Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)
Raspunsuri - Pagina 5
ellis spune:
VALI - pe tine te asteptam sa imi spui ce ai mai facut; la noi e unica solutie, parintii nu sunt aproape, de bona nu poate fi vorba; m-a cam deranjat faptul ca nu gasesc directoarea sau educatoarea fetei sa vb cu ele inainte de a o duce, sunt in concediu..sau naiba stie, si dau de alta educatoare, care nu-mi ofera datele pe care i le cer si care nici nu-mi place(ieri urla la copii de mama focului); astazi plecam sa ii mai cumparam niste pantalonasi subtirei si incaltari de interior, poate si tricouri(desi chiar avem o gramada), sosetute...nici nu stiu ce ar mai trebui...gentuta avem, i-am luat canita...periuta de dinti inca nu ii iau ca sta doar pana la 13; eu am un fix cu olita, as vrea sa duc eu olita numai a ei, nu stiu daca ar fi doamnele de acord, insa cred ca si daca e doar a ei, tot va fi folosita in comun...mi-e tare teama de infectii urinara! in plus am inceput sa ii dau imunomix si i-am facut havrix.
sunt exagerata eu?
VICTO - nu i-ai zis nimic bonei?
ca zici hai la cresa ca poate acolo nu ii bat....sa va zic de unde vine ingrijorarea mea cea mare, prin cautarile mele, am gasit o mamica ce zicea ca si-a retras fata de la primii pasi ca i-a zis ca miss le loveste, eu sper sa nu fie asa, ca nu accept nici sa o smuceasca, d-apoi sa o loveasca...si cred ca o sa le fac pe doamne sa inteleaga de la inceput chestia asta, ca nu cumva sa miros ceva dupa...
...cica ar fi 8 in grupa la noi, 2-3 anisori, am si vazut un baietel, care ieri in viteza i-a tras Alessiei un pupic fix pe bot, e primul ei sarut...si baiatul avea si muci...na, ca se explica si imunomixul!
VALI - la ce gradi cu supraveghere video sunteti voi? vreau si eu, ca astia nu au...o dai la program scurt la inceput? cat costa?...la noi e 550 pana la 13, 650 pan la 14, 750 pana la 17, 900 pana la 20.
mama...ce era sa pierd tot mesajul!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
slimatei spune:
neatza
proaspata?
elli 
cum iti inteleg preocuparile...
eu aici abia de la 3 ani o pot da la gradinita...nici nu vreau sa ma gandesc ca la anu'....
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
vali_delide spune:
Salutare! Am scris dimineata un mesaj luuung si mi-a stins piti calculatorul inainte sa-l trimit!![]()
Ellis, noi mergem la gradi in Popesti-Leordeni, e mai aproape de noi decat cele din oras.Costa 600 ron program pana la 14,in plus se plateste masa, 9 ron/zi,calculat la nr. de zile in care papa acolo.
Au camere cu transmisie on-line in toate salile de clasa/mese, lucru care imi da o oarecare siguranta.
I-am luat rucsacel, o sa-i duc schimburi (trening+papucei), pampers, servetele umede si canuta cu pai pt. apa.
Am discutat cu proprietara gradinitei legat de aspectul pedepselor,tipatului, lovitului copiilor...teoretic stam bine, vedem ce ne asteapta acolo.Daca vad cel mai mic semnal de abuz asupra copilului, o retrag. Voi sta de vorba din nou si cu educatoarea si ingrijitoarea,pentru ca Andra e cea mai mica din grupa si mi-e teama putin de comportamentul celorlalti copilasi...
Sper sa se acomodeze printesele noastre...vom schimba multe pareri dupa prima zi/saptamana...ooof, ce emotii am!
Stefania, multumim de cafeluta! da, mergem la gradi particulara pt. ca la stat nu primesc decat dupa 3 ani si oricum nu sunt locuri...
Victo,si eu vad multe bone de genul ala in parc,dar cel mai rau e ca vad mamici/bunici care vorbesc urat cu puiutii, tipa si ii plesnesc...imi iau copilul si plec, cu greu ma abtin,dar nici nu ma pot certa cu asemenea specimene in fiecare zi
Ah,Ellis, am uitat...unde o duci, la "Primii pasi"?
Fetele din Bucuresti:vine cineva azi la "Ferma animalelor" din Pantelimon? Cred ca noi bagam o tura de echitatie azi sau maine, ca n-am calarit deloc saptamana asta...in afara de mami, of corz![]()
Pupici tuturor!
Victo spune:
vali, am citit si eu in Forbes despre Ferma animalelor..ce fain de voi..:)
are de toate micu'..tusea de numa,de dim au incpeut si scaune moi si urat mirositoare si cu muci.. asa ca am ajuns la prima tura de antibiotic..:( si nici nu avea muci deloc si colcaie astia la el in gat de numa..ca e infectie de infectie la el.
da asa Ellis, d eunde stim dc la cresa nu-i bat?
faza tare ieri. eram afara si S s-a urcat pe tricicleta unui copil. avea un fata o minune din aia de suna, dar doar daca lovesti, nu merge prin apasare. si mamica celalat ii spunea lui S."loveste, loveste"..am vazut ca el nu a reactionat nicicum si mi./am dat seama ca nu cunoaste notiunea..:):) si i/am si spus mamicii respective, ca nu stie ce e aia.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
vali_delide spune:
Victo, da, ne place mult la ferma,pt. ca printesa e topita dupa cai si nu as avea unde sa o duc in alta parte,e prea mica pt. echitatie...asa ca mergem aici,calarim 5-10 minue, dam de mancare la animale si stam si la aer...
Multa sanatate lui Stefanut,imi pare rau ca a racit asa!
Fii-mea ieri a mancat inghetata
, vad ca nu are nimic (inca), asta mi-ar mai lipsi acum
adinag spune:
Buna fetelor,
Victo, multa sanatate! Dar n-am inteles ce are mai exact de-i trebie saracutului antibiotice?
Va inteleg emotiile cu gradi, si mi se pare asa trist ca ii trece cuiva prin cap numai sa bata un copilas 
Vali, lasa fata la inghetata, ai mei mananca zilnic, nu are ce sa-i faca ![]()
Pupici
ellis spune:
VALI - da , la "primii pasi" mergem; eu nu stiu daca e cea mai mica sau nu; bine ca nu sunt eu deplasata la faza cu batutul, tipatul, zdruncinat...ca eu eram convinsa sa le spun in fata de la inceput , ca sa stie, dar cumnata-mea imi zicea ca le jignesc...ei, mai bine le jignesc eu asa, decat sa matur cu ele pe jos, daca ii fac ceva copilului...ca sa nu spuna ca nu le-am zis.
VICTO - nici a mea nu cunoaste notiunea de loveste, bate...tre sa ii spun "da cu mana...cu palma"...altfel , ca sa priceapa; sanatate lui Stefan!
azi intr-un centru comercial, o tanti ii dadea bomboana Alessiei, iar sotul ii spune repede "nu are voie", saraca femeie s-a mirat, dar s-a si rusinat si si-a cerut scuze...iar Alessia ii zicea "cah, cah!". Pai a mea nu baga bomboane in gura ca nu stie ce sunt, iar dulcele oricum nu ii e pe plac.
LAVI E PLECATA UNDEVA?
Ellis,mami de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
slimatei spune:
wow...ce ma bucur cand vad ca e si adina printre noi...
si stefy papa de rupe inghetata..daca la inceput nu as fi vrut sa-i dau decat putin asa ..acum mi'o fura si pe'a mea
si n'are nik...isi mareste imunitatea..cred..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
elli sa speram ca va fi totul bine
chiar lavinia..pe unde esti..? in vacanza..oare?
papa buuun
ellis spune:
sa va zic o faza: cum naiba e sa iti faci singur actele pt disponibilizare????
...acum nu stiu sigur care e treaba, dar mi-a soptit o pasarica cum ca ministrul nu vrea la unitatea care se va forma prin comasare din 3 unitati(printre care si institutul nostru) 2 juristi...vrea doar 1...iar cealalta persoana are "sustinere mai mare", cum se zicea inainte PCR...eu ce sa fac? imi fac actele singura? sau le gresesc ca sa ii dau apoi in judecata pe magari?
...oricum cica ministrul vrea sa ne vada...asta ce o mai fi insemnand??? sa-mi pun in valoare farmecele personale...si daca da, pe care???? glumesc desigur, dar nu e de gluma, ca de ieri am plans continuu...asta imi mai lipsea acum...insa sper din tot sufletul sa nu fie real zvonul...
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE