi vad ca nici nu a mai ajuns .Imi e lene sa reiau.
Bianca sa iti traiasca barbatul.Bianca nu iti poti promite si ca stai in banca ta , dc tot te tii de promisuni?
Maraki acum se pare ca merge mai bine.
Cosmi eu nu cred ca va muri subiectul si sa iti spun dece , uitandu-ma la cine l-a deschis si cine l-a intretinut de la inceput , acele persoane sunt si acum aici, asa ca nu cred ca vreodata ar renunta la acest subiect.Cel putin eu asa vad lucrurile.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Irina, mersi de urare pt sotul meu. In banca mea am stat inca de prea multe ori in ultima perioada privind si inghitind mizeriile ce le-au scris unele despre mine, unele care isi dau cu parerea gratuit. Si te rog incearca sa nu mai fi sarcastica te rog.
Eu cred ca Cosmi a spus ca subiectul poate "muri" in sensul ca va fi pe pagina 2-3-4 avand in vedere cate fete mai sunt active....active in sensul de a scrie zilnic nu o data la cateva zile sau deloc. Daca faci un calcul din lista din fata vei vedea si tu .
Cu o floare nu se face primavara dar cu mai multe da
Biancas spune:
Cosmi, mare dreptate ai tu..aici ne e locul .
Cum sta Bianca cu temele de vacanta? Sandra iar a somat in ultima vreme..si-a scris rezumatelela toate lecturile ce l-a primit in vacanta si i-am mai dat cateva teste la romana. Mai sunt 3 saptamani asa ca o sa mai lucreze ceva.
La mate a lucrat cam putin zic eu...dar o sa mai lucreze.
E pacat sa nu fie recompensata cu o nota daca a lucrat mult si bine.
Maine vrem sa iesim la strand sau la gratar...sa vedem ce decidem...asa ca iar nu lucreaza nimic.
Si-a scos o carte de la biblioteca...necazuri la 13 ani parca se numeste..am zis ca o pun seara seara sa imi citeasca din ea ca vreau si eu sa vad ce "necazuri" se pot ivi la 13 ani .
Biancas spune:
Silvia, tare buni sunt cartofii aia dupa reteta ta. Si eu ii faceam asa natur dar ii caleam in ulei nu unt ..si e diferenta mare. Sunt excelenti..am testat ieri unul sa vad ce fac sa nu am surprize. Pacat ca nu am avut sansa sa ne vedem..poate altadata. Drum bun sa aveti..pe maine sigur sunteti acasa.
Giova, vad ca mai aveti putin de stat la Alba...cred ca iti e dor si de casa dar acolo nu vei mai avea ajutorul bunicilor. Am inteles ca va trebui sa va reintoarceti deci vei mai avea ajutor poate. Cu revizia da-o incolo nu e musai la 6 sapt sa mergi...eu cu Sandra nu m-am mai dus inapoi veci..de lene si cu Dani m-am dus dupa vreo 2-3 luni parca. Si am facut dupa 3 saptamani la fiecare nastere . Nu m-a durut nimic..n-a mai curs...pt ce sa mai stau? Io stateam dar altcineva nu mai prea putea sta .
Bumbi...imi e dor de mesajele tale . Presupun ca mergeti la Craiova la Edi.
Nu mai stiu ce am mai citit....
Am terminat si tortul de ornat..a iesit binisor.
Ieri l-am intrebat pe Nelu cum se simte la 38 ani si mi-a spus "batran" . I-am spus ca va fi intotdeuna "batranul" meu drag
d_melli spune:
Bianca nu sunt sarcastica , acum pe bune.Scriu doar ce cred.E drept ca de cele mai multe ori ma abtin sa spun ce cred.Eu doar vroiam sa iti spun a mia oara ca nu stiu pe cine intereseaza "mizerille" celor car eisi exprima parera gratuit .Incearca sa te adresezi lor si nu ne implica pe noi.Asta incerc sa iti spun de la bun inceput.Dc te deranjeaza cineva spune-i perosanei respective de la subiectul respectiv, nu ne mai implica si pe noi, ca au inebunit cainii ( ca sa nu zic cateaua) de dat din coada.
Giova eu cred ca faci bine ca iti faci revizia, una la mana ca e normal si safe si a doua la mana ca asa trebuie.Eu am vazut cazuri la mine in familie care au patit o gramada de minuni din cauza neglijentei de genul asta.Plus de atsa stii ca acum e momentul propice pentru fetita.
Bumbi e plecata , parca zicea ca pleaca sambata dimeneata eu asa retin.
Brandusa tot ma tineam sa te intreb ceva .La al doilea si al treilea c\bebe i-ai simtit mai repede? Eu termin 19 saptamani si ciuciu simtitri.
Am vorbit acum cateva zile cu Teolinda si ...asteapata si ea tot un spiridus de ianuarie februarie,Nicolasa vrea o surioara.Am mai vb de una alta si am ajuns la concluzia ca mare e gradina Domnului.
Poate mai intru ca inca nu s-a trezit Maru ca apoi trebuie sa ies afara savad cum fac , ca vrea sa vad atletismul.Poate maine il vedeti la tv pe Mario ca joaca tasu si mergem si noi la stadion si parca vad ca se urca pe vreun gard iar in prim plan.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!