Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
si Razvan are telefonul de la Power Ranger...o gramada de bani...nu are atata farmec cat au telefoanele adevarate, clar!!!
de aceea nu i-am mai luat si telecomanda de jucarie, ca daca nu produce un efect, degeaba e!
cand se joaca cu telecomanda, o indreapata spre tv si asteapta sa se intample ceva...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonzca79 multumim pt aprecieri!! fetelorrrr...e careva cu fimoza pe-aici???ma refer la flacai, bineinteles.... noi avem probleme...am fost la chirurg la un control cu cca 2 sapt in urma...atunci ne-a spus ca dupa 1,5 ani "il vor taia"...dar azi dimineata s-a trezit tipand si se tragea descutec...m-am uitat si mi=am dat seama ca nu poate urina...in 2 min eram imbracata in drum spre spital...intre timp s-a linistit....l-a consultat medicul care l-a vazut si prima data....si "l-a tratat"...i-a tras putin de piele si a incercat sa-i mareasca orificiul de urinare...era mult prea stramt inflamat fiind... acum la fiecare schimbat de scutec ii pun nidoflor si rivanol.... a mai avut cineva astfel de probleme??? POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
Noi la fiecare bilant lunar, suntem diagnosticati cu fimoza. Ma rog, Edi e . Nu se decaloteaza deloc, am tras de pielicica aia de mi-a venit rau si nimic, in fiecare seara la baie trag...si trag...nu se misca si pace! Pediatra ne-a dat enshpe mii de trimiteri dar nu se baga nimeni pana la un an. Nu-l deranjeaza, urineaza (zic eu) normal.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
anamona spune:
claudinna, eu cand am zis ca intercationam nu m-am referit la faptul ca thea ar raspunde la intrebari de genul "unde e albinuta"?
ea da cu palmutele peste personaje in timp ce ii povestesc despre ele, iar la seria din care face parte www.libris.ro/divertisment/cutu-catelusul-RAO973-103-124-8--c7526--p322665.html" target="_blank">Cutu Catelusul interactionam cu jucaria din carte...e un catel atasat de carte pe care il manevrezi cu degetul, isi misca capul si practic joci o mica piesa de teatru cu ajutorul lui. Thea il iubeste nespus.
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui claudinna si Razvan are telefonul de la Power Ranger...o gramada de bani...nu are atata farmec cat au telefoanele adevarate, clar!!! de aceea nu i-am mai luat si telecomanda de jucarie, ca daca nu produce un efect, degeaba e! cand se joaca cu telecomanda, o indreapata spre tv si asteapta sa se intample ceva... blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Da, da! Exact asa si Edi. I-am dat un telefon real dar nefunctional, un Zapp, antic si de demult. Ti-ai gasit! Apasa pe butoane, vede ca nu se aprinde ecranul si il arunca. Adica...hei, pe cine vrei tu sa pacalesti cu vechitura asta?
Ticker Edi
claudinna spune:
mi-au pus chitiuta sa-mi acopere cheliuta
cheliuta asta!
asha aratam dupa prima runda
caciula de toamna
ce sa mai, am si eu scaun in radul lumii!
blog cu basca
Razvan
anamona spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Ma gandeam sa-i iau ceva lui Edi, gen pianul ala pe care am vazut ca-l aveti si noi, cel de la Vtech |
giulli, nu stiu cum e pianul cu pricina dar cand luati jucarii muzicale sa fii atenta la sunetele pe care el scoate....noi ne-am pacalit la astea ultimele, noroc ca volumul este incet...
suntele trebuie sa fie cat mai naturale, majoritatea jucariilor au un sonor groaznic metalic si tare..ei bine asta deformeaza auzul copilului si ii poate denatura urechea muzicala....
claudinna spune:
10q, ramonzca!!
nu stiu de ce am avut dilema asta, ca doar am mai luat si i-am mai dat medicamente dupa prescriptie
anamona, tot e o treaba! eu ziceam ca Razvan nu prea se arata interesat de carticele si sincer, nici eu nu prea am rabdare cand il vad ca ii fug ochii in alta parte
blog cu basca
Razvan
anamona spune:
claudinna, foarte bine faci ca nu insisti...
ii dezvolti ariile de interes rand pe rand...altfel ai risca sa nu mai dezvolti nimic...
_giulianna_ spune:
Ce bine ii sta lui Razvanel, chiar si asa tuns!
Edi are fatza de Rambo! Nu pot sa ma obisnuiesc deloc cu el asa, parca e mai matur, nu stiu, e schimbat total. Vreau sa pun si eu poze dar nu-mi mai stiu contul
Ticker Edi