Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)
Raspunsuri - Pagina 6
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kllemi baby_boy zi-mi si mie cum ai facut tocanita de rosii fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Daca vrei iti spun (si) eu ca tocmai am luat-o de pe foc:
Am portionat un pui si l-am pus la fiert. Intre timp am curatat de coaja vreo 7-8 rosii mari, le-am taiat cubulete, am curatat vreo 3 cepe, le-am taiat si pe ele si le-am pus la calit. Cand a capatat o culoare aurie, am turnat rosiile si am lasat sa fiarba. Am mai pisat si niste usturoi (1 capatana am pus eu) si cand au fiert rosiile l-am pus si pe el. Am mai lasat putin, am pus bucatile de carne, patrunjel tocat si....gata!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
giuli permite-mi mie sa-ti raspund.Acela este telefonul lui Teo mult iubit!Eu i- am cumparat Karinei...si personal niciodata nu i-a placut, poate o jumate de ora la inceput, dar acum nici nu vrea sa-l vada.Deci am telefon de vandut...glumesc.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
ramonzca79 spune:
multumim pt aprecieri!!
fetelorrrr...e careva cu fimoza pe-aici???ma refer la flacai, bineinteles....
noi avem probleme...am fost la chirurg la un control cu cca 2 sapt in urma...atunci ne-a spus ca dupa 1,5 ani "il vor taia"...dar azi dimineata s-a trezit tipand si se tragea descutec...m-am uitat si mi=am dat seama ca nu poate urina...in 2 min eram imbracata in drum spre spital...intre timp s-a linistit....l-a consultat medicul care l-a vazut si prima data....si "l-a tratat"...i-a tras putin de piele si a incercat sa-i mareasca orificiul de urinare...era mult prea stramt inflamat fiind...
acum la fiecare schimbat de scutec ii pun nidoflor si rivanol....
a mai avut cineva astfel de probleme???
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik
kllemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Daca vrei iti spun (si) eu ca tocmai am luat-o de pe foc: Am portionat un pui si l-am pus la fiert. Intre timp am curatat de coaja vreo 7-8 rosii mari, le-am taiat cubulete, am curatat vreo 3 cepe, le-am taiat si pe ele si le-am pus la calit. Cand a capatat o culoare aurie, am turnat rosiile si am lasat sa fiarba. Am mai pisat si niste usturoi (1 capatana am pus eu) si cand au fiert rosiile l-am pus si pe el. Am mai lasat putin, am pus bucatile de carne, patrunjel tocat si....gata! Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
deci carnea o fierbi separat......am inteles....multam
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
anamona spune:
muscaturi
tzuki ma musca in joaca de mana si rade dupa aceeaa...de sani a incercat de vreo 2 ori, nu a strans tare si a fost foarte receptiva la "Au ma doare" ca nu a mai repetat figura.....
de catelusul vorbitor eu pot spune numai lucruri bune, ne-a scos din multe belele, la masa e inca elementul nelipsit, pur si simplu il adora iar noi ii stim toate cantecele pe de rost, m-am trezit chiar si la servici fredonand "Cap, umeri si genunchi si degete...."
alte jucarii (de 9 luni ca doar atata avem): i-am cumparat in ultima luna obiecte care prezinta interes pt ea: telefonul de Fisher price, telecomanda de la Liitle Tikes, si mai multe carti printre care de foarte mare interes sunt: Nuta albinuta, Rita Gargarita, Cutu catelusul, Maruska Ratusca si Paddy Poneiul. II place sa dam paginile, sa ne uitam la poze si sa interactionam cu animalutele,
Lui Cutu Catelusul i-a prins gustul si la propriu si la figurat, deja i-a inmuiat pana la rupere coperta
kllemi spune:
Am plecat la ca acum mi se trezeste lausorul sa pape putin tzitzi....si nu de alta dar sunt praf.....sper sa mai pot intra si maine, macar sa va salut.....noapte buna tuturor
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
Ravzvan inca nu se arata f incantat de carti...ne uitam la poze, ii spun cate ceva, se uita la mine, daca-l intreb imi arata ce i-m aratat eu mai devreme si gata! pa, carticica!
astept momentul in care se va apleca asupra lor
de muscat nu musca, in schimb ma ciupe de partea interioara a mainii, incat mi se taie respiratia. face treaba asta la culcare, cand se cuibareste la pieptul meu, sau tot seara, cand ii dau laptikul
si apropos de laptik, sa nu-l deochi, dar de ceva timp a inceput sa bea cate un bibe plin si seara si dimineata!
intrebare intrebatoare de mamica zapacita: 10 pic* 2 ori/zi inseamna: a) 10 dimineata si 10 seara
b) 5 dimineata si 5 seara??
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Ada asta e telefonul de care spuneai ca i-a placut mult lui Teo? http://www. crazytoys .ro/jucarii/Litere-si-Cifre-1054/Fisher-Price-91/5516/Laugh-n-Learn-Telefon-educational-in-limba-romana.html Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
asta e telefonul pe care il avem noi
ca minusuri as zice:
- e ca e cam voluminos pentru un bebe
- tipa care vorbeste are un puternic accent spaniolesc
ca faza draguta, noi pe telefonul asta mixam la greu: apasam repede pe taste si formam cuvinte: cum ar fi Te- A -....in fine ne jucam noi adulti
claudinna spune:
felicitari bebelusilor care au fost la bilant!
ClaudiaH, ne spui si noua ce teste i-a facut dr Luciei??
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui nikolici giuli permite-mi mie sa-ti raspund.Acela este telefonul lui Teo mult iubit!Eu i- am cumparat Karinei...si personal niciodata nu i-a placut, poate o jumate de ora la inceput, dar acum nici nu vrea sa-l vada.Deci am telefon de vandut...glumesc. Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
Ma gandeam sa-i iau ceva lui Edi, gen pianul ala pe care am vazut ca-l aveti si noi, cel de la Vtech...ala ii place Karinutzei nu? Edi se joaca si acum cu el si il avem de ceva vreme. Nu stiu, ceva interactiv, care sa-l stimuleze...caut caut...
Ma duc maine sa-i iau niste cuburi sa vad daca se joaca cu ele.
Telefonul vostru e in limba romana?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi