Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

numai acum am ajuns acasa....de dim. sunt plecata cu actele, doamne multumesc ca le-am depus si constat ca iau indemnizatia cu 300 lei mai mult, caci ultima luna anterioara nasterii se calculeaza de 2X. ce fericire pe mine! la cat de prost ne-a mers pana acum, uite ca rasare soarele si la noi. iau banii peste vreo 3 luni, dar nu conteaza....i-am zis lui Clau ca plec in Maldive singurica cu banii aia.

Ioana ! Multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
Bianca asa am observat si eu, dar nu e valabila regula asta la toti. Eu pe marco nu l-am vazut frumos de bb, era gras si rotund...dar nu era bb pe care l-am visat. dar s-a facut un frumos....si oricum ar fi e al meu si-l iubesc la fel. Edi e un bb frumos, e exact cum mi-am dorit...mai putin ochii care se pare ca sunt tot albastrii. Nu stiu cum va fii mai incolo, dar tot al meu e si la fel de iubit va fii.
maine la concert? super! sper sa te intalnesti cu Bumbita.
Ali marco nu mananca legume crude, nici in ciorba nu le prea vrea. Nici ncu fructele nu se omoara prea tare, mai mult obligat.
Silvia ma bucur ca ati ajuns cu bine.
Cosmi super ca mergi la sora ta in Italia.

Atat am citit, merg sa pun o ciorba la foc, e prea cald sa iesim afara.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI Ioana! Toate dorintele sa ti se implineasca!
Bianca, despre copii frumosi care se fac urati mai tarziu. Cred ca de fapt adultii fff frumosi sunt putini. Asa ca de la un copil foarte frumos la un adult normal e diferenta mai mare. Nu ca se uratzesc pe masura ce cresc. Distractie placuta la concert!
Maraki sanatate lui Angelos!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu stau cu vopseaua in cap si astept sa treaca timpul.
Ma fac pt ..Madonna si Bumbita
Giova, super ca ai reusit cu actele. Sa stii ca Marco e un copil foarte frumos...pe bune acum ...poate ca bb nu era..nu tin minte dar sa facut tare dragalas. Si imi plac ochii lui la culme . Hai mai ce ai cu ochii lui Edi...ce n-as da eu sa am ochii albastrii..sau copiii mei . N-am avut norocul asta din pacate . Lasa ca sunt sexy barbatii cu ochii albastrii...caprui gasesti pe toate gardurile ca e gena tare .
Bee cum te descurci cu copiii? Ai liniste de ei? Te poti odihni? Cred ca iti e extrem de greu dar cand vor creste ce fain de ei ca merg impreuna peste tot ca sunt de-o varsta... Ferice de tine...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

V-am spus ca lui Dani i-a crescut la ochi un punct de grasime..exact unde ne dam cu dermatograful...si l-am dus la oftalmolog si mi-a spus initial sa il las acolo...apoi a spus ca il poate scoate doar cu anestezie generala.
L-am dus apoi la chirurg care a spus acelasi lucru..il scoate cu anestezie generala .
Am optat pt varianta chirung sa il operam (sa taie punctul ala ca a crescut mare) pt ca il cunoaste Nelu pe anestezist si..era gratis anestezia .
Si zilele trecute am fost la soacra-mea si am rugat-o sa se uite la ochiul lui...si s-a apucat si sa stranga punctul ala. Si a reusit sa-l sparga . Nelu de 2 zile tot strange la el, acum eu cred ca l-a scos de tot...mai asteptam putin sa vedem sa se vindece locul sa vedem daca a mai ramas ceva. Am tot sters ochiul cu apa distilata si ochiul nu are absolut nimic.
I-am mai scos puncte dinatea de pe ploapa ochiului, de pe fata, de pe mana.,,,picior... dar erau mult mai mici...asta a tot crescut ca e demult si ne-a fost frica sa ne bagam sa il scoatem ca era nasoala pozitia de strans . De unde au aparut nu stiu...acum nu mai are pe el dar daca mai face il duc la dermatologie.
Sper sa i se vindece ca si celalalte si sa nu mai ajungem sa il anestezieze ca numai de aia mi-a fost frica .
www.dropshots.com/biancas3#date/2009-08-22/15:52:35" target="_blank">Aici e punctul, la ochiul drept. Sincer imi era frica sa nu isi strice vederea din cauza lui. Si din cauza lui nu s-a bronzat sub ochi. E ciudat...dar acelasi lucru a patit la mana unde avea un punct dinasta si de jur imprejurul lui nu s-a bronzat. Si dupa ce l-am scos nu mai are nimic, i-a revenit cloarea pielii.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tocmai am declarat razboi lui Michelle...moaaamaaa sa vedem ce iese....am zis ca trimit email la Roma si afla fratele lui Giuseppe toate smecheriile care le face...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvie acum ca imi zici pe bune dc mai stiu dc se numea Norma dar lasa ca poate ne lamureste Ana ca ea le stie pe toate.Eu asa stiam ca erau doua aldi si norma care aveau produse nemtesti.Ardeii erau la boran si erau dementiali , mult peste ce facea mama acasa,dc poti sa iti imaginezi.Erau 2 euro jumate cred, dar faceau toti banii.
GIova pai nu stiai ca asa se calculeaza?Pai eu de ce naiba urlu de juma de luna ca vreau sa stiu dc iau prime sau nu ca sa stiu cand nasc , ca sa stiu ce luna sa imi ia in calcul,adica mai pe romaneste dc iau bani mai multi in noi ma programez la sf lui decembrie dc iau bani mai multi in dec ma programez la inceputul lui ianuarie.Pricepusi?
Bee imi place treaba cu adulti fff frumosi sunht din ce in ce mai putini.Pai acum spune si tu se incumeta cineva sa defineasca frumosul? Oricum ar fi lasam discutia asa ...prietenii stiu de ce.
Bianca sa inteleg ca atunci cand se va face si mai mare va fi urat sau invers va fi mai frumos? "Giova, super ca ai reusit cu actele. Sa stii ca Marco e un copil foarte frumos...pe bune acum ...poate ca bb nu era..nu tin minte dar sa facut tare dragalas" Glumeam.Oricum sa o lasam asa,ca e ...degeaba.Distractie placuta la concert.
Cosmi e greu , nu? Uneori am impresia ca o iau pe langa,insa...
Maraki hai ca m-ai facut curioasa , i-ai spus verde in fata sau prin telefon?
Sper sa intru mai tarziu, dupa masa , pana acum am fost la munca sa imi ajut colegele la un proiect

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

pe mess am trimis ...am zis ca astept maine dim la sv tel de la giuseppe..daca nu suna pana plec, o sa trimit email in roma la asta de care le este frica la toti...trimit si torn tot ce se intampla acolo ca nu se mai poate....giuseppe nici nu stie cat il fura cumnatelul...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ioana, multa sanatate iti doresc! La Multi Ani! Sa ti se implineasca cat mai repede dorinta de a avea un bebe mic!!
Eu abia acum am terminat treaba, la servici am avut nonstop lume, am venit acasa am facut o praji si un tort pe maine. Prajitura ptr. serviciu, o sa comand pizza si gata, iar tortul ptr. acasa.
Noi destul de bine, Tudor mai obraznicut in ultimul timp dar asta e, sper sa-i treaca ca m-am saturat sa-l tot cert.
MaraKi sanatate lui Angelo, de la ce a facut febra?
Bianca n-am mai ajuns la Tg. Mures si cred ca vara asta nu mai venim. Distractie la concert.
Legat de discutiile de pe aici, eu nu mi-am spus parerea ptr. ca am zis ca nu-s f. activa, dar uneori parca as zice cate ceva.
Eu inteleg ca voi va reprosati si lucruri pe care nu le stim toate, dar Bianca asa cum a zis Irina cred ca cel mai bine ar fi sa spui cand ai ceva de spus direct persoanelor vizate sau acolo unde ele scriu.N-am nimic cu tine sub nici o forma, eu chiar n-as avea ce, dar consider ca ne putem spune prieteneste unele lucruri, de ex, azi cand ai scris de copiii mici frumosi care pe masura ce cresc se uratesc, i te-ai adresat direct Giovei, poate era mai elegant dac-o scriai la modul general, asa parca a fost facuta remarca direct unei persoane si ma gandesc ca nu asta ai vrut.giova ai doi baieti superbi, eu asa-i vad pe toti, fara sa exagerez si pe strada unde stau gasesc la fiecare copil ceva ce-mi place mmult.
Sper sa nu supar cu mesajul meu, dar nu-s genul care sa tac cand am ceva de spus, de ex. eu n-am inteles de ce s-a ajuns la un asa mare razboi cu Cristina, in conditiile in care a fost aici o impacare, parea ca lucrurile care au tb. spuse s-au spus. Pb. ca se discuta si pe mess, e normal, va cunoasteti de atata timp, dar din ce se scrie aici nu reiese ca a jignit una sau alta ata de mult incat sa tb. sa intervina moderatori si alte cele. E pacat in conditiile in care e si ea o mamica care avea nevoie de suportul nostru.
Fetelor eu nu scriu mult dar m-am legat cumva de grupul asta, adica chiar vreau sa mergem mai departe impreuna, sper sa nu va supar mai ales ca n-am pretentia de a avea 100% dreptate.
Silvia, noi suntem 2 ardelence pure, de-asta nu ne-am intalnit nici de data asta, ne miscam exact cum se spune in bancuri, incet si f. incet. Timpul daca-ar fi mai mult. Am vazut poze, frumos concediu ati avut.

Mergi la inceput

Am ajuns si eu acasa, am fost si am dus copiii la socra .
Dani insita sa il duc si pe el la concert ....
Maraki, bine ai facut ca ai facut scandal. Daca cu vorba frumoasa nu se poate... Sunt curioasa ce raspuns iti da maine.
Irina...las-o asa ca e mai bine

Maine dimineata la ora 9 plecam sa ajungem cumva pana la amiaza prin aglomeratia aia.
Muraturi sunt de toate si in Plus dar...ca ale mele nu gasesc nicaieri degeaba caut .

Mergi la inceput

Miha .
La multi ani fericiti, sa ai parte de tot binele din lume.

Mergi la inceput