Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (331)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina...eu ti-am raspuns la intrebarea cum pot eu sa cataloghez copii. Pt mine Dani nu e cel mai frumos copil din lume. E copilul meu!!! asa cum e..sange din sangele meu. Sunt alti copii mai frumosi ca copilul meu.
Ca scrie Maraki ca mine sau nu..sa stii ca nu am discutat problema pe mess daca asta te intrebi cumva. E greu sa intelegi ca sunt si altele care gandesc ca mine? Pacat
Cu Ana chiar nu am citit ca a raspuns ca altfel nu as fi intrebat de 2 ori .
Nu mai rastalmaci cuvintele ca iar se ajunge la discutii...ca si data trecuta. Daca ai ceva de clarificat vorba ta nu implica si pe altele..hai pe mess sa ne contram acolo...ca vad ca de ficare data o facem. Dupa ce scrii cate un mesaj intrii si pe mess si continuam acolo. De ce nu o facem din start acolo sa evitam prostiile astea de discutii?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare gagici, astept sa se culce terminatorii astia, deocamdata sunt ca niste maimute cataratoare, se catara p-aci pe unde apuca

La multi ani IOANA!!!!!

Maraki si sanatate la Angelos.
Cosmi bafta cu dosarul si drum bun ca vad ca esti pe picior de plecare
Cuscra nu am vrut sa ma implunt chiar asa
Giova spor la treaba ,te cred ca ti-e greu cu atatea treburi de rezolvat.
Teolinda si ai grija de tine si bebe, o fi si bebe din burtica ceva bebeloi ca si Ianis
Sarandu bine ai venit
Ana la frantzuz.

-am pe toata lumea.
o zi frumoasa tuturor.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

No , ca i-o apucat pe astia mancatul de lamaie si nectarine , nu se culca in graba.

Nu stiu ce naiba sa fac cu Ianis asta ca nu vrea sa pape numai tzitzi, mai ciuguleste de la sora-sa din farfurie dar numai de pofta in rest toata ziua ma tzatzaleste , in schimb fructe papa la greu...acum poate ii face lamaia asta ceva pofta de mancare.

Spiridusii vostrii cer legume crude? ca Iarina imi cere mai tot timpul morcov si patrunjel, le mananca si fierte in supica, dar crude??? patrunjel crud??? io nu am mancat niciodata crud, morcov mai bag dar nu patrunjel.
Apoi rosii si castraveti, ardei nici sa nu le vada mai nou...nu stiu ce are, de cateva zile refuza si carnea oridecare ar fi.

aaaa si mai am o intrebare intrebatoare...pentru mamicile care au alaptat mai mult...v-a venit menstruatia numai dupa ce ati terminat de alaptat? ca la mine nici urma de asa ceva...zici cas fata fecioara, astept prima menstra dupa 2 ani si ceva

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DMELIIsi eu sunt de acord cu tine....copiii mei pt noi sunt cei mai frumosi din lume, ca exista altii mai frumosi nu ma intereseaza,pt mine ai mei sunt cei mandrii.... dar asta nu cred sa conteze ,important este sa fie sanataosi..niciodata nu mi am dat cu parerea despre alti copii daca s sau nu frumosi ,dar daca cineva ar zice de ai mei ca s nu stiu cum...nu l vad prea ok

Mergi la inceput

szaboalistefan baga cate 4,5 morcovi pe zi...iar acstraveti fara numartota ziua ar manca,cat despre faptul ca nu ti a venit CM nu i prea in regula...ia baga un control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi, stiu ca sunt multe mame care considera ca copilul lor e cel mai frumos. Eu nu pot sa afirm asta. Nu toate gandim la fel.
Ali, ai mei nu mananca legume crude..doar fructe. Odata i-am dat lui Dani morcov dar s-a cam strambat.
Am vazut clipul cu lamaia...ce tare e.
Cat despre CM du-te la un control ca nu e prea normal...
Prietena mea a luat medicamente ca nu ii venea CM la vreo 3-4 luni dupa ce a alaptat. Stiu ca nu e la fel situatia ca la tine care alaptezi inca dar...mergi la un medic si intreaba-l pe ala daca e ok .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

aoleuuu

IOANAAAAAAAAAAAA LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME

Mergi la inceput

Bianca eu afirm pt ca asa gandesc si accept ca altul sa gandeasca si altfel ,dar asta nu inseamna ca gandirea lui este cea corecta....nu tb sa fim de acord numai de dragul unuia sau a altuia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Ioana de Bistrita si tot ce iti doresti !!!!!Sanatate si multe impliniri si un bb mic daca asta iti e dorinta de la noi!

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina eu nu am in zona magazin Norma nici nu am auzit de magazinul asta , Aldi am si mai iau de la ei ceva castraveti murati si cateodata legume. Ardeii de care zici tu sunt gata copti la borcan? Eu o singura data de la Cora am luat si i-am aruncat ca nici daca ii puneau in Panadol direct nu ar fi avut asa tare gust de chimic .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput