Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
myrella_21 spune:
Ma simt binisor....acum am 26 de saptamani...astept sa mergem din nou la medic saptamana viitoare...
mi s-a intamplat un lucru minunat acum 2 saptamani cand am fost la dr. si anume ca mi-a facut 4D si am vazut fetisoara lui...si am fost profund impresionati...e asa de misto ca iti poti da seama aproape cu cine va semana asa in amre masura, pentru ca el trasaturile generale le are deja formate si nu mai urmeaza decat sa se dezvolte...e un lucru impresionant si emotionant pana la lacrimi
21+
poze
miany75 spune:
Ramonika,Dana n. sunt super pozele!Care de care mai dragute!
Oare pe unde umbla Luciandrea,Dymomo77,Lauradi,Byabeatrice?!
miany
28+ DAVID ANDREI
miany75 spune:
[quote]citat din mesajul lui myrella_21
mi s-a intamplat un lucru minunat acum 2 saptamani cand am fost la dr. si anume ca mi-a facut 4D si am vazut fetisoara lui...si am fost profund impresionati...
21+
Si eu merg saptamana viitoare si abia astept sa il vad..la ultima echo parea ca seamana cu mine...
miany
28+ DAVID ANDREI
A_driana spune:
ioai ramonika ce te invidiez...avem cam aceiasi varsta a sarcinii si tu arati ca un fotomodel, si eu am pus 9 kg si ma fac ca un ursulet
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
24+ David
strumfulet + poza strumfulet
laurairina13 spune:
Subscriu si eu la clubu invidioaselor' pe Ramonika..Fata, arati superb, nici urma de sunculite, de celulite Ce sa mai...esti tareee! Sincer!
Mai fetili, da cine mananca numai salatuci, gratarele si fara nica dulce, si interzise??? Noi suntem vinovacioasele, eu care tocmai am devorat juma de pahar de Cola, de pofticioasa ce sunt...Unde s-o fi punand cola si ingrasacioasele??pe burta, solduri, picioroange..
PS Da' Dumnezeu sa ma ierte, e prima data in viata mea cand nu imi mai fac asa mari complexe vara, ca am ceva sunculite in plus.....care sunt estompate de burtoiu mare Ca de cand ma stiu..numa stresata am fost de felul cum arat..ca nu am fost niciodata fotomodel..
Proaspata Doamna!
Laura, 28+ Mara Teodora
poze
simona9999 spune:
Ce mai faceti fetelor? Vad ca tastati, butonati, bv
Laurairina13, bv, ai vazut ca esti on grafic cu bb? si eu stiu la fel ca se mai oscileaza, ba mai sus , ba mai jos....
Imi pare rau ca dureaza atat cu dosarul pt casa, dar, da asa e la noi de obicei, acum poate mai depinde putin si de banca..... ufff dar lasa, ca poate se rezolva mai repede, si nu te mai supara, ca bb simte.....
Eu vad ca nu am probl deocamdata cu dureri deosebite, multumesc lui Dumnezeu, dar nici scurgeri nu am..... poate mai incolo? mai asteptam.....
Avalon, da stiu si de la fete si de la doc mea ca acum nu putem lua calciu, pt ca da contraxtii, mai incolo de abia se introduc suplimente, se pot introduce..... eu asa stiu....
In leg cu cardurile de credit care apara inca in baza de date, si eu am patit si inca dupa ani de zile. asa ca atunci cand am predat cardul am luat adresa de la banca cum ca cardul e inchis si predat, si asa doar am putut sa iau alt credit. Cel mai bine e sa ai hartie acasa....pt orice daca se poate, ca nu se stie cand iti treb o dovada.
cea mai fericita cu 27+
sa fim sanatosi
miany75 spune:
Laurairina nici eu nu am treaba ,chit ca am vreo 70 kile acu...ma simt bine si sunt mandra de burtica mea...
miany
28+ DAVID ANDREI
dienutze spune:
Neata, harnicutelor!
Avalon, asa da col!!! Pup baietii grasunei si sanatosi! Felicitari!
Biara, nu te stresa ca nu simti pe bebe, in curand vei vrea sa stea cumintel macar cat dormi :)
Fetelor, mie mi-a dat dr magne b6 si a fost minunat pt carcei! (cred ca v-am mai zis), doar ca apoi papi tot ce prinzi in fata ochilor...
Laurairina, nervi tari si multa bafta! Se va rezolva cu banca, doar ca ai rabdare!
M-ai omorat cu botoseii!!! Clar ca voi face si eu ceva de mana in concediu! Cand eram eu tanara aveam hobbyuri de genul asta, dar acum e greu cu timpul!
Stefy, papa struguri si pt mine, eu nu am voie caci nu ma lasa trigliceridele mari
Lavinia, trimite sotul la plafar, exista creme pe baza de plante care pot ajuta la entorse. Din cate stiu eu e gelul cu arnica. Multa sanatate!
Mama matzelor, baga lamaie si trece greata de dupa socrosenie :)). Avem si noi din plin, din pacate!
LauraG eu m-am infofolit azi noapte bine de tot si am transpirat, azi ma simt mai bine, incearca si tu poate are efect! Am bagat si un ceai cu lamaie si miere. Scapam noi si de asta! Sanatate multe!
Pup toate burticile si majoretele! Sa aveti o zi minunata!
25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
Ramonika spune:
Adriana, laurairina - he he, da ia ghiciti ce fac eu acum? tocmai fac o mica pauza din programul de o ora de aerobic.
ultima oara cand m-am suit pe cantar ma ingrasasem doar 3 kile, insa sa vedem azi ce-mi arata cantarul, ca am mancat toate prostiile cat am fost plecata...
dar fetelor, nu va luati dupa mine. eu is putin obsedata de kilograme si mancare si sport, desi n-am fost niciodata grasa (cel mai mult am avut 65 kile la 1,70m), dar am aceasta mica obsesie pe care sper s-o pot tine sub control, ca dupa nastere mi-am propus sa ajung la 50 kile, poate imi revin la bibilica pana atunci...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor