Burtici fericite de septembrie-octombrie (157)
Raspunsuri - Pagina 2

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 Mama lor de dobitoci. Cum 64 cu 110??? Vaaai, bine ca mi-ai spus ca patutul meu e strans, nu l-am pus inca (nici nu vreau pana nu il vad pe bebe) e la un prieten in boxa si n-am cum sa-l masor. Ei pe site scriu ca e 70x120 
 . Oooof. DEci sigur e asa... ma impusc...
. Oooof. DEci sigur e asa... ma impusc...
ACESTIA SUNTEM NOI 
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
 Monica  35+  cu
 35+  cu  

Mamica de INGERAS in ceruri  
Si minunea bebe 2 din burtica  
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
 O noua viata
O noua viata  

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 Bai, astia chiar nu usnt sanatosi la cap??? Ia uitati cat costa acest SLING 

Doamne fereste!!!!!!!!!!!1
ACESTIA SUNTEM NOI 
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
 Monica  35+  cu
 35+  cu  

O noua viata
O noua viata  

monikus spune:
monikus spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui monica_dicut Bai, astia chiar nu usnt sanatosi la cap??? Ia uitati cat costa acest SLING     Doamne fereste!!!!!!!!!!!1 ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica  35+  cu     Mamica de INGERAS in ceruri  Si minunea bebe 2 din burtica  Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi   O noua viata   | 
Adevarul e ca se exagereaza la multe chestii in magazinul asta.

Monica
 30+   in curand mami de
 30+   in curand mami de    Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
  Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE

Danuta1979 spune:
Danuta1979 spune:
 Monikus...ai schimbat prefixul si ai 30 sapt. Felicitari!
Dana  35+ cu
35+ cu  Alexandra
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 4-5 saptamani

Fragutza spune:
Fragutza spune:
 Monica, la MondoCarp poti face comanda de saltelutza daca ai o marime speciala.
Baby 37+
 37+  Natalia
 Natalia

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 multumesc raluca 
EU vroiam din aceea de cocos dar cred ca pana la urma ma reorientez.
ACESTIA SUNTEM NOI 
... SI EL E BEBE

Monica  35+  cu
 35+  cu  

O noua viata
O noua viata  

MangaGirl spune:
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui claucia Hai nu va culcati ca am pus si eu 3-4 poze cu mine noi cu burta mare, si dormiti dupa, bine? aici: http://family.webshots.com/photo/2650011330104955882SLljDY ultimele 3 sunt in zilele noastre | 

ca tot vorbeam de manechine silfide si cu burtica simpatica...ptiu, ptiu frumoasa mai esti. te rog spune-mi ca nu tragi de fiare...ca ai niste brate foarte sculptate pentru 36 de sp!!!
 ca tot vorbeam de manechine silfide si cu burtica simpatica...ptiu, ptiu frumoasa mai esti. te rog spune-mi ca nu tragi de fiare...ca ai niste brate foarte sculptate pentru 36 de sp!!!MangaGirl :-)
 33+ cu Sasha Laurian
 33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com

MangaGirl spune:
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Bai, astia chiar nu usnt sanatosi la cap??? Ia uitati cat costa acest SLING     Doamne fereste!!!!!!!!!!!1 | 
oare ce stie slingul asta sa faca de banii astia? creste copilul singur? ii da si de mancare?
MangaGirl :-)
 33+ cu Sasha Laurian
 33+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com

vias spune:
vias spune:
 deci ma apuca invidia cand va vad cat sunteti de frumoase...eu vreau sa ma impusc..inseamna ca nu mai am nici o sansa...eu din orice colt as fi privita sunt URATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul  Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex 27+
 27+  Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
 Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe  Flavius Cristian
  Flavius Cristian
POZE

Fragutza spune:
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut multumesc raluca  EU vroiam din aceea de cocos dar cred ca pana la urma ma reorientez. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica  35+  cu     Mamica de INGERAS in ceruri  Si minunea bebe 2 din burtica  Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi   O noua viata   | 
Tot pe cocos am mers si eu pana sa vad ca patutul are o marime imposibila. Si am inteles ca sunt bune astea de la ei, ma rog,o prietena are la bebele ei si e multumita,
Baby
 37+
 37+  Natalia
 Natalia