Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am vazut 2 fete faine la Bianca in drops.
Bumbi porti ochelari? cred ca am uitat sa-ti spun dar mult ai slabit. tare bine arati!
Toanca, Ursu a zis ca scrie dincolo, adica la celalat subiect, unde sunt restul de mamici de spiridusi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

am vazut 2 fete faine la Bianca in drops.
Bumbi porti ochelari? cred ca am uitat sa-ti spun dar mult ai slabit. tare bine arati!
Toanca, Ursu a zis ca scrie dincolo, adica la celalat subiect, unde sunt restul de mamici de spiridusi.

_

Giova, da crede-ma ca habar n-am unde scriu celelalte mamici de spiridusi

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

am pus si pozele de acasa.

acum plec in oras cu amandoi. sper sa nu vin mai epuizata decat sunt.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova, port ochelari la serviciu ( din cauza calculatorului )...si la concerte sa vad...panourile. acum serios, am miopie - 1, 75. trebuie sa-i port permanent la distanta, insa ii mai si uit.

oare care sa fie cauza sa-si roada marco unghiutele...asa de-o data?! sa speram ca e o perioada si-i trece si faza asta.

si noi avem acum o problema....vrea jocuri si iar jocuri. laptopul l-am ascuns , i-am zis ca l-am dus la reparat, insa e dupa canapeaua din sufragerie...sper sa nu-l gaseasca.

si vrea jocuri pe telefoane....a inceput cu al meu, apoi cu al lui dani - ca sunt mai frumoase - si de ieri a trecut la al lui tanti...si culmea!!! stie sa umble singur in setari pana ajunge la GAMES!!!!

mai am 40 minute si plec acasa....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova am vazut pozele puse. Ce a spus Marco de suzeta? Adica cum se compoirta ca a vazut-o? Intreb pt ca el destul de tarziu a renuntatla ea. Nu ii e dor de ea?
Toanca, este un subiect la Prieteni dintotdeauna, se numeste Prietene fara titlu.
Bumbi, 5000 lei cu frigider cu tot. Am inteles. Pai trebuie frigi mare...mai ales ca azi maine va adunai toti pe acasa .
Frumos din partea ta ca te tii de prmisiune...las ca dormi deseara mai repede si bine . si lui Sebi pe care nu l-am cunoscut din pacate .
Sandra s-a bucurat tare mult de cordelutele alea. Ce frumos era colierul ala din vitrina ...pt nunti sau ocazii speciale merge super. Imi plac tipurile alea de coliere

Iesim si noi la plimbare si pana la Real.
O dupa-msa frumoasa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bumbi si noi am hotarat sa nu il mai lasam la jocuri ca a luat-o razna. Jocuri, jocuri si iar jocuri. Dar sa vedem cum vom face ca nu stiu nici o masura sa il fac sa nu mai vrea jocuri. Mai ales ca la noi in casa merg 2 calc si eu nu ascund nimic .
Iainte i-am spus ca s-a terminat cu jocurile, de acum coloreaza, picteaza si se joaca cu jucariile. Sa vedem...ca deja e in brate la Nelu si impusca cu el ..adica sta si se uita din bratele lui.
E expert in jocul lui de oameni mari...isi alege singur armele, arunca grenade si se asunde sa nu moara...
- 1,50 are si Sandra la ochi si toata vacanta nu a purtat ochelarii
Ursu...vroiam sa iti spun ca cu cat iti doresti mai mult si mai mult sa ramai gravida nu e bine si nu cred ca vei ramane . Nu te mai gandi la asta si bb va veni cand va trebui.
Am niste prieteni care erau stresati ...in fiecare luna stateau cu sufletul la gura si...dezamagire . Nu merita stresul ala si nervii. Dupa vreun an a ramas si ea gravida...
Eu nu am inteles faza cu ovulatia..cum adica ai ovulat? Nu stiam ca asa ceva se vede si simte.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata, ma pregatesc si eu sa plec...

poate intru si eu deseara, dupa ce il culc pe sebi...si pe dani!ali te astept sa-mi zici si mie cum poti ramane tu gravi gandindu-te la dansa ai fost mortala cu asta !!!

pupicei!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas
...Eu nu am inteles faza cu ovulatia..cum adica ai ovulat? Nu stiam ca asa ceva se vede si simte.

Se vede ecografic si se simte pt ca, pe mine ma doare de ma indoaie cand se petrece fenomenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

giova-marco isi exprima si el stresul cum poate. nu e asa simplu sa-ti fie amenintat locul in fam...stiu ca voi il iubiti si il inconjurati cu atentie, dar el se pare ca are nevoie de si mai multe confirmari. si alex a avut de vre-o 2-3 tentative cand a aparut sora-sa. ce am aplicat eu...ocuparea mainilor. cand mi se parea ca vrea sa faca asta incepeam un cantecel si ii prindeam mainile(tr sa danseze) sau ii pasam repede o jucarie...variatiuni de genul asta

la mine nebunia cu triobebe se termina sambataL. in +am mai si racit

Miha-la multi ani!

Mergi la inceput

Bianca nu are Marco nicio treaba cu suzeta. si mie mi=-a fost frica, dar nu o vrea. si-a gasit-o si pe a lui si a zis ca o da lui Edi.
Bumbip iti sta tare bine cu ochelarii, o intelectuala pe cinste.
Ana tu ai fost pe faza de la incweput si ai reactionat intweligent. eu tot cu gura pe el am fost si nimic.
mi-a zis si educatoarea azi ca se apuca de plans cand il intreaba ceva si nu stie. e tare emotiv....eu nu am rabdare cu el, cum face ceva rau ori il cert, ori jap cu paLMA. gresesc enorm, stiu, incerc sa ma controlez si sa-l iau cu frumosul, dar nu intotdeauna imi reuseste. sunt obosita si eu, am atatea de facut.......si el e gica contra. nu ma asculta defel. din ce-i zic sa inceteze, mai rau face.
E un copil bun, s-a schimbat de cand a venit Edi, dar uite ca la mine e buba, nu reactionez cum trebuie.

merg sa-i fac baita la Edi, Clau e tot la birou si musai sa ma ocup de amandoi.
Maine dim. rapid bagaje pt. o sapt. de Alba.

_

Mergi la inceput