Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (171)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

piolica, si Spock scrie ca se instaleaza copilul cu fata la directia de mers doar cand are minim un an SI minim 12 kg.Daca unul din criterii nu e indeplinit se pune cu spatele la directia de mers.
Lui David i-am luat scaun de la Chicco tot cu spatele la directia de mers si va sta asa in urmatoarele luni (lui ii cam ies picioarele din scoica si nu mai e deloc confortabil la drum lung).
La noi scoica e de drumuri scurte in oras si scaunul in afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Referitor la vaccin am sa il fac, pentru ca dupa un an va merge la cresa dar asta abia la toamna viitoare, unde se va cere vaccinul acesta…cu toate ca si mie imi este frica

Nocom frumoase poze, Daria este o bobocica superba , moama cat doarme Daria, am toate familia

Oana scuze ca raspund cu intarziere , m-am tinut sa iti spun dar….Crina este mai bine, temperatura nu prea mai este, in continuare urmeaza tratament, azi noapte a dormit toata noaptea si parca papa ceva mai bine, voi ce mai faceti?

Ankussa va am si noi

INTREBARE: cum taiati unghiile copiilor care nu stau ????deja nu mai sta la taiat de unghii, plange, misca mana/piciorul..., adomrita nu pot pt ca se gadila la picioare si se trezeste

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Babytza unde sunteti? Vreo veste de la Moni?

Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Avem poze noi AICI

Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Ada asta e telefonul de care spuneai ca i-a placut mult lui Teo?
http://www. crazytoys .ro/jucarii/Litere-si-Cifre-1054/Fisher-Price-91/5516/Laugh-n-Learn-Telefon-educational-in-limba-romana.html

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

dap, asta e!
Doar ca am vazut ca l-au scumpit la o mare nesimtire...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

c.valy, multumim pentru Va trimitem si noi un buchet de si -ici. O pereche tare frumoasa. Stiam eu ca cineva o s-o fure pe Bianca. V-a vazut doctorita?

PozeBianca

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Angelynna, multumesc .
Reteta de lasagna

Ingrediente:
- paste de lasagna (marca Barilla sau altele)
- cca 600-650 g de carne de vita tocata
- cca 500 g de cascaval sau parmezan
- 1 borcan de sos Barilla Olive sau Uncle Bens (Sweet and Sour)
- 500 ml de lapte
- 2 galbenusuri
- 100 g de unt
- 2-3 linguri de faina
- condimente: oregano, cimbru, busuioc etc.
- sare
- piper negru si piper alb

Mod de preparare:
Sos Bechamel
Intr-o tigaie de teflon se topeste margarina sau untul, se adauga faina (toata) si va rezulta un ghemotoc, care se desface cu lapte putin cate putin (pe foc), se pune sare si piper alb. Sigur va avea cocoloase, nu-i nimic! Dupa ce se ia de pe foc, se adauga galbenusurile unul cate unul si se amesteca continuu. Consistenta sosului = consistenta smantanii (poate o idee mai subtire); se mai poate adauga lapte daca este prea gros.

Sos Ragu
Intr-o tigaie cu putin (dar putin) ulei se calesc 1-2 cepe tocate marunt si 1-2 morcovi dati pe razatoarea mica, cu putina sare. Cand s-au inmuiat, se adauga carnea, putina sare, se pune capacul si se amesteca din cand in cand, pana se fierbe bine. Se ia capacul, se adauga piper, cimbru, oregano, etc., dupa gust, se lasa sa scada, apoi se adauga borcanul de Barilla Olive sau Uncle Bens. Dupa ce s-au amestecat si fiert, se mai pot adauga sare, piper si condimente, dupa gust. Se mai lasa sa scada, nu trebuie sa aiba sos mult.

Se rade tot cascavalul pe razatoarea mica.

Tava se tapeteaza cu margarina sau unt si cu lingura se adauga:
- un rand de sos Bechamel
- un rand de sos Ragu
- foi de lasagana
- un rand de sos Bechamel
- un rand de sos Ragu
- un rand de cascaval
- foi de lasagna
- un rand sos Bechamel
- un rand sos Ragu
- un rand de cascaval
- foi de lasagna
- sos Bechamel
- cascaval din belsug.

Se incinge bine cuptorul cam 30-40 min. si apoi se da focul mic (dar nu foarte) si se baga tava la cuptor. Dureaza cca 20-30-40 min. E gata cand pe margine (la capete) a capatat o culoare aramie (nu arsa).
Se serveste calda, cu ketchup si/sau parmezan.

PozeBianca

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Eu ii tai unghiile cand se uita la TV la reclame, e innebunita dupa reclame, insa am foarte multa dexteritate, in max. 5 minute i le tai si pe cele de la maini si pe cele de la picioare.

PozeBianca

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Elly am sa fac si eu

Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cucu si de la noi.
n-am apucat sa mai intru aseara, si ati scris mult... abia am apucat sa citesc, si am si uitat ce vroiam sa scriu si eu "in return"...

scoica de masina, eu am inteles ca NU se pune cu fata la sensul de mers. Prin scoica inteleg cosuletul cu maner si fara baza, care se prinde cu centura de siguranta.
Exista scaune 0+ care se pun intai cu spatele, apoi cu fata. Nu stiu daca exista scoica cu baza care se poate pune in baza si cu fata si cu spatele, nu am vazut niciodata un model.

ROR si eu am avut anul trecut cu Teo toate spaimele Corrinei. Pediatra nu a reusit sa ma linisteasca prea tare... mi-a spus asa:
1) eu n-am avut niciodata un asemenea caz
2) as face copiilor mei Priorix (nu varianta gratuita, nu stoi cum se cheama) - ea neavand copii, doar o nepoata care i-a facut acest vaccin
3) au fost cazuri de declansare a autismului, nu la Priorix ci la celalalt, si ca sa se declanseze ceva trebuie sa existe fondul/boala / doar ca nu stiu parintii de ea. (Hmmm... logic ca nu stii de ea, daca nu s-a decalnsat...)
In plus, nimeni, niciodata nu a putut dovedi ca s-a declansat de la vaccin, poate fi o coincidenta.

In fine, eu fiind gravida si temandu-ma si pentru cel mic, am ales sa-i fac lui Teo Priorixul. A fost totul ok.
Acum retraiesc spaimele cu Radu, mai ales daca-mi spuneti ca priorix nu se gaseste, atunci l-am cumparat din farmacie!!!

Mai vorbeati voi de carti. Sa va zic de Teo, interes ZERO fata de carti, pana foarte de curand, cand au inceput sa-l intereseze revistele cu Thomas, Roary, Wall-e, Cars, etc... si cele cu masini (auto-motor, auto-bla-bla...).
Pana la ele dadea cu mainile peste carte ca s-o indeparteze, si daca insistai ori se smucea si pleca, ori smucea cartea si o arunca. Adica asta numesc eu "niciun interes..."
Nici acum nu are rabdare sa citim vreo poveste, face tot asa.

Putem citi cate putin din cartea cu Wall-e, sau din Cars, atat.

Radu in schimb... roade tot! Si rupe tot.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput