Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)
Raspunsuri - Pagina 20
maraki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ursoaica
Ce construiesc ei acolo se numeste "Teren de fotbal" ultra modern, "stadionul" are si pista de atletism, dar acesta nu va avea, se pare ca fotbalul este tatic la noi in tara ...dar nu prea aduce nicio medalie! Maraki nu am inteles care fostul? |
Inainte Lia Manoliu se numea 23 August, azi ai scris de inca un stadion si nu stiu care este, ce nume avea inainte?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ursoaica Da Toanca am scris de ce sa nu scriu? Mai ales ca, Maraki care nu mai sta in tara avea nevoie de o lamurire, am considerat frumos sa ii pot da un raspuns. Cat despre Raisa ... Creste si abea asteapta sa mearga la gradi ... sper sa o si tina aceasta placere. Restul voi scrie dincolo. |

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Noi am fost in parc toata ziua
si intamplator ne.am intalnit cu romanca, care a stat cu mine in salon cand l-am nascut pe Angelo
Acum am vazut si eu diferenta, este inalt Angelo... Antonio mi se parea mai micut de varsta pt ca are doar 98 cm. Oricum m.am bucurat mult ca ne.am intalnit
Ursu si eu am facut tratament pt ovulatie si timp de 3 luni nu am ramas, in a 4-a cand imi luasem speranta ca raman( ma gandeam deja ca ajung sa fac laparoscopie ) am avut 2 liniute
Ramai atunci cand nu te astepti, oricum eram programati la ceas cand trebuia sa facem sex si eu monitorizata si cu analize peste analize...intr-o luna am dat sange de 8 ori de aveam bratul vanat in intregime. Tu dupa ce faci sex, tebuie sa stai cu picioarele pe pereti timp de 20 min din cate imi amintesc...in nici un caz nu te duci sa te speli si parca am citit la aspirante ca cele mai bune ore de prins sant cele intre 14.00-17.00 Poti intra la aspirante ca ai multe de invatat si te ajuta 
scuze fetele pt amanunte
Ursu sa nu uiti sa pui o perna sub fund cand prestati. Ma scuzati ca sant directa dar am invatat tot de pe ´forum![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Mai Bumbi&Bianca voi ati avut timp sa stati si la terasa??? Eu am crezut ca v.ati intalnit in fatza la intrare pt concert si ati discutat putin in aglomeratie
pai super tare daca ati stat linistite la taclale

Doua gagici misto
Ce ai slabit Bumbi
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
pe unde e terasa unde ati fost?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
szaboali spune:

Ali
de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
Biancas spune:
Am aparut si eu in zona...eu si Ali la ora asta
.
Am fost la Real...vroiam sa ii cumpar un pulover ce l-am avzut in oferta dar numai de la 128 in sus erau numere
. In rest gasesti de toate...blugi ieftini, bluze...bani sa ai ca in rest...
Am vazut si tigaile la oferta...am sa fac puncte pt o tigaie wok dar nu prea merita...faci cumparaturi de 1000 lei si primesti reducere la tigaie 70 lei (tigaia costa 160 lei altfel)..mai platesti 90 lei.
Vedem...
Am mai cumparat niste carti pentru Dani cu activitati...una se numeste "Sa vorbim corect", alta "Carte educativa pt prescolari- Comunicarea" si alta (imi place cel mai mult) " Activitati matematice" caiet pt 3-4 ani. Am si faut din ea in seara asta, tare i-a placut. Sunt simplute pt el am observat ...mai ales la inceput dar ii pune mintea in miscare putin
.. Interior, exterior, forme, culori, deseneaza linii, cine e mai aproape de casa, uneste obiectele care sunt la fel.....chestii dinastea pt nivelullor.
Ce am utat sa cumpar si era in pliant si ..am uitat
o carticica de engleza..pt varsta 5-7 ani dar nu mi-a sarit in ochi sa o cumpar 
Maraki, cu Bumbi ne-am intalnit in zona unde lucra ea ca aveam si noi treaba acolo, nu mai stiu cum se numeste
. Acolo am parcat masina si de acolo am mers pe jos in Parcul Izvor. Nu era departe...10 minute de mers pe jos. Cu ea am tat vreo 40 minute cred...si de povesti, si in magazine si la un sondaj de cafea
. A fost interesant 
Giova, iar la Alba? Ce bine de tine, te mai ajuta putin mama, soacra... Cat stati de data asta? Am vazut-o pe nepoata ta..tare frumusica e, ingrijita...e un copil rasfatat dupa cate vad...singura la parinti cu bani...hehe ferice de ea. Cealalta fata...cea care o tine mama ta e mai simplutza, cred ca o invidiaza putin pe nepoata.
Oricum are si de ce
.
Va place melodia ce v-am trimis-o de la Madonna? Celor carora le-am trimis-o...normal ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
CAPITOL NOU
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"