Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(192)
Raspunsuri - Pagina 4
Victo spune:
da, deci aceeasi formula...ce sa facem ellis, dc noi mergem la munca..![]()
ce vazui ieri in parc..o cocoana de bona cu doi copilasi, unu de un an, altul de 3..ce limbaj baga aia in ei..ce palmute la fund si/au luat si ala micu si cel mare... cel mic ca vroia sa se urce pe o bancuta si nu intelegea urletul bonei nu/i voie!( si atat, fara explicatii)iar cel mare ca, dupa ce ala mic a fost smucit si pus in mijlocul gropii de nisip, l/a pus michiduta sa se duca si el tot la bancuta aia..
...m/am crucit..si ii si mai explica unei alte bone, ca ea nu e la dispozitia copiilor, ca daca o cer, o cer..
SI APOI l/a pus pe cel mare sa stranga toate jucariile, ca pleaca de acolo, ca nu stiu sa se joace..
asa ca..hai la cresa..sa speram ca aici nu/i bat..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
vali_delide spune:
Victo, eu de teama asta am ales gradinita...sa nu dau peste vreo nebuna sa-mi bata copilul, ca mor cu ea de gat! Deja i-am explicat directoarei de la gradi ce NU accept si m-a asigurat ca singura pedeapsa este time-out-ul pe "scaunelul rusinii", dar fara ca alti copilasi sa rada de cel pedepsit. Spre norocul meu o sa pot urmari pe internet ce fac ei acolo!
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Neata! multu' de cafea...intotdeauna e binevenita... da chiar ca bate vantu' pe aci...cine v-a fugarit, fetelor??? |
eu, mey ..ce nu se stie..?
slimatei spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 ..... azi noapte a nascut si a doua prietena a mea...o fetita minunata... cu o saptamana dupa data probabila...![]() va pupam! azi mergem spre casa...ne auzim! ![]() |
felicitari ,multa sanate si numai bine!

cinstesc si eu la ora asta poate dorm mai bine
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui Victo da, deci aceeasi formula...ce sa facem ellis, dc noi mergem la munca.. ce vazui ieri in parc..o cocoana de bona cu doi copilasi, unu de un an, altul de 3..ce limbaj baga aia in ei..ce palmute la fund si/au luat si ala micu si cel mare... cel mic ca vroia sa se urce pe o bancuta si nu intelegea urletul bonei nu/i voie!( si atat, fara explicatii)iar cel mare ca, dupa ce ala mic a fost smucit si pus in mijlocul gropii de nisip, l/a pus michiduta sa se duca si el tot la bancuta aia.. ...m/am crucit..si ii si mai explica unei alte bone, ca ea nu e la dispozitia copiilor, ca daca o cer, o cer.. ![]() SI APOI l/a pus pe cel mare sa stranga toate jucariile, ca pleaca de acolo, ca nu stiu sa se joace.. asa ca..hai la cresa..sa speram ca aici nu/i bat.. ![]() mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
o mama mia ...cred ca o mancam pe paine...Doamne fereste..e dura tare situatia....eu ma ratoi la ta'su daca'i vb mai rastit la ea..d'apoi un strain...brrr
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui vali_delide .... Spre norocul meu o sa pot urmari pe internet ce fac ei acolo! ![]() Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |

bravo...cine nu ar vrea asa ceva... e privata??"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
Victo spune:
da, Vali..stii ce m-a lasat masca..ca tot asa se lauda la cealalta bona (care si asta bucata buna..iese cu 2 copii..aia mare umbla de habauca printre blocuri, iar pe ala mic de un an il tine in carucior..nu-l da jos veci..si ea sta pe balansoar si fumeaza :()
asa..ii zicea la aia, ca ea si in casa cd sunt [parintii tot asa face..ca ala mare si-a luat-o si dimineata..bine si expresii din alea ..ca o iei la "c..r"..asa urat suna...si tonul ala rastit asa..brrrrrr
Victo spune:
si eu ma duc, ca/s moarta de oboseala..ba gatesc nspe feluri..ba curatenie..deja ajung la limita puterilor..in seara asta m/am apucat de curatat congelatorul.
maine mergem la dr cu piti ca tot tuseste si nu trece cu sirop.
noapte buna!
ellis spune:
| citat din mesajul lui slimatei netaza...va las -ua...elli si iti placu cafeaua mea..daca zici ca ai gustat'o... va ..o zi buna..![]() "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze, Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |
yummi!

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

cu o saptamana dupa data probabila...
de 
-ua...