Gravidute&Mamici de IASI (101)
Raspunsuri - Pagina 6
Anilansa spune:
ne pregatim sa mergem la niste prieteni...si Darius ramane cu soacramea, deci o sa fie ceva mai liniste pina la 9.30 cand e ora de masa ...
lacra mersi pt urare, si mersi pt sfaturi ... de cand e soacramea in concediua a inceput darius sa manance haotic... nu ca as da vina pe ea, dar cand il vede trebuie sa ii dea ceva... sau daca mai are o ora pina la masa si coboram jos si ei mananca.... adica pina acum nu au invatat ca NU trebuie sa mananci de fata cu copilul ceva ce lui nu ii prieste si in plus de asta cu pofta... copilul cere si nu pot sa ii iau fara sa manance, poate trecem cu bine si mai e un pic si iar o sa fim doar noi doi acasa
- cu analizele nu vreau sa le aman dar astept inceput de luna, sapt viitoare le fac sigur, cu toate ca am un pic de teamna ... nu stiu cat ii ia si cum ii ia
lorex bine ai venit la noi, sarcina usoara, eu nu am facut anestezie totala si nici epidurala, am nascut normal.
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
buna dimineata
cam slaba miscare pe aici
va servesc cu o
va doresc o zi frumoasa
Alina cu Darius Gabriel
oana_oana26 spune:
Noi am inceput sa ne gandim deja la petrecerea de un anisor si cum se pare ca ne adunam cam multi am intrat sa va intrebam unde ne sfatuiti sa mergem
multumim mult
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb1f.lilypie.com/NCeWp3.png
Celia spune:
Buna,
Bine ai venit, Lorex!
Tot cu dra dr Mihalceanu am nascut. O recomand cu caldura .
Am nascut natural , fara nici o anestezie.
Si Alina(Alynta) a nascut cu dra dr cele doua minuni ale ei, cand se intoarce din concediu poate iti da ea alte informatii.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
oanka80 spune:
va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra de mamici de iasi.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
13+
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
m-am grabit sa trimit mesajul fara datele mele. asa cum se vede si la semnatura am 13 saptamani si merg la dr ciupilan irina de care ma declar foarte multumita.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
13+
*mamica unui fluturas*
Anilansa spune:
buna dimineata
pt doritori va servesc cu o
noi am avut o noapte agitata .... asa ca sunt somnoroasa ca deabia vad tastatura. imi servesc cafeluta si dupa aia ma duc sa pun o masina de rufe la spalat ca iar sau adunat
va doresc o zi frumoasa
Alina cu Darius Gabriel
iulia-stefy spune:
Salutare!
Ani, multumesc pentru cafea.
lorex, oanka80, bine ati venit. Sarcina usoara si va asteptam cu povesti despre voi....
Lacramioara si Stefania Iulia
Celia spune:
Buna
Oanka, bun venit!
Lacra , ce faceti? Cum e cu serviciu la toti trei?
Tot astept foto din camera minunei de Stefy.
Ani, o zi cat mai usoara , si incearca sa te si odihnesti.
Slaba miscare pe aici...au inceput toate fetele serviciu?
Kriss, ce faceti?
Alessia am vazut ca are intrevederi matinale cu Tudorica de Melania, o scoate bica dimineata in parc. ..
Michelle, voi? Parca spuneai ca intri in concediu... Ce face Domi si bebe?
Daniela , iar sunteti prin Europa? Sau ai inceput serviciu?
Miha , si voi intr-un nou concediu?
Alina, pe unde mai sunteti? La munte ati ajuns?
Oana(Ghinetz), s-au intors barbatii de prn nord? Cum stai cu pregatirile de la gradi?
Ella, voi ce faceti?
Irina, ce face Iustina ? Voi?
Raluuuuu, tu ce faci? Nimic , nimic...un bebe... In rest?
Dastefa, voi ce mai trebaluiti pe la curte? Daria ce face?
Teo , voi ce faceti? Vladut ? Ai inceput serviciu?
Inesa, ce ne mai spui de Bia? Ce faceti?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009