Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara si de la noi

LA MULTI ANI MIKUL ROBERT..te pup muah,muah.Alexia

Ange ce dragutza e Crina,ce ochisori superbi

Piolica nici noi n-avem cercei,mi-e o groaza sa o duc ....

Lumi mie abia ieri mi-au intrat banii si de obicei ii primeam pe 15

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

andy.p nu-ti fie teama sa-i pui cercei!! Si noi i-am pus abia luna trecuta... nu a plans deloc cand a impuscat-o, doar cand o chinuia sa stea nemiscata sa-i dea semne pe ureche cu o carioca..... si tot inegale ni se pareau semnele fata de baza urechii.... si i-au facut de vreo 8 ori semne, iar daria s-a plictisit.... atat.

Bafta

Abia astept s-o vad FETITA!!!

pupici

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nocom multumesc de incurajare...cum s-a acomodat cu ei?Nu o deranjeaza cand doarme?Alexia doarme mai mult pe burta si mi-e frica sa nu o deranjeze?Cat timp se sta cu cerceii sterili?Noah te-am prins acum si te bombardez

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

andy nu a avut nici o treaba de la inceput. De cate ori adormea ii puneam unguentul ala si nu avut nici o reactie, nu s-a inrosit, nu s-a infectat...nu au incomodat-o nicicum. Si Daria doarme tot pe burta si nu au incomodat-o DELOC! Cerceii medicinali se pot tine max 6 saptamani, dar noi dupa 3 saptamani i-am inlocuit cu ai nostrii, Mie imi era frica sa nu se desfaca cumva surubul ala si sa-i inghita... dar nu a fost cazul. Abia am reusit eu sa-i desfac cand am vrut sa-i schimb!!

poze cu noi poze DARIA

Mergi la inceput

lumi mie alocatia mi-a venit pe 17 dar cred ca motivul e ca 15 a fost sambata, altfel nu intarzia.... Pana la urma i-ai primit?

poze cu noi poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Referitor la taiatul unghiutelor..nici Radu nu mai sta..i-le dai cu greu imediat dupa ce se scoala din somn pentru ca e mai linistit.

Revin si eu cu intrebarea..deoarece n-a raspuns nimeni..fetelor care ati luat catelusul vorbitor de la Fisher price..de unde si cu cat l-ati luat..ca am vazut niste preturi..vorba Adei,"nesimtite" ..pe net.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello

Sunt acasa, am facut eco, bebe este foarte bine, misca cu putere si creste frumos. E cam cu 2 saptamani mai dezvoltat, are in jur de 3 kg, lichidul nu a mai scazut, tensiune 13 cu 8, placenta e grad 3 si nu mai rezista foarte mult. NE vom monitoriza din 2 in 2 zile de acum si saptamana viitoare dupa ce implinim 37 de sapt dupa UM facem cezariana, nu mai stam, nu ne mai gandim la naturala... asta este...doc a zis ca e pacat sa-l scoatem si sa facem injectii de maturare a plamanilor daca el inca e bine si creste frumos in burtik

Asa ca mai bagati putin agitatele la naftalina pana pe vinerea viitoare asa.
Va multumesc de sustinere
Stie cineva ceva de babytza???

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Salutare azi am fost la medicul de familie la bilant consultat,cantarit si masurat totul e ok mai putin greutatea nu ca ar fi putin caci nu e tinand cont de greutatea lui la nastere problema este ca nu a luat decat 200g in doua luni sau cam asa (nici nu sta in cantar sa il cantareasca calumea),dar asa imi iese si mie acasa pe cantarul meu,mi-a dat sa ii dau vitamine (pikovit si cipro...nu mai inteleg),el pana acuma a mai luat vitamine date de alt medic pediatru care l-a vazut in paralel cu medicul de familie abia le-a terminat acum sunt in dilema ce sa fac sa i le dau pe astea sau sa astept sa ajung tot la medicul pediatru(asta saptamana viitoare ca acum e in concediu)

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

A nu stiu daca v-am mai zis azi Luca sa ridicat singur in picioare agatat de husele de la patut cand l-am vazut cum sta am inlemnit nu poate sta decat putin apoi da sa place si face boc si se amuza cade apoi o ia de la capat are activitate bun ca nu se loveste nu are de cese ridica si mangaie peretii ar vrea sa ii guste asta mi se pare mie ca vrea sa faca

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare si de la noi!

Noi suntem in deplasare la bunica din moldova, avem acces foarte, foarte rar la net, asa ca va rugam sa ne scuzati absenta si, mai ales, lipsa urarilor in timp real pentru micii sarbatoriti care aniverseaza primul anisor ... La Multi Ani tuturor piticilor care v-ati sarbatorit zilele acestea, sa cresteti frumos si sa fiti sufletul drag si mandria parintilor vostri!

Am citit in fuga cate o pagina, nu am retinut mare lucru, in afara de subiectul inca foarte fierbinte si la noi, cel al diversificarii si alaptarii ... Gruia zilele astea a ramas iar foarte in urma cu mancarica diversificata, fructe nu mai mananca deloc, deloc, nici piure, nici bucatelele care altadata ii faceau placere cateva momente. La pranz mananca cu greu mancare de-a noastra, borcanele sau piureuri nici sa nu vada, iar seara merge cu greu un iaurtel, jumatate baut din pahar, jumatate cu 2 lingurite de cereale ... cam asta e ceea ca mananca el zilnic, max 300gr adunat Este, in continuare, fan tzitzi, se trezeste si noaptea de 4-5-6 ori , ziua se agata de mine destul de des sa-l mai alin la san ... eu nici nu ma gandesc sa-l intarc, desi presiunile in jur au inceput sa creasca, inclusiv mentalitatea celor mai in varsta este contra alaptarii dupa varsta de 1 an, perspectiva ca bebe sa fie alaptat pana la 2 ani fiind tratata de-a dreptul cu ironie! Ma rog, lumea are dreptul la o parere, ideal ar fi sa fie exprimata in sinea ei, daca nu e solicitata, insa pe mine nu ma influenteaza nicicum. Copilului meu ii e foarte drag sa stea la sanul meu, din orice motiv, iar eu nu ii voi refuza asta, mai ales ca si mie ii face mare placere

Am vazut ca au inceput emotiile pentru Moni, tinem si noi pumnii si asteptam cu nerabdare aparitia noului bobocel de .. august Bafta, Moni, oricand ar fi!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput