Gravidute&Mamici de IASI (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

va servesc cu o ...
ma duc sa rezolv problema de dimineata... pampers plin si revin

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

iata ca am revenit

eu incep sa imi fac griji ... in privinta mancatului... la darius... dupa ce iam facut vaccinul la 1 an nu imi mai mananca cum tebuie laptele formula imi mananca doar 3 sferturi din masa....la mancare nu se prea omoara, dor fructele ce le mai mananca... in schimb e un barbatel activ, nu sta locului o clipa
trebuie sa ma duc sa ii fac niste analize dar nu stiu candla sugestia doctoritei... sa vedem cand are tati timp dimineata.

va doresc o zi frumoasa si un weend splendid

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

anilasa toti cred ca trec prin faze de apetit mai mare si mai mic.Eu am de ex o prietena cu 2 fetite gemene deoseama cu Daria.Daca le punem impreuna la masa Daria papa cam dublu fata de ele.Dar ele sunt mult mai energice decat Daria.
Fa si analizele ca sa te linistesti(vezi sa nu ratezi inceputul de luna ca apoi nu mai au fonduri pt analize gratuite) si daca iese totul ok nu te mai nelinisti

Mihaela 17+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

anilasa toti cred ca trec prin faze de apetit mai mare si mai mic.Eu am de ex o prietena cu 2 fetite gemene deoseama cu Daria.Daca le punem impreuna la masa Daria papa cam dublu fata de ele.Dar ele sunt mult mai energice decat Daria.
Fa si analizele ca sa te linistesti(vezi sa nu ratezi inceputul de luna ca apoi nu mai au fonduri pt analize gratuite) si daca iese totul ok nu te mai nelinisti

Mihaela 17+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

la Darius nu ma plang de energie, exact ca in cazul prietenei tale... mananca putin dar au energie multa, nu sta mai mult de 5 minute intr-un loc si mai ales acum ca a scapat la picioare
Mama mea imi zice :" mai tu zici ca nu mananca dar tot timpul el are ceva in mana de molfait (o felie de mar, un biscuite, o bucata de piine,...o rosieect)... asta nu e tot mancare" si probabil aici e greseala mea... ca Darius mananca orice, iar noi ii dam si nu ii mai pastram orele de masa asa cum ar trebui.

am o intrebare pt analize trebuie sa ma duc cu trimitere de la pediatru?daca ma duc fara nu imi face gratuit?

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare fetelor! AZi am mers la plaja "3 papuci" (e mai putin po****ta si apa curata!) si la Delfinariu! AM vazut 2 lei de mare (niste foci mai mari! Frumos!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI CRISTINA! Sa fii sanatoasa si mereu fericita ca acum!

Te pup cu drag si tot binele din lume!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimeli spune:

Buna seara! Din ciclul ”toate mi se intampla numai mie” relatam urmatoarele
Suntem de azi la tratament cu Amoxicilina500-(5 zile,1c/8h) ca ne ”tipa maseaua in gura”, avem o infectie neasteptat de frumoasa ca bomboana pe coliva, asa cadou pe final de sarcina, ca doar nu erau de ajuns durerile de toate cele picioare,maini,capuri,utere,burti etc... offf.
Din cate stiu eu si la recomandarea stomatologului, antibioticul asta e permis in sarcina, sper sa nu fie probleme cu BB.
Doar atat... vroiam sa ma plang si eu cuiva... si aici m-am gandit eu ca e bine.
Sanatate la burtici, la mamici si la bebei.
Noapte buna!

37+ Octavian & Cami-5ani
DPN 07.09.2009

Mergi la inceput

buna dimineata
o fierbinte ... ca azi vad ca e cam racoare dimineata
Kimeli... of mamica... si eu am avut durere de masea in timpul sarcinii... dar nu infectie si am incercat cu produse naturiste:usturoi, sare calda, cuisoare...si am folosit si gel gingival, sper sa fie totul bine , sarcina usoara in continuare

azi lenevim si dupa amiaza plecam la ai mei... e ziua tatalui meu, ia facut tort special pt darius.am sa fac poze la cadou, dar mai tarziu speram sa ii placa

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Am intrat si eu asa o fuga sa va salut, ca pana pe 1 septembrie iau o pauza, laptopul a fost votat in unanimitate ca fiind unul din bagajele la care renuntam ... asa e cand mergi cu trenul, offf... Fug sa fac bagajele si mancare, deja am intrat in criza de timp si copilul nu are stare tot asteptand sa se faca seara

Va pupam pe toate

Si pentru Miha, in avans, ca pe 27 nu sunt aici: LA MULTI ANI , sa fii fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimeli spune:

Buna fetele!
Mi-a cedat durerea, cei drept ca ieri m-am uns incontinuu cu gel cu salvie si propolis. Bine ca am putut dormi azinoapte. Azi e muuult mai bine!

37+ Octavian & Cami-5ani
DPN 07.09.2009

Mergi la inceput