Gravidute&Mamici de IASI (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

anilasa din cate stiu eu nu se fac analize gratuite fara trimitere de la medicul de familie sau pediatru(pe formular special ca la retete).Distractie placuta la aniversarea tatalui
si la mine daria rantaia mult intre mese dar incerc sa revin totusi la un program.E mai greu insa ca pofticiosa plus ca noi stam la curte si daca vede fructe si cere ...
si noi aveam programata o petrecere la McDonalds dar de aseara daria face febra( inca nu mi-e prea clar de la ce)

mihharo concediu placut si spor la treaba pana diseara

Mihaela 17+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

imi cer scuze de intarziere..
LA MULTI ANI CRISTINA!Multa fericire si sanatate!!
Miha, drum bun si concediu placut!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

poftiti la

mihharo... concediu placut
dastefa... si Darius e pofticios, si ii dam tot ce cere... bineinteles cu unele rezervari ... stam si noi la curte dar nu prea avem fructe ...deci trebuie sa ma duc sa iau trimitere, sa o sun pe doctorita dupa 1 ca sa imi faca treimiterea

noi suntem trezi de la 7.15, nu prea a dormit Darius asera, cred ca la durut burtica, la 3 dimineata el se foia in patut si gangurea la ursulet ... la ai mei nu a stat locului deloc... a umblat in tot apartamentul si a mancat cate un pic din toate, lui BICU ia placut cadoul ... sper sa reusesc sa pun pozele ca sun facute cu telefonul

va doresc o zi frumoasa .... si mai facem o prezenta ..... ca vad ca sunt cam multi absenti

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

NEATA
SUNT PLINA DE NERVI, AM SCRIS SI EU CEVA FRUMOS PE UN CEARCEAF PT VOI, SI VINE FICIORASUL MEU IUBIT SI NU STIU PE CE A APASAT SI MI-A STERS TOT

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

NEATA
SUNT PLINA DE NERVI, AM SCRIS SI EU CEVA FRUMOS PE UN CEARCEAF PT VOI, SI VINE FICIORASUL MEU IUBIT SI NU STIU PE CE A APASAT SI MI-A STERS TOT

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

vrei sa iti eu....ca si eu patesc la fel pe butonul " esc" si iti sterge tot... sau sunt doua sageti pe un buton se poate si de acolo

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi Cristina!

Noi ieri am fost sa ne plimbam cu tramvaiul si a fost foarte incantata.....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, mai au si ei perioade... Si eu m-am impacientat la inceput... Poate fi si de la caldura.... Poate fi doar o perioada, dar poate fi si o problemma medicala... exemplu ceva giardia sau alti viermisori... Nu amana prea mult analizele, daca si medicul ti-a recomandat... I-a o trimitere si fa-le.... Eu sper sa fie ceva trecator. Un pentru cavaler...
E foarte posibil sa nu manance si din cauza ca mananca intre mese... Incearca sa-i mai scoti maruntisurile dintre mese... poate doar un fruct... dar nu biscuiti si alte chestioare care pot strica foamea... La noi a fost si asta o problema...
Fa-i un program de masa si incercati incet incet sa-l respectati... La noi a mers si acum nu mai avem probleme...
La multi ani tatalui tau.

Kimeli, ma bucur ca esti mai bine... Multa sanantate. Intr-adevar... chiar asta iti mai lipsea...

mihharo, drum bun si distractie placuta. Va asteptam cu povesti din vacanta.

dastefa, multa sanatate Dariei si un sa-i treaca repede... Ati aflat de la ce e?

byu, capul sus... nu esti singura... Pe mine ma ajuta si Stefy, dar le mai pierd si singura....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Bai mi-a scos peri albi azi Casian,are doua manii si nu stiu ce sa mai fac....una e "cacao" si una e "michi", adica sa bea lapte cu cacao toata ziua si toata ziua sa se uite la niste episoade cu mickei mouse (am ajuns sa cant fara sa vreau melodiile de la michi si sa visez cu michi)

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna mamici si viitoare mamaici.
Sunt din iasi, 12 saptamani de sarcina si vreau sa fiu alaturi de voi.
Vreau sa intreb mamicile cu ce fel de anestezie au nascut si gravidutele daca s-au gandit la asta...mie mi-e cam frica si....vroaim niste pareri..
am auzit ca anestezia generala iti ia 5 ani din viata! Pe ce baza? o fi vreun mit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Pardon, am vazut ca se scrie si medicul la care esti.Pe mine ma urmareste d-ra dr.Elena Mihalceanu.Cine a nascut cu ea a fost multumita?
si pt orice eventualitate - DPN 02.03.2010
Va pup

Mergi la inceput