Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Angelynna, stai linistita!Ma bucur ca sunteti mai bine si imi place de Crinuta asa mai...slabuta(nu ca ar fi, dar fata de cum era inainte).Incepe sa devina o mica domnisoara
Lui David ii tai unghiile cand e mai linistit si ma lasa daca ii dau lui 'teaca' in care intra forfecuta.Altfel daca situatia e naspa si nu am prins moment favorabil i le tai in somn.

Ada, nu stiu sa nu se gaseasca Priorix.Lipseste in schimb Infanrixul penta (de el ziceau fetele).
Ma bucur ca ai facut precizarile facute legate de Priorix.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Angelynna, ce crinut frumos ai, o adevarata floricica... si foarte studioasa, bag seama, de pe acum umbla cu cartile dupa ea.

PozeBianca

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Ada, nu stiu sa nu se gaseasca Priorix.Lipseste in schimb Infanrixul penta (de el ziceau fetele).
Ma bucur ca ai facut precizarile facute legate de Priorix.

Oana, merci. Cred ca il cumpar de-acum, si-l stochez la frigi...
La Teo l-am tinut destul de mult... ca nu ma hotaram sa-l fac.. sa nu-l fac... pe la 16-17 luni i l-am facut.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, nu stiu de ce dar eu am ramas cu impresia data de medicul de familie ca il facem 'de acolo' - adica de la policlinica.
Si citisem pe alt forum ca se incearca inlocuirea schemei de la stat cu schema de la Glaxo (adica gratuitatile de acum sa fie inlocuite cele de la Glaxo si facute gratuit) si ca ar fi inceput cu Priorix-ul (eu banuiesc pentru ca e cel mai ieftin).
Asa ca mai bine intreaba medicul de familie ce si cum.Eu am ramas cu impresia ca se face Priorix-ul gratuit de la stat (fostul ROR inlocuit cu Priorix si facut gratuit)

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Luminita si la mine au intarziat cu indemnizatia, de obicei luam banii pe 17, dar iata ca e 19 si nici urma de bani si ce-i mai asteptam...

PozeBianca

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

va multumesc frumos ptr raspunsurile ref la scoica de masina. Si acum ma enervez cum a putut sa ma influenteze tipa aia in conditiile in care eu eram f sigura ca nu se pune cu fata la directia de mers. Doar citisem asta de mai multe ori, insa pierzind instructiunile m-am gindit ca poate nu am vazut eu bine.
Eu o sa o tin pe Elsa in scoica pina la 13 kg ca atit poate sa duca.

va pup. o seara buna

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Avem poze noi AICI

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

draguta foc si tare ochioasa.
am vazut ca are cercelusi, aici nu recomanda gauri in urechi pina la 2 ani.... si nasa Elsei i-a luat cercei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Elly si eu ii tai unghiile repede, asa am sa fac, o pun la tv , sa stii ca ii "fura" lui sor-mea cartile

Multumim de aprecieri, sunteti niste scumpe

Oana va am si pe voi cu drag, e intradevar o domnisoara

Piolica noi avem cercelusi de la 2 luni, puteam sa ii fac din maternitate dar erau asistentele foarte.... si a venit dr de la policlinica acasa cu pistol si gata cercelusii, la 1 an ii voi schimba cu altii mai mari, de ce nu se recomanda la voi? ma gandesc ca fata va fi maricica si poate nu va accepta. Cand i-a facut gauri a plans putin dar pe urma a fost ok

Legat de carti Crina are un interes enorm sa le raoda sau sa le rupa, am doua cartonate, inclusiv paginile si pe acelea i le dau, restul de la Adevarul sunt puse bine , jucarii....hmmmm, are un elefant de plus care il ia in brate si il iubeste, un catel tot de plus(are mai multe de plus dar nu se iubeste cu ele) si multe zdranganeli

Si acum o noutate: a facut kk la olita

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

angelynna, doctorii de aici spun ca lobul urechii e foarte fragil. se pare ca ei considera putin barbar sa dai gauri pt cercei la bebelusi. Asta e! Oricum, acum va merge la cresa, poate e mai bine sa nu aiba pina nu va sti ea ce se intimpla cu urechile ei.
Dar mi-a placut de fetita ta cu cercelusi, e o scumpa.

Mergi la inceput

Si Biancai ii "plac" cartile, dar nu prea are ocazia sa puna mana pe ele, nu-i dau, in schimb smotoceste toata ziua cate o revista, o rupe bucati mici-mici, iar apoi le aduna pe varful degetului, adica se lipesc de degetul ud de saliva si tot vrea sa sa le manance. Trebuie sa fiu foarte atenta sa nu le inghita...

PozeBianca

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput