Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)
Raspunsuri - Pagina 22
_giulianna_ spune:
Am urmarit un documentar extrem de interesant. Daca vreti sa-l vedeti si voi, e aici http://www.trilulilu.ro/petreradu1/5d9ff90726e597
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
luminita2008 spune:
tuturor!
monica, ma bucur ca e totul ok, scoatem vineri agitatele. te pupam!
babytza, sanatate multa tuturor!!
sanziana, elly, laura, nocom, julax, giulianna, nikolici, multumesc de raspuns, am primit si eu indemnizatia, dupa 2 zile luungi de asteptare si intarziere...
ankussa

nocom, angelynna, puiutii vostri sunt absolut superbi!!!
nocom, trebuie sa fie tare emotionanta experienta cu Matei. o sa ii treaca de verisoara, am patit-o si eu tot asa
, la o varsta mica. 
oana, multumesc de raspuns, faina ultima voastra achizitie. vreau sa le iau hunilor ceva asemenator.
nerantula

nikolici, e o faza trecatoare cu baita, am mai auzit asemenea cazuri. hunii de 2 saptamni nu mai suporta sa ii clatesc cu dusul, la fel, nush ce au patit, dar la fel reactioneaza amandoi, desi ii spal si separat...
. sper sa treaca cat mai repede!
claudinna, ai mei baga degetelele in gurita cand le iese un nou dinte si la masa, studiaza mancarea pe care o scot din gurita
. ii las de fiecare data cand vor sa faca asta si nu a devenit obisnuita.
angelynna, nici hunii mei nu stau cu caciulita pe cap, nici macar 5 secunde
! cand erau mai mici stateau, nu f mult, dar stateau... nush cum va fi la mare, nu suporta nici sepcute, nici palarii, nici baticuri, nimic, nimic... of of, mai mai...
eu le tai unghiile numai in somn, tot f repede, ca ma simt si se trezesc. trebuie sa fac operatiunea in primele 15-20 min de somn.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
c.valy spune:
Azi am facut o tocanita de ceapa cu carnita de pui (pt noi) si mi-am pus sa mananc Luca a stat langa mine (ma privea) asa ca i-am dat si lui cate un dumicat mai mult zeama pana a mancat o felie de paine si mai vreea,chiar ia placut sa ii faca oare rau ceapa nu e prea devreme sa ii dau ceapa prajita?
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic
poze nunta
c.valy spune:
Inca ceva copii vostri cand sunt prea obositi adorm?poate suna aiurea dar Luca azi nu a dormit de la 8 dimineata daca am fost papa,asa ca pe la 2 l-am pus la culcare mi-a luat cred ca 20 minute sa il adorm se foia de obicei in 5 minute adoarme,el pana la 2 mai avea un somn de vre-o ora si ceva de pe la 11...sa fie oboseala motivul neadormirii lui?sau o fi altul...
un votic pentr-un pitic
poze nunta
baby_boy spune:
C.valy.eu cand gatesc si mananca si Raducu fac ceapa mai mult innabusita..o calesc foarte putin. E mai sanatoasa si pentru noi innabusita decat prajita
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
c.valy spune:
Corectez inabusita am facuto si eu (am pus ff putin ulei) mai mult fiarta in apa...ca in casa la noi nu se mananca prajeala de fel
un votic pentr-un pitic
poze nunta
elly_16 spune:
lala77, foarte tari fazele cu soricelul care roade tot din frigider

... domnisoara Anna se autoserveste 
angelynna, felicitari pentru domnisoara care face kk la olita
. Eu nici macar nu mi-am pus problema sa-i cumpar inca olita... mai asteptam...
bitza, foarte interesant testul, dar nu cred ca o sa-l fac, cel putin nu acum, nu vreau sa ma stresez, ca cine stie ce chestii copilul meu nu le face... poate altadata
c.valy, esti o fericita ca ai marea aproape, ca poti merge la plaja oricand ai chef, bucurati-va de zilele insorite care au mai ramas, ca lunga e iarna...
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
piolica spune:
claudia, din ce spui tu acolo pediatrul lui Stefan e destul de terorist. Nu stiu cum sint alti medici de aici din Franta, insa pediatrul Elsei a facut aceste teste cu ea si nu s-a apucat sa-mi faca nici o polologhie. Era mai mult un joc cu Elsa.
Au fost anumite chestii de care m-a intrebat si i-am zis ca Elsa nu face si mi-a zis ok, nu s-a pus deloc problema sa ma impacienteze...A notat totul in carnetul de sanatate al Elsei si gata. Iar eu am fost destul de cool. Si el la fel.
Eu sint de parere ca aceste teste sint bune atit timp cit sint facute intr-o atmosfera relaxata, iar concluziile nu sint trase aiurea.
Mamica fericita de bebelina Elsa
angelynna82 spune:
Lumi 
C.valy si Crina adoarme destul de greu cand este fff obosita
, ii inabusesc legumele mai mult, parca e si mai gustos asa 
Elly 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
Nocom spune:
INTREBARE
Pentru cine a facut deja vaccinul prevenar... cat v-a costat o doza? Noua dr ne-a spus ca sunt 3 doze si una costa 380 ron!!! Asa de scump e?!?!?

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA