Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)
Raspunsuri - Pagina 2
monica_dicut spune:
Mama lor de dobitoci. Cum 64 cu 110??? Vaaai, bine ca mi-ai spus ca patutul meu e strans, nu l-am pus inca (nici nu vreau pana nu il vad pe bebe) e la un prieten in boxa si n-am cum sa-l masor. Ei pe site scriu ca e 70x120 . Oooof. DEci sigur e asa... ma impusc...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
Bai, astia chiar nu usnt sanatosi la cap??? Ia uitati cat costa acest SLING
Doamne fereste!!!!!!!!!!!1
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
O noua viata
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Bai, astia chiar nu usnt sanatosi la cap??? Ia uitati cat costa acest SLING Doamne fereste!!!!!!!!!!!1 ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Adevarul e ca se exagereaza la multe chestii in magazinul asta.
Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
Danuta1979 spune:
Monikus...ai schimbat prefixul si ai 30 sapt. Felicitari!
Dana 35+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 4-5 saptamani
Fragutza spune:
Monica, la MondoCarp poti face comanda de saltelutza daca ai o marime speciala.
Baby
37+ Natalia
monica_dicut spune:
multumesc raluca
EU vroiam din aceea de cocos dar cred ca pana la urma ma reorientez.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica 35+ cu
O noua viata
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui claucia Hai nu va culcati ca am pus si eu 3-4 poze cu mine noi cu burta mare, si dormiti dupa, bine? aici: http://family.webshots.com/photo/2650011330104955882SLljDY ultimele 3 sunt in zilele noastre |
ca tot vorbeam de manechine silfide si cu burtica simpatica...ptiu, ptiu frumoasa mai esti. te rog spune-mi ca nu tragi de fiare...ca ai niste brate foarte sculptate pentru 36 de sp!!!
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Bai, astia chiar nu usnt sanatosi la cap??? Ia uitati cat costa acest SLING Doamne fereste!!!!!!!!!!!1 |
oare ce stie slingul asta sa faca de banii astia? creste copilul singur? ii da si de mancare?
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
vias spune:
deci ma apuca invidia cand va vad cat sunteti de frumoase...eu vreau sa ma impusc..inseamna ca nu mai am nici o sansa...eu din orice colt as fi privita sunt URATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Fragutza spune:
citat din mesajul lui monica_dicut multumesc raluca EU vroiam din aceea de cocos dar cred ca pana la urma ma reorientez. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Tot pe cocos am mers si eu pana sa vad ca patutul are o marime imposibila. Si am inteles ca sunt bune astea de la ei, ma rog,o prietena are la bebele ei si e multumita,
Baby
37+ Natalia