Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTE LUNITE pentru sarbatoritii zilei de 19: Robert Constantin de CD si Petru Alexandru si Pavel Cristian de Nally.
Am vazut si doi smecherasi tunsi, Razvanel si Edi, niste scumpici...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Monica, sa te ajute DD sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos, si noi suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine si pentru bebe.

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza ce noapte am avut m-a durut o maseaaproape ca nu am inchis un ochi ce pot sa iau fara sa il afectez pe el nurofen este bun?

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

c.valy, am vazut pozele, tare frumosi nasii...
khristin, de vis sunt pozele de la cabana si ce inotator aveti voi acolo, dar si ce mamica frumoasa...
Piolica, Elsa e superba... o mica printesa
Ramoncza, ce bebe cretulin, tare frumusel, ca si parintii lui de altfel...
Numai bebei frumosi...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Multam Ely noi poze cu bianca unde vedem?sau nu vrei sa ne-o arati ti-e frica ca ti-o fura baetii astia frumosi de pe aici? si de se poate un votic pentr-un pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

giuli permite-mi mie sa-ti raspund.Acela este telefonul lui Teo mult iubit!Eu i- am cumparat Karinei...si personal niciodata nu i-a placut, poate o jumate de ora la inceput, dar acum nici nu vrea sa-l vada.Deci am telefon de vandut...glumesc.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Ma gandeam sa-i iau ceva lui Edi, gen pianul ala pe care am vazut ca-l aveti si noi, cel de la Vtech...ala ii place Karinutzei nu? Edi se joaca si acum cu el si il avem de ceva vreme. Nu stiu, ceva interactiv, care sa-l stimuleze...caut caut...
Ma duc maine sa-i iau niste cuburi sa vad daca se joaca cu ele.
Telefonul vostru e in limba romana?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

DAAAA...e fan pianul de la Vtech, nu credeam ca nu o s afie incantata de telefon, dar poate leusorul tau o sa fie.
Si da telefonul are meniu in limba romana.Ma enerveaza ca se aude si incet, ma rog ideea este sa-l puna la ureche si sa nu-i sparga timpanul, dar pana atunci e cale lunga si de abia de aude glasul tipei care vorbeste acolo, cred ca de aia nici nu e incantata de el, ca nu o stimuleaza vocea duamnei

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Reiau mesajul cu vaccinul Priorix ROR - poate o mai vad mamicile cu copilasi mai marisori (scuze pentru repetitie, dar...chiar sunt ingrozita):

Fetelor, eu sunt ingrozita de vaccinul Priorix - ROR. Am inteles ca nu exista varianta de cumparat (cum sunt pentaxim sau infarix). Am auzit numai grozavenii despre posibilele efecte secundare care sunt in principal de ordin neurologic. Si nici nu e ok sa il refuzi pt ca e ciudat cu inscrieri la crese, scoli, gradinite, etc, pe de o parte, iar pe de cealalta parte copilul poate face forme urate de pojar, oreion cu urmari pe masura...Ce ne-ar putea spune mamicile cu experienta?

Babytza incerc sa gandesc pozitiv, dar nu am avut de treaba si am intrebat-o pe pediatra daca a avut vreun caz...si mi-a spus de un bb care dupa ce l-a facut, nu a mai mers in picioare si tremura..asta dureaza deja de 3 luni Si mai stiu pe cineva al carui bb nu a mai vorbit/comunicat (seamana a autism) dupa el..asa ca..

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nocom, Elly, merci pentru aprecieri. Ca sa fac poza aia, am transpirat juma de zi, Elsa nu mai sta locului mai deloc, asa ca am facut 94 de poze pina am ajuns la aia!

HELP!!!! Are cineva scoica de masina Peg Perego? Din aia de bebei? Stiti cum sa o puneti cu fata la sensul de mers numai cu centura de siguranta? Eu nu ma prind deloc. Si nici nu mai gasesc instructiunile de folosire.... Plecam acum in we la drum mai lung si am fi vrut sa intoarcem scoica catre directia de mers. Merci mult

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

c.valy, sigur ca mi-e frica sa nu mi-o fure careva... cu atatia baieti frumosi si smecherasi
Am reusit sa pun niste poze
PozeBianca

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Gata am furato este a noastraea bruneta cu ochi negri(cel putin asa se vad)noi blond cu ochi albastri facem o perechede o sa ne invidieze lumeaasta bineinteles de fata ne accepta ii aducem si va acuma fugim poate ne vede doctorita azi sau macar sa facem programare pt maine.

Mergi la inceput