Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)
Raspunsuri - Pagina 7
laura78nico spune:
Buna dimineata dragelor!
Si eu pe la servici
Abia astept sa raman acasa mai am 2 saptamani...fug ca am ceva de facut dar sunt prin preajma.
Monica sa inteleg ca esti inca acasa?
Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
monica_dicut spune:
Oanaaaa ce faci? cum esti?
laura, maine ma internez
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
miha74 spune:
Neatza si de la noi!
poftiti la .
slaba miscare aseara...
am intrat doar o fuga, ca astazi vine mama sa ma preia sa stau la ea, astfel se va ocupa ea de Matei si eu pot sa trandavesc.
asa ca nu ma dati disparuta
techila- bafta la eco si sa vii doar cu vesti bune despre pestisorii tai.
raluk - offf chestia asta cu BPA-ul...nici nu stiu ce sa zic. Pe Matei l-am hranit din produse de la avent. acum pompa tot da la avent, dintr-aceea manuala, mi-am luat. si uite un site interesant, cica doar catave produse de la avent nu contin BPA, si este notat pe eticheta...iar in Romania eu nu am vazut : http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consumer/cc/_categoryid_MCC_BOTTLE_FEEDING_CA_US_CONSUMER/?tab=3
luto- Laura acum face volei de vreo 8 luni. dar a facut si balet vreo doi ani, si cand dna prof a inceput sa fie dura ca vroia performanta nu a a mai vrut sa mearga. A mai facut si dans si de societate si sportiv, la ultimul, era intr-o trupa si participau la concursuri, spectacole...de aici am retras-o eu, de comun acord cu ea, intrucat erau si fete mari de de 16-18 ani care mie nu imi inspirau foarte mare incredere, si am surprins si niste discutii.... asa ca am discutat cu Laura, i-am oferit binenteles alternative, de care a fost foarte incantata, si nu s-a mai dus, asta probabil si pentru a evita un episod de genul "sex la 11 ani"
katteryna-
hai ca scriu de cel putin o ora la mesajul asta, ca Matei e intr-o forma maxima
pupici si o zi linistita fara contractii
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 36+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
aidaciolac spune:
'neata si eu , iau o de la techila si o de la anco ... wow , tot sa iti incepi ziua asa
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut laura, maine ma internez ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Monica, eu si Ana iti tinem pumnii tare tare de maine! Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Monica, eu si Ana iti tinem pumnii tare tare de maine! Nela, viitoare mamica de Ana, 34+ Manca-o-ar mama de strut! |
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
MangaGirl spune:
buna dimnineatza fetili,
ce bine ca e atmosfera calduta si nu mai scrieti ca nebunele sa am ce alerga dupa voi. aseara nu am mai intrat ca am luat-o razna...4 episioade din lost si am terminat si seria 3.va dati seama ce viata exciting avem!
raluk cu pompa aia nici eu nu stiam daca sa investesc in ea sau nu. am prietene care nu am folosit-o deloc. si cred ca BPA-ul nu conteaza asa de mult...pericolul cu BPA-ul este atunci cand se incalzeste recipientul. De aia eu evit cand incalzesc mancarea la munca sa o pun in ce va de plastic. pentru ca majoritatea chestiilor de plastic de la vase pana la sticle de cola au BPA si e foarte nociv. stiu ca Dr. Browns are BPA free si de asemenea si Tomeeteepe sau cum se cheama...au o gama BPA free. ca de altfel si cei de la NUK si Avent.
miha mi-a placut descrierea.
Nela ai fost mortala cu strutul.
Techila eti o viteaza, mai avem inca o eroina! saractuza de tine...mai ai un pik :)
aida scumpa...cam rarutz pe la noi...
luci stiu ca doarme la ora asta...dupa cum zice statusul pe yahoo
iulika si mimika dn povestile voastre parca e piece of cake sa ai copilasi...daca nu e...lasati-ne sa visam cai verzi pe pereti...cel putin pe mine...va rog...ca tare as vrea sa cred ca e usor, ca de frumos stiu ca e frumos...
daca am sarit pe cineva...iertare...cu placenta calcefiata nici eu nu stiu ce sa zic...bine ca nu stiu. eu ma tot intreb de ce simt intarit mai mult in partea de sus a abdomenului. nu vreau sa cred ca s-a intors si ca va trebui sa fac cezariana....nuuuuuu. aseara nu stiu ce a avut al meu flacau dar m-a scormonit in partea dreapta, m-a terminat...topaiam pe canapea la film...asta ca l-am laudat ce cuminte e el de obicei. azi dimineata l-a simtit sergiu sarind si agitandu-se, dar eu dormeam dusa.
ma duc sa ma pregatesc s-o tai la munca. pup
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Ellenuta spune:
helloo burtici,
dimineata am fost la analizele de trim III, luat sange, donat urina .. ieri, la control mi-a dat dr sa iau pastile de tensiune .. m-a gasit cu 14/7 .. mi-a prelevat ptr secretii si a verificat si colul care e ok, bebe nu e chiar pe pozitie dar eu oricum fac ceza .. ramane luna viitoare sa decidem cand anume. daca nu intervine vreo problema, mie mi-ar placea 01.10.2009 .. insa soatza insista ptr 29.09.2009 .. hmm .. complicat!
paturici absorbante de la seni sau de la happy gasiti si la cora si la carrefour .. eu folosesc si acum la eva si am avut si la spital ca sa evitam accidentele .. cand dormeam imi puneam una sub fund .. oricum, am avut noroc ca nu am patat deloc patul ..
ieri mi-a adus mama de la tara punga cu lucruri de gravida .. nu credeam sa le folosesc iara asa repede .. adica chiloti (am si un set de unica folosinta), 3 camasi de noapte, halat .. o salopeta, bluze de care uitasem, o pereche pantaloni .. le-am pus la spalat sa le am pregatite ... nu stiu fetelor dar eu nu ma simt pregatita deloc ptr al doilea copil .. nu stiu ce m-oi face. unde mai pui ca nu e nici ce mi-am dorit .. uff ca iara ma apuca pandaliile ...
fug la sedinta dar revin la recuperari ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
Buna dimineata soare si multam de cafea,
Techila somn usor in continuare si bafta azi la control
Ellenuta eu cred (nu ca as avea vre-o experienta dar asa cred) ca se vor schimba toate cand ai sa o vezi. Pentru ca tu poate ai in fata ochilor toate clipele petrecute cu Eva si crezi ca va fi la fel. Dar eu stiu ca atunci cand e vorba de frati...in general sunt foarte diferiti, daica daca Evita de exemplu e cumintica...Anna va fi o nastrsnica, daca Evita dormea, Anna nu va dormi...si la caracter mult mai tarziu deci sunt sigura ca nu te vei plictisi si vei fi surprinsa zi de zi de cate ceva astfel incat vei uita ca nu are putza
Monica azi spal si eu hainitele, pot sa le aduc la calcat ?
Manga nu te bucura de atmosfera linistita ca acum apare un mesaj dinacela cu rosu...si ia foc forumul Dar cine ne mai ofera noua nastere in direct ? nu cred ca mai pupam....
Dar putem sa o pupam pe mamica optimista si pe micul si fomistul Bruce care probabil maine poimaine va cere un gratar
Mai citesc si mai revin.
Cea mai fericita 36 + cu
lutoniana spune:
Nela felicitari pentru fetita draguta si sanatoasa....si masuratorile mai pot da erori asa ca stai relaxata.
Ti-o spune o fata care s-a consultat si s-a ecografiat saptamanal
Cea mai fericita 36 + cu