Burtici fericite de septembrie-octombrie (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Katteryna,ma faci sa pic de pe scaun in miez de noapte...pe jumatate adormita cum is,cand am vazut scrisul tau mare am crezut ca a mai aparut un dovlecel

Am plecat la somn...sunt linistita ca totusi nu s-au mai oferit voluntari pe ziua de azi.
Deraiez deja cu 18 august astasi parca vad ca nici n-o sa nasc
Noapte buna

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

noapte buna va zic si eu fete cucuiete

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata, dragelor!

Am reusit sa recuperez ce ati scris, sa vedem daca imi aduc aminte sa raspund tot ce mi-as fi dorit sa raspund.

In primul rand multumesc fetelor care au facut extramile-ul si au postat poze si in photoboket (eu nu pot vedea pozele pe webshot, picasa si altele din cauza restrictiilor de net din Cina...ma mut eu in HK in curand si o sa ma uit la toate pozele din urma, asa cu nesat!). Raluk, Kemsi, Selena .

Bun venit noilor fete, deja nu mai sunt cea mai noua de pe forum

Luto, ideea cu magazinul on line mi se pare foarte buna, insa, cum zicea si Raluk, eu cred ca e mult prea mult de lucru la dechiderea unui asemenea magazin virtual. Eu te admir ca ai puterea sa faci asta, cu un bebe pe drum care cu siguranta o sa iti ocupe 90% din timp la inceput (ce restul de 5% se duce pe chestii asa, insignifiante: mancat ceva pe fuga, dormit la fel - un lux o sa devina, parca vad- si igiena personala).

Noi am fost la doctor ieri si, dupa masuratorile de rigoare, am ajuns la concluzia mareata ca o sa nasc un strut: picioarele sunt cu o sapatamana jumate mai dezvoltate decat restul corpului. Stomacelul e mai mic de manechin si capul normal, corespunzator varstei gestationale. Asa ca din doua una: ori strut, ceva alergator, ori manechin face mama din Ana. Nu inteleg de unde picioarele asa dezvoltate, dar nu ma plang. Sanatoasa sa fie! Mai nou, cand il vad pe sot ca imi aduce lapte, zic: da, uite Ana, iti vine combustibilul...

In rest, toate bune, Ana are 2.1kg si este voioasa nevoie mare.

Azi ne schimbam si semnatura, 34+

toturor burticilor si o zi cat mai usoara va doresc!

Noi o sa fim un pic ocupate cu serviciul azi (nu stiu daca v-am zis ca noi lucram pana in ultima clipa, de acasa, e adevarat, dar inca lucram).

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineta fetele...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata cucoanelor,
va las repede ca ma grabesc sa ma mai bag la o tura de nani...ca am mancat si mi-am luat pastilele (sau "nasturii" cum le zice bunica-mea)
iar a inceput sa ma manance burta in marele fel si azi nu ma dau cu nimic ca sa nu zica doctorita la eco ca-s nebuna....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ce rusineee..
uitasem sa schimba semnatura si am sacrificat nitel somn ca sa indrept aceasta eroare...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR maxim 7 zile - ultima zi de marti 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neatza si de la mine
m-am trezit la pishu si nu mai pot sa adorm de cald ce e in dormitor, (sau mi-e mie) asa ca iata-ma pe aici. azi tre facuta piata si mancarea (vine cumnata sa gateasca).
cafea nu va dau, doar lapte si eventual o tigara

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata si de la mine

Io ma apuc de calcat... sunt prin preajma

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna dimineata si de la mine

Io ma apuc de calcat... sunt prin preajma

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Monica am citit pe la Aspirante ca te pregatesti sa-l intampani pe bebe. Iti doresc o nastere usoara si un bebelus sanatos.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Io azi tre' sa gatesc

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput