Gravidute&Mamici de IASI (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am inceput cu pozele: sunt de la ziua mea si de la botezul fetitei finilor-Alessei care a fost pe 15 august:

http://family.webshots.com/album/573346566TbWbke?start=216

Alinus si Kimeli felicitari pentru minuni!
Mihharo si Celia multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

alynta multa sanatate puiutilor.E greu si la 10 ani sa-l vezi pe puiul tau bolnav dar cand e vorba de un bb de 3-4 luni cred ca te apuca disperarea.Tinem pumnii sa va reveniti cat mai repede

Mihaela 20+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

La multi ani, Daniela! Sa fii iubita si fericita.

ramona_as, eu am avut carucior Baby Care de care am fost foarte multumita.... Asta acum 3 ani..... Acum...deja eu ma uit dupa triciclete... trotinete...

Ma duc la citit, ca am listat cartea "Intre parinte si copil", care mi se pare foarte interesanta, are exemple din viata reala si sfaturi cum ar trebui sa faci. Si am descoperit ca sunt situatii cand fac tocmai pe dos decat cum ar trebui. Evident fara sa imi dau seama si evident la repezeala si dupa aceea imi pare rau.
O gasiti pe www.4shared.com, user: desprecarti@yahoo.com, parola: romania
4shared/Cresterea copilului/Psihologie - Copii/Intre parinte si copil.
Mai sunt si alte carti interesante... Eu am descarcat si Intelege-ti Copilul si Meseria de parinte.... Acum imi trebuie timp de citit....

Deci inutsa, am pus aici adresa unde gasesti cartile, sa stie si restul fetelor. Eu am gasit-o la fetele de la subiectul Iasule.... Citeste acum cat bebelina e mica, ca apoi e mai greu cu timpul.... Iti spun, ca eu nu apuc sa citesc decat cat doarme ea....

Lacramioara si Stefania Iulia

Iulia Stefy...vrei sa repeti te rog userul si parola?
eu am incercat si nu pot intra!
merci

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

lacramioara mersi de pont.Fug sa arunc un ochi

miharo da e motiv de bucurie sau nu cu mutatul vostru,ca procesul in sine de transbordare a calabalacului e neplacut oricum ar fi

Mihaela 20+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Ella, petrecere frumoasa! Bia ce face?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Celia multumim frumos.Bia e bine,multumim de intrebare,acum e la mama a dus-o sotul inainte de a pleca la serviciu iar eu trebuie sa merg sa-mi aranjez parul

Alynta bine ati revenit acasa si multa sanatate baietilor

Mihharo spor la impachetat,v-ati schimbat apartamentul?cam cit v-a ajuns?si noi ne dorim in viitor sa ne schimbam apartamentul cu unul mai mare....dar cine stie poate pe anul incolo...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Mihaela, e o mutare facuta din considerente financiare, asa ca nu e nici de bine nici de rau... insa mie imi convine, pentru ca stau de cand ma stiu in aceeasi zona si m-am cam saturat... pentru mine varianta ideala ar fi sa ma mut in fiecare an in alta casa , dar cum asta nu se poate... macar asa, din cand in cand Eu in general nu ma prea leg de locuri, lucruri... cred ca oi fi avut ceva nomazi printre stramosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Ella, nu am cumparat apartamentul, era in familie de muuuulti ani dar noi nu am locuit acolo. Acum insa i-a venit si lui randul, iar renovarea ne-a lasat cu buzunarele goale nici nu vreau sa ma mai gandesc. Cred ca daca stiam dinainte in ce ne bagam ne-am fi gandit de doua ori. Dar macar e o schimbare.

Mergi la inceput